Иначе много благодаря пак

Как се загаджосахме с таткото ли? Ами всъщност се познаваме от 2000 год.Тогава излизах с най-добрия му приятел,но всъщност установих,че Боян ме влече повече.Той тогава имаше две гаджета и беше толкова луда глава,че направо не мога да повярвам,че може да настъпи такава промяна у него само за две години.Разделих се с неговия приятел като най-чистосърдечно му обясних,че не го харесвам достатъчно и не искам да го лъжа и да го наранявам. И така всеки по пътя си...След две години,през 2002 год.тъкмо бях приключила една връзка и ми беше адски криво,срещнах случайно Боян на пътя.Аз се прибирах от работа,а той карал след мен.Като ме наближи,свали ел стъклото,свали очилата с един гъзарски жест и ме заговори..Оттогава само за него мислех..нали си ми беше стара тръпка

Та аз май дълго го разправям,но ще бъда по-кратка...Походихме си 5 години,като сме се разделяли веднъж,по моя вина,за месец и половина.Тогава всъщност разбрахме и двамата,че не можем един без друг.Иначе не минахме без обичайните в една връзка ревност,спорове /не караници/,сълзи,радости и т.н. След това се оженихме на 28 август 2007г. като два месеца по-рано вече бяхме правили опити да забременявам.И така мина година,а две чертички-нъцки.
Нататък вече няма да разправям..доктори,хапчета,изследвания и накрая..резултата беше двоен,както и радостта

Сега след години връзка той ми казва,че ме е харесвал още когато съм излизала с неговия приятел,но заради него не е предприел нищо.И че ако сме се били хванали тогава нищо не е щяло да излезе от връзката ни,защото тогава не са го интересували дългите връзки...
Накратко-
Запознаване през август 2000г.
Загаджосване-1 май 2002г.
Първи опити за забременяване-юни 2007г.
Сватба-28 август 2007г.
Забременяване-1 юни 2008г.