МАГИЧЕСКАТА ЗЕЛЕВА СУПА - ІІI

• 47 295
  • 775
  •   1
Отговори
# 705
С или без алкохол-резултатът си заслужава!Успех! Flutter

# 706
  • Пазарджик
Здравейте момичета аз мисля за 2-ри път да се пробвам с тази супа.Първия път издържах само 3 дни.Много е гагна Sick и каквото и да лсагах си оставаше гадна.Ама на мен мн ми прегладнява от нея а и с това обезводняване ме е страх в тия жеги.А вие от къде взимате праз защото аз немога да намеря никъде.Ако има някой който в момвнта е на диетата нека да сподели как се справя и какви са му резултатите

# 707
  • Варна
Аз слагах зелен лук.Нямах никакво намерение да слагам праз.
В общи линии спазвам продуктите, но бих предпочела разумно да променя нещо , за да става за ядене, отколкото да не издържа. Даже правех една рецепта, според която се слага 1 тиквичка и 1/2 буркан зелен фасул. Става нещо подобно на борш. При мен и така действаше.

# 708
stenly Много си права,руския борш има именно зеле,а останалите зеленчуци са по избор Peace Аз също не слагам праз,обикновен лук може,но не слагам,че получавам газове от него.

# 709
 Пипилота, според мен, щом не ти понася вкусът на супата, най-добре е да се ориентираш към друга диета. Няма смисъл да се измъчваш. Все пак отслабването не трябва да е свързано с отрицателни емоции.  Peace Така много лесно можеш да прегрешиш и после да се депресираш, че нищо не става. Няма смисъл... Има толкова много диети, така че съм сигурна, че ще намериш нещо, което е подходящо за теб. Колко килограма имаш да сваляш?

# 710
  • Пазарджик
Мерси мн за бързите отговори.А ако слагам зелен лук колко стръка да сложа.
Stenli ти колко килограма си свалила до сега с тая супа.Този път съм мн амбицирана и ще гледам да я сготва и да я направя по мой вкус така че да ми хареса  chef

# 711
  • Варна
О аз тази диета я правих само веднъж за 1 седмица и бях доволна- посвалих си малко коремчето, но само 2-2,5 кг,. докато колежкие свалиха до 5 кг. Нямам воля да я праяв по-често, но иначе ми хареса, защото наистина разтоварва и не виждам нищо лошо, в това, което се яде.

# 712
Ралико, по време на диетата ли си хапвала всичко?И си свалила 14кг?  ShockedАко е така е страхотно просто... Grinning

# 713
monnnn newsm03 Да,ама беше преди бая време.Повече не можах да стигна тоя рекорд,до 10 кг свалях,че и 10 дни едвам издържах.И не за друго,а защото организма ми не понасяше изведнъж толкова много отслабване/пък после не ми се и налагаше/.А няма чудно,че се свалят много килограми,понеже  супичката действа разхлабващо и като цяло е по-добре да не си на работа. Peace

# 714
Аааааа почвам...
А ще има ли проблем ако е без лук? newsm78
Айде стискайте палци да сваля някое кило, че до кръщенето на малката има 3  седмици.Ще пиша как върви. Hug

# 715
Аз лук не слагам,така,че няма проблем. Peace

# 716
  • София
може ли да се сложи 1 кубче бульон, щото ми е много безсолна, иначе е супер на вкус, на мен не ми е гаден  Mr. Green
от мен добавих морков, корени от целина, не съм слагала витамин С, че нямах, но при хапване си слагам изцеден лимон
и лук си сложих, даже много си обичам лучеца, не съм слагала никаква мазнина, нали  Wink

# 717
За кубчето бульон лично аз имам задръжки-пълно с химии ....Но за лимона-няма проблем,нито сол,нито мазнини се слагат. Flutter

# 718
Има ли някой, който е на супичка?
Искам да я започна, но ми е скучно самичка! Трябва ми подкрепа!
 Hug    Hug     Hug

# 719
розинка Hug Здравей!От кога смяташ да я почваш?Аз за сега не мисля,ама по-нататък може.За кураж обаче може да подкрепям! Hug

Общи условия

Активация на акаунт