Отговори
# 30
Аз може да съм назадничава,ама не ви ли е страх да давате череши,пъпеш,краставица?Домашни ли са?Аз няколко пъти правя вкъщи пюрета,но с купен зарзават-Хриси се продрисква яко...и купувам,нали сме от богатите ooooh!....
Днес излязохме за малко навън,а след малко най-накрая ще хвана да прибера зимните и да извадя летните дрехи,че мене чакат....И квартира не намерихме,хазяйката ще идва в петък да преподписваме договора,че изтича.Ще я кандърдисваме да правим подобрения за сметка на наема,че иначе ще се озъбим тотално....Тия болести "кинтонемия" и "паралипсис" май са хронични newsm78 ooooh!?

# 31
Ниноче, талк ще  да е, много си умничка, благодаря ти! Ей сега го вкарвам в банята.
Tsv, кошарката е надуваема, струва 37 лв. На опаковката пише My first Gym.
За водата не се притеснявам, но все предлагам заради запека, от чашка пие, олива се естествено и често се дави пуйчето ми. Виж черешки може и да ву харесат.
Влюбена, за детската градина е записан в Свищов, т. е. пази му се място след 3 г., но ако е оправен казаха, ще го вземат и на 2.5 г. newsm78 А на мен хич не ми се иска да идва този момент, поне засега. Но като гледам приятелки с 2-3-годишни деца как "изтрещяват" по цял ден с тях, сигурно ще дойде и при нас тоз момент.
Кой прави колаж и клипче? Аз още не съм дала снимки...
....Тия болести "кинтонемия" и "паралипсис" май са хронични newsm78 ooooh!?
  Whistling бая се замислих над втората болест, но зацепих накрая bowuu

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 13:47 от kali_k

# 32
Здравейте! Честита ни нова темичка! Нямам време да пиша, но поне ви чета от време на време.Simple Smile
И аз не смея още да правя пюрета, защото всичко купуваме от пазара, но поне за плодовете, ще започна и аз да давам скоро.
Кажете за колажа и ние да се включим, а защо няма имената на бебетата?
Н И Н А, одата е страхотна, браво!!!

# 33
Едно бързо включване да ви кажа, че моят синковец
от сутринта повтаря мама. Мислех, че е случайно , но
не спира да бърбори. Гледа ме и се смее като го каже.
Всички се изреждат да го учат я на кака, я на тати, но
човечето друго е решило. Много е приятно, хайде ще тичам ,
че ме "викат" Joy.
П.П. аз също вече давах череши и днес пак ще хапне,много
му харесаха, но ги обелих първо.

# 34

Олеее стана..
Благодаря Неди  newsm51
Самос големината нещо не схванах  Embarassed

# 35
Дезирела, одата е дело на Константина Peace  и верно е много яка Mr. Green

Уф, тва надуваемото мноооооооо ми хареса, ама само то ми липсва у нас- макар че ако поприбера някои работи, ще му се намери място.... Имам от каката разни .... трябва да видя кое е здраво, кое не...... newsm78

Музе, не ме е страх да давам такива плодове и зеленчуци.... Аз съм луд фен на захранване тип  - " Семейството вечеря, бебето протяга ръчички и млящи, мама му смачква две зърна боб и хоп - в човката" Peace  Разбира се, говорим за минимално количество(и с изключения (  Вчера смуча една плюнка шоколад), онзи ден пък една лъжичка сладолед Mr. Green......
Не варя нищо още откакто си засмуча ръцете - 4-ти месец......
Скоро дадох и изстискана диня (на сок) - нали е сладко, рева за още..... Mr. Green
Вчера сутрин пък яде от на кака си макароните за закуска.....

Само ме хвана яд, че не ми ще домашните манджи- нещо не ги докарвам явно на вкус.....Ама карай, така поне не ми отива половин неделя в готвене.
Вече давам спанак пюре - купешко - облизва си пръстите . Незнайно защо го харесва.... Но месните пюрета й се виждат много гадни..... Еми нормално, аз месо почти не ядях бременна - виж плодове и зеленчуци .....ммммммм
Айде стига съм ви занимавала с моята ламя.

Утре Александра е на преглед за ръката - стискайте палци да   свалят гипса..... Praynig

Влюбена, да ти изям бубурочето Heart Eyes

Аз пък се прекръстих на Мечка Малинарка и много ми отива Crossing Arms hahaha

Пепениче, супееееееееер, сега затвърждавай- Остави го някъде и като викне МАМА , отиваш при него и казваш - кажи, мамо Joy

Ели Hug Heart Eyes

# 36
Стискаме палци да свалят гипса  Hug
И моята не ми иска манджите и все купуваме...
Отивати името  Joy
Ох и на мен това надуваемото ама мнооого ми хареса Embarassed

# 37
  • в здрача
Черешките са домашни, неделя на връщане от конната база минахме през село и нападнахме черешата. За краставички, тиквички, домати - чакам да станат първите в оранжерията на село и тогава ще давам. Сега дори и за нас не купувам, че специално каката ми е краставицоопасно, пък им нямам вяра на тези по магазините все още.
pepenik честито ви мама! Много е хубаво така. Моята повтаря все бабаба, вече го докарва от дъжд на вятър правилно с 2 срички, а днес чух и мамам. Ама то и кака й първо каза баба, поне за Роси се надявах първо да уважи мама  Rolling Eyes
Kali_k а от кой магазин го взехте?

# 38
От един местен, но знам, че го има и в Кауфланд. Също има и правоъгълен вариант, поне в нета се намира.

# 39
НИНА,евала ти за храненето.Днес откъснах малко свинско да дам на детето-мъжо щеше да ме убие с поглед.Викам му така трябва-на хората децата ядат от чиниите им с пръсти какво ли не,а ти не ми даваш....Малка била,аз му отвърнах,че за нас ще е малка и като станем баба и дядо един ден Дай Боже,ама.....аз й давам от време на време като смв 2те или него го няма.
Честито "МАМА" Peace Cry Направо ме просълзи,нашата все тати повтаря,а мъжото се разтапя от кеф.
И да се похваля и аз-Хриси седи-по минутка,но седи....и после се килва и пада на една страна.....
А на това парче http://vbox7.com/play:88554289 най-обича да денси-направо пощръклява като го чуе и види Party Party

# 40
barzova за нас ,защо няма нови снимки на сладуранката РАЯ   Cry

# 41
  • Бургас
Влюбена и Ели много се радвам,че успяхме да видим сладичките мишлета Heart Eyes
Ели ами в Пикасата в дясно има едни картинки -от малка към голама
и от там се контролира големината на сниммката Peace
Ниелче не се отказвай с опитите ние ще чакаме търпеливо Hug
Пепеник браво на Митачето Hug много милоче вече казва МаМо Hug
Тинко горепосочените болести са не само хронични ,ама и много разпространени-.
Граничи с ПАНДЕМИЯ-хихихих.
При нас и приятеля"ноу мъни" се е закачил Joy
Естествено броя дните до майчинство  ипланирам бюджета стриктно Grinning
АААА парчето е опасно-хихихихи.
Кали г-жа новопреименуваната Мечка Малинарка направи албум,
ама май никой не прави нищо-хихихи.
Ниноче я дай един линк към Албума на първа страница и го удебели и уточни
че е за нов колаж,моляяяяяяя Hug
И дано утре ви зарадват с махане на гипса Hug
А Кали ще се включи с майсторлък Heart Eyes

МДАМ Гале/Барзова/я дай линкче и на нас ,моляяяяяя Hug

# 42
Неди, ти съвсем за мезе ме взе Joy  Не съм чак толкова добра Joy  Всъщност ми обясни по-подробно какво да направя, а аз ще се справя с кода

Музе, чак пък свинско, недей де

# 43
  • Бургас
Ниноче най-добре дай линк към Албумчето на първа страница най-отгоре
и напиши Потребител и Парола.
Така мамите ще могат да добавят снимки на бебоците Peace
Тая манипулация става с редактиране на поста ти Peace
Кратка съм щото пиша с една ръка ,а в другата е Никол,
която приспивам Grinning

# 44
дОБЪР ВЕЧЕР
Да се похваля най вече че от четвъртък ще почваме кухня  Joy
С тази диета умрях от глад добре че има ефект.Като я свърша почвам нова млечна диета.Твърдо съм решена да сваля  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт