Петимата тибетци - ритуали за младост, жизненост и добра форма - 2част

• 93 134
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Карлово
Wonder woman.
От коментарите в темата останах с впечатление, че всички "тибетци" трябва да се правят по равен брой повторения.
Иначе и на мене понякога ми се завива свят и само като си представя усещането не ми се правят.

# 436
  • В страната на бурите
Вчера пробвах друга система - да правя въртенето по-бавно и ако ми се замае главата да спра за секунди. Така се получи Peace не се замаях при все че направих всички завъртания! Иначе аз ги правя всички по 21 пъти.

# 437
Да се вкюча и аз - днес направих упражненията по 3 пъти.Надявам се да съм сериозна.Преди година ги правих  няколко месеца - стигнах до 13 повторения на упражнение и ги спрях,въпреки че се чувствах добре.Пусти му и  мързел.Дано сега съм по-упорита Peace

# 438
 ooooh! оффф,и аз съм като тебе Embarassed.....чудно как не ме мързи да купонясвам по цяла вечер,да прекалявам с коктейлите и да съм напълно безсилна на следващия ден.....   А ми се вижда много трудно и времеотнемащо да правя упражненията??
Иска ми се и аз като повечето от вас  bowuu  да мога 
да проявя такава воля.... Embarassed

# 439
Да се включа и аз съвсееем на място  Mr. Green
Миналата година бях стигнала до 11 и ги спрях  Embarassed Сега съм ги почнала пак, в момента съм на 11  Simple Smile Чувствам се прекрасно  Flutter
Пожелавам си и аз да съм по-упорита този път  Crazy

# 440
ooooh! оффф,и аз съм като тебе Embarassed.....чудно как не ме мързи да купонясвам по цяла вечер,да прекалявам с коктейлите и да съм напълно безсилна на следващия ден.....   А ми се вижда много трудно и времеотнемащо да правя упражненията??
Иска ми се и аз като повечето от вас  bowuu  да мога 
да проявя такава воля.... Embarassed

Важното е да започнеш - поне аз съм така.Забелязала съм че ако си кажа - почвам от понеделник,той все идва LaughingЗатова една сутрин станах и си казах - край на мързела,започваш,здравето е най-важното.И вече съм на 5 повторения

# 441
От утре Grinning и аз ги почвам отново!

# 442
е??? някой действа ли по въпроса???  Аз мога да се похваля с  5 до 6 повторения.... bowuu

# 443
Аз съм на 15  bowuu
Чувствам се прекрасно  Heart Eyes

# 444
браво.. Hug и аз продължавам

# 445
 Здравейте, от известно време и аз съм от отбора. В момента съм на 11 броя. За този комплекс прочетох в "Ние и Зоната" и после намерих и този форум. Харесаха ми  и ги започнах. Правя и поздрава към слънцето още преди да започна с тибетците. Сега ги съчетавам двете - първо поздрава, после тибетците. Желая успешен ден на всички!  Grinning

# 446
  • Plovdiv
Здравейте и от мен   bouquet
Вчера сутринта, събуждайки се в 5,30 за поредна сутрин с големи болки в кръста, реших да стана и да потърся нещо подходящо за раздвижване, защото заседналия живот, който водя, не води до нищо хубаво  Embarassed . Така попаднах на тази тема и реших, че си заслужава да я прочета от самото начало на първата до сега. Направих тибетците по 5 пъти и се почувствах много добре и макар, че петъците по начало са ми доста тежки, този ми мина леко, въпреки многото работа. Тази сутрин спах до 8, но пак се събудих с болки в кръста и първата ми мисъл беше "ставай, "тибетците" те зоват"  Twisted Evil
Да си призная, обикновено събота и неделя, ако сме си в къщи нямам желание за нищо, просто си седя пред компа или тв-то и всичко, което трябва да се свърши из къщи се прави отгоре отгоре. Просто не искам да говоря с никого и ме обхваща неистов мързел  Embarassed Тази сутрин след "тибетците" си изпих кафето и почувствах такъв прилив на енергия, че почти съм овършала вече къщата.
Страх ме е, че по начало съм доста непостоянна, но се надявам да успея да го преодолея и да продължа, защото това състояние ми харесва   newsm44

# 447
здравеите  колеги...абе  има  ли  някои  от  Хасково ?...аз  лично  правя  тибетците от  1 юли  тази  год  и съм  много  доволен....като  казвам  много  доволен..имам  предви точно  това  ....а  разбрах  че и отприщват някои способности....естествено с вегетариански диети,правилно  дишане и още някои  неща.....но  времето ще  покаже.....търся  съмишленици  по  темата...пишете Simple Smile

# 448
,.....правя тибетците всичките по 21  пъти....чудодеини са....

# 449
Запис!
Правя ги от около 3 месеца. Невероятни упражнения, а са толкова прости за изпълнение.
Само не знам какво общо имат с този подфорум!

Общи условия

Активация на акаунт