И измина си година, откакто февруарчета засмени бяха сътворени!

• 11 234
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Гея,супер много мерси за инфото,но искам да уточня,че НЕ ДЪРЖА да храня децата с кисело мляко.Просто като чух,че е възможно си казах "защо не",сетих се естествено и за финансовия въпрос...Но това не означава ,че задължително ще давам кисело мляко...Днес дадох само за проба и то едно хранене,за да видя как ще им се отрази,дали ще им хареса и т.н.
Иначе много благодаря пак Hug ! Как все намираш отговори на всичките ми глупави въпроси...незнам newsm78

Как се загаджосахме с таткото ли? Ами всъщност се познаваме от 2000 год.Тогава излизах с най-добрия му приятел,но всъщност установих,че Боян ме влече повече.Той тогава имаше две гаджета и беше толкова луда глава,че направо не мога да повярвам,че може да настъпи такава промяна у него само за две години.Разделих се с неговия приятел като най-чистосърдечно му обясних,че не го харесвам достатъчно и не искам да го лъжа и да го наранявам. И така всеки по пътя си...След две години,през 2002 год.тъкмо бях приключила една връзка и ми беше адски криво,срещнах случайно Боян на пътя.Аз се прибирах от работа,а той карал след мен.Като ме наближи,свали ел стъклото,свали очилата с един гъзарски жест и ме заговори..Оттогава само за него мислех..нали си ми беше стара тръпка Heart Eyes Моята тогавашна приятелка му е съседка и най-редовно ходех у тях да го дебна кога излиза на двора,кога си мие колата и такива детски простотии,обаче смелост да му се обадя така и не  набрах.Една вечер бяхме на купон и по едно време моята приятелка ме викна  да говоря по телефона.Обаждам се аз и..наш Боянчо ме кани на среща след 15 мин...Та така..бяхме на едно заведение,после на друго,накрая в колата дълго си приказвахме и си припомняхме разни случки.Накрая аз станах да си ходя и той ме спря и ми вика "Утре кога ще се видим?",при което аз учудено "Ама ние ще се виждаме ли?" Умрях от срам Embarassed Като го знам колко несериозен беше преди въобще не подозирах,че ще иска пак да се видим...На всичкото отгоре тогава се нацелувахме едно яко, а той беше ял лук, аз - чесън.Представяте ли си какви целувки са били #Crazy Ама то като ти се иска не ти пука кво си ял...
Та аз май дълго го разправям,но ще бъда по-кратка...Походихме си 5 години,като сме се разделяли веднъж,по моя вина,за месец и половина.Тогава всъщност разбрахме и двамата,че не можем един без друг.Иначе не минахме без обичайните в една връзка ревност,спорове /не караници/,сълзи,радости и т.н. След това се оженихме на 28 август 2007г. като два месеца по-рано вече бяхме правили опити да забременявам.И така мина година,а две чертички-нъцки.
Нататък вече няма да разправям..доктори,хапчета,изследвания и накрая..резултата беше двоен,както и радостта Mr. Green И сега, 7 години по-късно смело мога да заявя,че той  и децата са моето семейство и най-важните хора за мен.Той ми е бил и приятел,замествал е и родителите ми...всичко ми е бил и продължава да бъде.Без него нямаше да бъда толкова силен човек и толкова щастлива жена и майка...
Сега след години връзка той ми казва,че ме е харесвал още когато съм излизала с неговия приятел,но заради него не е предприел нищо.И че ако сме се били хванали тогава нищо не е щяло да излезе от връзката ни,защото тогава не са го интересували дългите връзки...

Накратко-
Запознаване през август 2000г.
Загаджосване-1 май 2002г.
Първи опити за забременяване-юни 2007г.
Сватба-28 август 2007г.
Забременяване-1 юни 2008г.

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 09:21 от foxy81

# 61
  • в сърцето на един мъж...
Фокси, въпросите ти не са глупави, просто винаги има кой да ти каже, че нещо е по-правилно от друго, в случая ти трябва да решиш какво ще правиш. А аз водя все пак с едно захранване Wink И аз съм имала същите чуденки, питания, просто съм намерила правилния човек да помогне. А и нали тук сме като едно голямо семейство, та няма проблем да помогна. Няма за какво да благодариш, важното е да прецениш правилно и  да няма проблеми с децата Hug

# 62
  • София
Уф, най-сетне се наканих...
Исках много да коментирам, но сега трявба да се цедя, та само ще разкажа по най-актуалната тема Simple Smile

Дълга версия:
Ходих с един съученик почти 4 години, носих го на гръб в университета и накрая ме заряза заради друга.. Не съжалявам за нито един миг - имахме много хубава връзка... Но старах по него 2 години в които не погледнах друг /с изключение на първото самотно лято когато овършах де що видях, но без секс... всъщност съм правила секс само с бившия и настоящия  Blush/.
Един ден преди бакалавърската ми защита /06 юни 2005/ отивам да гледам другите, пред стаята момче - "Хм, тоя е готин, не го познавам, сигурно е прекъсвал, дали ще запише и дали ще сме в един поток" и го забравих.
Половин година по-късно  /01 ноември 2005/- наистина сме в един поток. Имаше още 2 интересни субекта, но този беше най... Флиртувах и с тримата, докато не открих че този ми е най-интересен. Всичко беше на шега и да проверя дали ставам още. На всички приятели разказвах най-подробно всичко което съм правила - Купих бонбони за почти целия поток, само за да почерпя него, уж случайно се прибирах с друг транспорт - за да си приказваме и т.н. и т.н./много накратко го разкавам, всъщност продължи половин година/ Единствено заради него съм била редовна на лекции... Преди сесията се стреснах, че няма да имам време, защото след това потокът се делеше. За късмет пътувахме заедно и ме покани на рождения си ден - разменихме си телефоните /февруари 2006/. Лека полека се сближихме и нещата се случиха /март 2006/. За пръв път бях "негова", след много натиск от страна на приятелите ми през май 2006. На връх новата 2007 година сме си направили бебче. Разбрахме за него доста късно и на 14-ти февруари 2007, без да имаме време да помислим, решихме че е рано. Това много но сближи, но и ни жигоса за цял живот. ПОвече от половин година бях в депресия и се чудя как издържахме...
През януари едни приятели ни съобщиха че ще си имат бебе - това върна депресията ми. На сватбата на същите приятели през март решихме че ще действаме.
На 15ти май м.г. съвсем съзнателно бебонка се случи.
Ох, колко много мога да говоря... той е най-прекрасното нещо, което ми се е случвало  Heart Eyes
Дори Белослава все още не може да го измести от сърцето ми

Кратка версия:
22.03.06 - гаджета
15.05.08 - бебеправене
15.10.2008 - начало на живота ни заедно
??.??.?? - сватба ?? Simple Smile

Хайде до скоро, че съвсем се разчувствах и млякото ще е кисело Wink

# 63
Благодаря за комплиментите - приемам ги и от името на Петър! Grinning
Ние преди малко се прибрахме от Монтана, малкия заспа и реших и аз да се включа по въпроса - "Как се запознахте с мъжо!"
Преди него имах доста дълга и сериозна връзка, която обаче беше на изчерпване! Запоза ни моя съквартирант в Свищов (в другата стая  на квартирата бяха момче и момиче - гаджета)  преди около пет години! Преди около четири години той започна упорито да ме сваля, а аз още ходех с предишното си гадже - голямо чудене тогава му ударих! Но се предадох доста лесно - след три месеца вече бяхме заедно на Слънчев бряг да работим! Но там работеше и бившия ми приятел - той още не го беше преживял и имах доста инфарктни ситуации - като например бой пред магазина, където работех и събиране на сеир гледачи от шведи, немци, руснаци и т.н., които се чудеха тия пък какво правят! Но сега не съжалявам, въпреки че тогава сътворих някои глупости и детски историйки!
Пепчо стана случайно Embarassed, но е много желано дете! Просто се притеснавяхме за финансовата част на нещата и че сме на квартира, но всичко се подрежда, когато има любов Hug

# 64
Какви истории мале,

момичета ние сме готови за един голям сериал от 10 000 епизода  Wink

Аз не мисля да разказвам в детайли. Историята е следната - заедно сме още от деца дет се вика (аз бях на 16, той на 17), израстнахме заедно, нагодихме си характерите, променихме се и двамата към по-добро.
В момента, в който нещата между нас не вървяха решихме да се оженим. И може би това ни спаси. Проблемът беше в това, че всеки приемаше другия за даденост и не полагаше усилия нищо да се подобри.
Оженихме се, нови емоции, нови старсти, всичко беше супер и сега  е така. Той иска бебе от доста време, но аз все се дърпах. Много важна беше работата, образованието, някак си не си представях да изоставя всичко и да се отдам на гледането на едно дете. Няколко месеца залъгвах мъжът ми, че искам дете, но все се дърпах. тогава една вечер седнахме и си поговирихме. Той ми отвори очите за много важни неща от живота - деца, семесйтво, работа, приятели, приоритети.
Първия месец опит нямаше резултат. Бях адски разочарована и тогава разбрах всъщност,че искам много дете.
и така на следваия месец то вече беше факт. Положителния тест дойде на 7 Юни -рождения ден на милото.

А уж щях да бъда кратка.  Embarassed

Днес бях до педито питах я за Вигантола. По нейна препоръка ще давам всеки дне по 1 капка до лятото - каквото и да означава това.

Лека и мека

# 65
  • София
Simple Smile Карбо, хареса ми последната/засега/точка на кратката ви версия.
При нас - запознахме се на един Метрополис 1997 и той ми остави тел. да му звънна. Аз се мотах 3 месеца - 8 декември, нова година, сесия... Бях сигурна, че не помни коя съм - бяхме си разменили 5 приказки преди много време, но незная защо реших да му се обадя. Само казах здрасти и той ме позна. После не спря да ме търси - тогава не знаех, че като звъня на мобифон ми вижда номера:). Излязохме след много телефонни разговори и тогава реших, че това е моят човек. 2002 заживяхме  заедно и почнахме да мислим за бебе. И най-накрая 2009 го имаме.
сватба ????

Кой питаше за коленете? Мен ме болят ужасно много, дори без да мърдам. Мажа с Диклак, но почти без ефект. Ако някой има идея какво да направя или на какъв лекар да отида, моля да казва, че едвам издържам.

# 66
Ееее, изчетох ви  Hug ама цял ден ми отне това  Embarassed
Сега мислех цялата нощ да пиша, за да видите утре сутринта какво ми е било  Mr. Green ама айде....ще дремна и утре за кафето ще се класирам, щото съм добра  Mr. Green

# 67
Не съм писала от сто години..... Сега за каквото се сетя - ще пиша.
За стихотворението, което постнах реди няколко дни - някой беше питал от кого е. Не знам, една приятелка, която роди на 10 май ми го изпрати.

МРМ, мисля, че ти беше споменала, че сестрати има АД. Аз също имам,голяма е вероятността дете да го наследи от майка си, но не и от леля си, така че - споко Wink Приемам съвети за лечение от сестра ти, ако е попаднала на успешен лек. Мишето също има много съмнителни петна, ама аз и нон стоп го разглеждам, дано да му се размине, чеееееееееееее #Cussing out

Нашето съкровище го направихме на 13-14 май 2008 .... В ГЪРЦИЯ! След 1,5 год. безуспешни опити, диагноза имунологичен стерилитет (казано с думи прости моя организам трепе сперматозоидите, колкото и зловещо да звучи  Sick), тотаално отчаяние.По време на евентуалната ми овулация въпросния май 2008 бях на преглед (19.05), резултат - ни следа от яйцеклетка. Викам си - вече и овулация нямам  Cry Зачаках да ми дойде и да правим инсеминация, без особени шансоове за успех. Така и не дочаках.....  baby_neutral (нещо подобно на историята на Naiema) Била съм бременна на прегледа и Мишо е бил някъде "из тръбите" Joy Много се чудя още от сега дали ще мога да забременея втори път, как ще стане, тази диагноза....

С моята любов се познаваме от края на 1999! Преместих се на друга длъжност в компанията, в която работех и той дойде на моето място. Той имаше дългогодишна връзка, и аз има връзка. След няколко години "се забелязахме", макар че бяхме доста близки като колеги. Но пък през това време се опознахме много и аз открих, че това е мъжа, който съм търсила..... Криехме връзката си известно време, после аз напуснах. И сега чакам да ми предложи.... шафер съм подсигурила  bowuu

И при нас тази вечер се върнаха коликите, ужааааааааассссссссссссссссс

Събота и неделя бяхме на Хисар, детето се чувстваше супер и ние покрай него, ддруго си е извън гнусната София. И ходихме до Карлово - ако някой има път натам - отидете в р-т Едно време - няма такава храна и такова обслужване, евала на хората  bouquet Такова място в София няма, а и такова отношение от персонал към клиенти - също.

И последно - днес се видях с Петя (Pipeq) в парка и тя ме нави да правим заедно поход до Народния. така че когато пак се организирате за среща - бройте ни и нас!

И последно наистина - видях и Толо в парка. Да ви кажа Боян е невероятен красавец, а Раличка има наистина уникална коса и е мнооооооооооооого сладка!

Айде лека, че трябва да поспя малко и аз.....

# 68
  • София
Добър веееечер... Или по-скоро добро утро! hahaha

Да ви питам нещо важно: Йоан нещо тотално откача тия дни и вече мисля, че са зъби. Нон-стоп се оплаква. Издава един такъв странен звук, жален: Мммм-мммм-мммм! Смуче си долната устна... Този звук просто е нещо ново... То като им растат зъби сърби ли ги, боли ли ги... Какво се прави?...

# 69
 Добро утро на всички и от мен! Laughing Мале, мале пак за бира си мислили рано, рано сутрин . autumnsphere, моя мъж има доста по- малка сестричка и мн е помагал в отглеждането и като е била бебе. Разказвал ми е, че когато са и никнали зъбки, повече явно са я събрели венците, отколкото болели. Искала все да ги търка с нещо.
Но не трябва да забравяме че, вс организъм е различен и чувства болката по- различен начин. Бях чела преди време, че децата започват мн "да си пенят устата", когото никнат зъби.

# 70
Ками,благодаря!Добре,че си ти да хапваме по нещо  Laughing

Карбо,ми те адашките и в един ден са направени  Peace Hug

Мечолана и аз все си мисля за второто бебче (дай Боже да стане)Дали ще е необходимо да извървим отново цялата одисея с болници,лекари и т.н.На мен първо ми откриха липса на овулация,после и при мен се оказа,че трепя сперматозоидите на мъжо,а те хич не били много както се оказа в последствие,после и изчерпан яйчников резерв,високи нива на НК клетките,миома,полип на матката и цервикалния канал и т.н.Общо взето комбиниран стелрилитет имаше при нас.Благодарение на д-р Даскалов от Пловдив станах МАМА.Важното е,че вече Белослава е при нас.Сега остава да е жива и здрава и тя и всички наши бебчета,толкова желани и обичани.

Да почерпим за днешната си месечинка!

Честито и на другите месечинковци днес!!!!!

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 07:47 от naiema

# 71
Ох, много миличко ми стана като прочетох историите за запоснанствата ви Hug
marin4e,  голям екшън с бившата му. Защо ли и на мен ми е позната тази история, само че мъжа е 11 год по- голям и ме  турмози година и нещо след раздялата ни.Последната му изцепка беше, че аз съм била курва, защото съм си намерила приятел hahaha Идва дори май месец миналата година да ми предлага брак на работното ми място, а аз юни забременнях от др човек :35
inesita, ох тез бивши...
^desika^ , много се радвам на двойки заедно от деца...сигурно вече и кътните зъби си знаете Joy
фокси, мн сладки целувки сте практикували Laughing
naiema , честита ви месечинка!  bouquet Твоят бившият голям сватовник Flutter

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 07:59 от kamelllia19

# 72
 Хелоу

Много сладка тема сте подхванали, мами  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде и ние да не останем по-назад, да си разкажа романса  Sunglasses
 Запознахме се май месец преди 4 години (аз нямах 18, той на 27). Ама как се запознахме е интересно. На стоп!!!  Тогава кръстосвах страната сама на стоп (Божке, колко съм била проста  Whistling) и изучавах характери. Беше супер интересно (даже мислех книга да пиша, имам хиляда истории) и много рисково и се радвам, че майка ми така й не разбра никога (знаех разписанието на всички влакове и автобуси и само я мотаех). Та, той ме качи на стоп, докато пътувах за един хеви концерт в град наблизо до ВТ. Дъра-бъра по пътя, после танци-манци и бири-мири на концерта и накрая дори ме закара обратно до ВТ, на кръчма, че и до вкъщи.

После месец и нещо водихме философски разговори, ходихме на театър и кино (да покажа, че и по-културна мога да бъда от първото впечатление  Blush). Накрая малко се бях поизнервила понеже му трябваше месец и нещо да се престраши да ме целуне - аман от кавалерство, мислех си(а то, защото тогава навърших 18  Joy). След година някъде заживяхме заедно. След още една се оженихме. Тогава решихме, че ще си правим бебси. Спрях хапчетата и след 6 месеца бях бременна... Party

Равносметката сочи: 4 години заедно (дай,Боже, още 400), 1 съвършено дете (дай, Боже, още 2). 

Настроихте ме носталгично-романтично, момичета... Дано и дъщеря ми изживее подобна приказка!

Мадамиии, днес ми е последният изпит и приключвам с 3ти курс!!!!  Mr. Green Стискайте палци всичко да мине по вода, че с чиста съвест да се отдам на празнуване довечера.

# 73
Доброооо утроооо, маминки  Grinning

Нашият хубавец днес се събуди в 5 ч, хапна, поиграхме малко и се приспахме, той спи, ама мама не  Naughty
Ками, мерси за кафето и закуската, доста съм гладна, ама все сладко ми се хапва, че след малко ще отида да си взема някоя вафличка  Wink

Лелеле, момичета, те историите ви са като латиносериал, аз не мога да се похваля с такава - ние се запoзнахме 2000 г в Икономическия университет, бяхме колеги в една група и от 2001 сме заедно, като заживяхме едва миналата година когато се приместих в Добрич, докато бяхме студенти живеехме в различни квартири, после имахме по-скоро телефонна любов, той в Добрич, аз във Варна, виждахме се само събота и неделя. Беболинчо го направихме някъде средата на май, не се пазихме 2 пъти, решихме да пробваме, като бях сигурно че няма да се получи, защото уж при дългите връзки бебетата ставали по-трудно, след това на 2 юни не ми дойде, а аз съм като часовник точна, след 2 дни направих първия тест и беше  EFP, след 2 дни още един положителен тест и за 100 % сигурност пуснах и кръвни изследвания и така на 12.06.2008 имахме вече точицата  Party

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 08:40 от geri_kkoleva

# 74
Мартеничка,хайде успех на последният изпит! Довечера да се похвалиш, че ще ни заболят пръстите да ги стискаме Joy
geri_kkoleva с вафличките до болка позната история  Crazy Кафенцето без захар, но задължително с нещо сладичко Blush.

Общи условия

Активация на акаунт