МАГИЧЕСКАТА ЗЕЛЕВА СУПА - ІІI

• 47 306
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
от три дни съм на супата, но без ампулата витамин С приемам го на таблети, не се чувствам отслабнала, нито нашишкавяла, но за три дни няма как да стане, но и до ВС не съм ходила Confused: след седмица съме на морето и искам да не ми се врязва банския както сега Sad

# 691
Здравейте.
И аз започвам тази диета.От днес.Супата не е лоша на вкус. И вит.С сложих в нея. И лимонов сок.

тегло: 55,7 кг Цел: 49 кг

# 692
Определено днес като рогледнах супата и не бях очарована. Никак даже. Но със сирене малко преглъщах по- лесно  Simple Smile
Воля трябва, воля ... 1 месец и после живота ще е песен Simple Smile

Успех на всички  Laughing

# 693
Аз съм от 5 дни на супа и съм отслабнала с 2.5кг при това ям по малко от това което ми се полага Даже вчера не ядох банани а диня #Cussing out

# 694
  • София
Къде сте зелчици ? Rolling Eyes

# 695
здравейте сладурки!:) още не съм решила дали да приложа пак диетата,че предния път изкарах само 3 дни.Супата ми беше мн гадна,защото нямаше никакъв вкус..дали ще е голям проблем да сложа сол поне :С ? А също и ампулата витамин С е от тези дето се пише ,че е за инжекции ,нали? И последен въпрос..кафе със захарин позволено ли е? Успех на всички!

# 696
mells,Солта задържа водата в организма и аз лично не слагам сол.Малко лимонов сок или оцет е за предпочитане,но не и сол.Това с витамин С не съм правила-мисля,че е излишно.
Освен супата аз не се ограничавам и си ям абсолютно всичко,обаче апетита значително намалява,и това е супер! Flutter

# 697
Благодаря за отговора Simple Smile за солта знам,че задържа водата,но ще видя дали ще издържа без нея...а за кафе с подсладител какво ще кажете?Като цяло съм чела ,че тези подсладители нямат калории,а просто после имаш желание да хапнеш нещо сладко и там е проблема,ако се изкушиш..но при мен няма проблем..Вие какво ще кажете..?

# 698
За подсладителите четох някъде,че били по-вредни и от захарта,незнам колко е истина.
Аз не се ограничавам,когато съм на супата още повече.Но трябва да се пие двойно повече вода от обикновено,тогава няма проблеми.Иначе и месо и сладко си хапвам,ама сега не ям месо хич,а от сладките-само праскови и пъпеш от време навреме.Тестяното-само хляб,иначе зеленчуци на корем,сурови  Simple Smile

# 699
Мисля,че може да се използва стевия.Тя е естествен подсладител.

# 700
Здравейте!  Simple Smile Имам доста килограми за сваляне и се чудех за тази диета. Това, което ме притеснява е какво правя след 7-мия ден. Т.е. може ли след ден два почивка да направя още една седмица на супата?

# 701
Като цяло диетата е добра за по-хладните месеци,тъй като обезводнява организма.Ако я правиш примерно 2 седмици,т.е. 14 дни-поне 3 месеца почивка е нужна на организма ти,иначе ще се получи срив на имунната ти система.Пие се много вода и течности паралелно със супата,а това за след 7 ден не го разбирам-при мен поне ми трябват 10 дни минимум ,за да почувствам резултата.Но и 14 дни ,за да има наистина супер ефект и после 3 месеца поне да не мисля за килограми.При мен няма йо-йо ефект,незнам как е при другите,та няма нужда да повтаряш диетата по-скоро от 3 месеца според мен.Аз не се ограничавам  от нищо,супата ми е като добавка 3 пъти дневно,и резултата ми бе -14 кг за 14 дни.Ако се ограничаваш от сладко,месо и тестяно-може да постигнеш и -20 кг,но не е за предпочитане толкова рязко,стресът за организма и така не е малък.

# 702
Ох, почнах я от днес. Много гадна е тази супа  Sick . Сега за вечеря и сложих доста лимон и по се ядва. Някъде бях чела, че някои я правят с тиквички. Някой пробвал ли е такъв вариант. Дано да устискам поне 2 дена и се надявам, че като видя резултат ще почна повече да я харесвам.  Laughing

# 703
Аз съм я правила със зеле,моркови и тиквички,не е зле,особено ако се оставят зеленчуците по-хрупкави,а не кашкави.С лимоновия сок е супер PeaceРезултат при мен има чак след 10 ден обикновено.

# 704
Здравейте!
Реших се от утре да я започвам и аз.
Сега я правя но т.к. не трябва да се приема алкохол, а днес чакам хубава чешка бира отлагам за утре  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт