Иначе много благодаря пак
! Как все намираш отговори на всичките ми глупави въпроси...незнам 
Как се загаджосахме с таткото ли? Ами всъщност се познаваме от 2000 год.Тогава излизах с най-добрия му приятел,но всъщност установих,че Боян ме влече повече.Той тогава имаше две гаджета и беше толкова луда глава,че направо не мога да повярвам,че може да настъпи такава промяна у него само за две години.Разделих се с неговия приятел като най-чистосърдечно му обясних,че не го харесвам достатъчно и не искам да го лъжа и да го наранявам. И така всеки по пътя си...След две години,през 2002 год.тъкмо бях приключила една връзка и ми беше адски криво,срещнах случайно Боян на пътя.Аз се прибирах от работа,а той карал след мен.Като ме наближи,свали ел стъклото,свали очилата с един гъзарски жест и ме заговори..Оттогава само за него мислех..нали си ми беше стара тръпка
Моята тогавашна приятелка му е съседка и най-редовно ходех у тях да го дебна кога излиза на двора,кога си мие колата и такива детски простотии,обаче смелост да му се обадя така и не набрах.Една вечер бяхме на купон и по едно време моята приятелка ме викна да говоря по телефона.Обаждам се аз и..наш Боянчо ме кани на среща след 15 мин...Та така..бяхме на едно заведение,после на друго,накрая в колата дълго си приказвахме и си припомняхме разни случки.Накрая аз станах да си ходя и той ме спря и ми вика "Утре кога ще се видим?",при което аз учудено "Ама ние ще се виждаме ли?" Умрях от срам
Ама то като ти се иска не ти пука кво си ял...Та аз май дълго го разправям,но ще бъда по-кратка...Походихме си 5 години,като сме се разделяли веднъж,по моя вина,за месец и половина.Тогава всъщност разбрахме и двамата,че не можем един без друг.Иначе не минахме без обичайните в една връзка ревност,спорове /не караници/,сълзи,радости и т.н. След това се оженихме на 28 август 2007г. като два месеца по-рано вече бяхме правили опити да забременявам.И така мина година,а две чертички-нъцки.
Нататък вече няма да разправям..доктори,хапчета,изследвания и накрая..резултата беше двоен,както и радостта
Сега след години връзка той ми казва,че ме е харесвал още когато съм излизала с неговия приятел,но заради него не е предприел нищо.И че ако сме се били хванали тогава нищо не е щяло да излезе от връзката ни,защото тогава не са го интересували дългите връзки...
Накратко-
Запознаване през август 2000г.
Загаджосване-1 май 2002г.
Първи опити за забременяване-юни 2007г.
Сватба-28 август 2007г.
Забременяване-1 юни 2008г.
И аз съм имала същите чуденки, питания, просто съм намерила правилния човек да помогне. А и нали тук сме като едно голямо семейство, та няма проблем да помогна. Няма за какво да благодариш, важното е да прецениш правилно и да няма проблеми с децата 
/.

), тотаално отчаяние.По време на евентуалната ми овулация въпросния май 2008 бях на преглед (19.05), резултат - ни следа от яйцеклетка. Викам си - вече и овулация нямам
Зачаках да ми дойде и да правим инсеминация, без особени шансоове за успех. Така и не дочаках.....
(нещо подобно на историята на Naiema) Била съм бременна на прегледа и Мишо е бил някъде "из тръбите"
Много се чудя още от сега дали ще мога да забременея втори път, как ще стане, тази диагноза....
Такова място в София няма, а и такова отношение от персонал към клиенти - също.

) и изучавах характери. Беше супер интересно (даже мислех книга да пиша, имам хиляда истории) и много рисково и се радвам, че майка ми така й не разбра никога (знаех разписанието на всички влакове и автобуси и само я мотаех). Та, той ме качи на стоп, докато пътувах за един хеви концерт в град наблизо до ВТ. Дъра-бъра по пътя, после танци-манци и бири-мири на концерта и накрая дори ме закара обратно до ВТ, на кръчма, че и до вкъщи. 
, след 2 дни още един положителен тест и за 100 % сигурност пуснах и кръвни изследвания и така на 12.06.2008 имахме вече точицата
Кафенцето без захар, но задължително с нещо сладичко