И измина си година, откакто февруарчета засмени бяха сътворени!

• 11 349
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • пак там
Добрютро и от мен в новата темичка...

За вит. Д - нашето педи на всеки преглед опипва фонтанелата, проверява за рахит и казва какво да правим с Д-то. Отначало бяхме на 2 капки дневно, после на 1, сега сме на 1 капка на 2-3 дена. Тоест, дали и докога ще даваш - зависи май изцяло от детето.  newsm78

Айде и аз да се включа в латиносериалите  Mr. Green С мъжа ми се познаваме от седем години, но към момента на запознанството и двамата бяхме ангажирани, така да  се каже  Laughing Февруари миналата година случайно излязохме на кафе. От дъра-бъра, та стигнахме до признанията, че и двамата още в началото сме се харесали, той вече беше свободен, аз също, цАлунахме се, прегърнахме се, и две седмици по-късно вече живеехме заедно. Бебокът беше желан и планиран още от самото начало, но стана чак на третия месец  Simple Smile То може и за добро да е било, защото така стана прекрасен подарък за годишнината от връзката ни  Mr. Green

# 76
  • София
kamelllia19 , добре че не си ми у нас Simple Smile Че не 70, а 170кг щях да съм  Joy

аз все забравям, толо, да ти кажа - диетата е ОК... не съм свалила нищо за сега, но мисля че ще стане... Обаче аз хич не съм стрикна Sad Ям бонбони и торти... Ама майка ми непрекъснато носи и на мен ми се дояждат... Единственото което спазвам е грейпфрута - задължително по половинка преди хранене /3 пъти на ден, останалото минава за снакс Wink/ Но усещам че от любим плод ще ми стане най-омразния...
Другото което мисля да променя е късната вечеря - ще се опитам да вечерям преди къпането на Бела
Лошото е че наистина чувствам обезводняване, а не обичам да пия много вода  newsm78
Кърмата ми обаче пак се увеличи - само след 2 дни редувне на гърдите - сега пак се връщам към моя си стил Simple Smile
А за Раличка - моя мъж ми е казал като има нейна снимка да го викам - много я е харесал с косата и очите Simple Smile Ако имахме момченце вече щеше да е спазарено Wink

Коте, как си?

найема, аз много други общи неща съм забелязвала, но в момента не се сещам  Peace

Мечи, мерси за идеята за ултразвуковия антикомарен уред Simple Smile Все още се чудя наистина ли има ултразвук или са разчитали че не го чуваме и само диодче са сложили Grinning Но е факт че бебка не са я хапали комари до сега. Дори вечер го оставям в леглото й /защото си взехме варианта с батерии за количка/
Всичко хубаво, само язък за 60те лева за комарник  hahaha

Деси, наистина няма скучна история - всички сме имали вълнуващ път докато стигнем до най-вълнуващото - бебче февруарче Simple Smile

а за коленете - и при мен е ужас - едвам ставам и сядам. При мен е същото и със стъпалата. Ако не съм се раздвижила и едвам стъпвам. Такова е положението от примерно средата на 9я месец. Искрено се надявам да се оправя скоро, защото животът тепърва започва  Tired Но не мисля че проблемът е само в килограмите... по-скоро бебоците са ни изпили калция /и с кърменето продължават/ и не знам сега как ще се навакса  Confused

А за вит. Д все забравям да питам педи. От началото сме на 2к. и до скоро ги давах от дъжд на вятър. Но след разговор с козметичката ми, че нейния племеник , макар и с половин месец по-малък вече се обръща, нашата тогава не беше се и сещала /вече сме на 1/4 оборот Simple Smile/ и тя предположи че е от Дто

# 77
Карбо,я кажи за уреда с батерии против комари за количка.Ако може и кажи на коя фирма е,че тук не го намирам,а пък и честно да си кажа незнам какво търся  Grinning

# 78

Здравейте мами и бебчета!
Да почерпя, че днес ставаме на три месеца!

Хубав и интересен ден на всички! Hug

# 79
Добро утро  Grinning
Да знаете, че ви чета редовно, но по-рядко пиша! Радвам ви се на срещите и всеки път си казвам, че на следващата ще дойдем и ние!
Имам едно въпросче свързано с изплащането на обезщетенията от НОИ. На вас за кой месец ви ги изплащат в момента? Аз нещо не мога да схвана логиката Thinking да ли е по месеци или всеки болничен по отделно. Аз не мога да нагодя сумите. Не ми се връзват нещо Crossing Arms  Някакви предположения?

# 80
Добро утро  Grinning
Да знаете, че ви чета редовно, но по-рядко пиша! Радвам ви се на срещите и всеки път си казвам, че на следващата ще дойдем и ние!
Имам едно въпросче свързано с изплащането на обезщетенията от НОИ. На вас за кой месец ви ги изплащат в момента? Аз нещо не мога да схвана логиката Thinking да ли е по месеци или всеки болничен по отделно. Аз не мога да нагодя сумите. Не ми се връзват нещо Crossing Arms  Някакви предположения?

Последният ми е платен на 19.05 за 18 работни дни. Мн ги накъсват и мойте. Аз следя в нета преводите, вс пише- колко дни, сума Laughing
Честита месечинка на бебока на daneto22 и на др бебчета, празнуващи днес!

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 09:23 от kamelllia19

# 81
здравейте

Честити месечинки на Белослава, Венци, Алекс, Ани и Самуил !

naiema да те питам ти нали поръчваш снимки по нета за колко време идват до Бургас аз поръчах на Мишо едни снимки вчера след обяд към 16 ч

после ще чета и ще пиша ние кога сътворихме мишо че сега детето е гладнооо

приятни разходки

# 82
На мен до преди трите болнични около раждането ми изплащаха сумите на два пъти в месеца.При следващите 3 болнични ми ги изплащат наведнъж.Т.е.например последния за 61 дни ми приведаха сумата наведнъж в края на миналия месец,вкл.до 10 май.Сега вече ще чакам майчинството да видя как е.
siolina само по нета поръчвам.В хепи фото като ги пратя днес сутринта проверявам следобед дали са готови и ги чакам в петък преди обяд.Т.е ми идват на втория ден преди обяд след като ги видя,че са направени.В снимкитеви съм поръчвала веднъж,но не останах доволна.Тогава ми ги забавиха ама с колко не се сещам.

# 83
  • София
naiema, на chicco - има 3 варианта и всичките са по около 20лв
Нашия е за количка, но има и за контакт /с или без лампичка/ - нещо подобно:
http://www.ebaby.co.uk/chicco-1-2-3-4-5-6-7/chicco-plug-light-ni … nti-mosquito.html

десита, на мен ми ги плащат и по месеци, и по болнични... т.е. за един месец може да имаш и 2 транша - един за последните дни от първи болничен и един - за първите дни на втория... дано ме разбра... но то май си зависи от местните НОИ, както и от счети кога как подава документите и т.н....

Аз лично от 27.04 чакам някакво майчиство, но не би и не би... вече започвам да се притеснявам... в началото на др месец ще звъня насам натам вече... /дано да не се наложи де/

# 84
Добро утро и от нас Hug
Честити месечинки на бебочетата, които празнуват днес!

Карбо, mrm, дали сега докато кърмим/цедим може да се пие калций newsm78, при мен болката не е толкова ужасна в момента, колкото преди два дни, тогава толкова се стреснах, че се реших на диета и вече май няма да ям сладко Cry
За вит Д, аз последно трябваше да давам по 2 капки, ама и аз забравям отвреме-навреме, но и Симона не се обръща още, дали наистина има връзка Thinking
Симона снощи плака много, тия ваксини така ги мразя #2gunfire, цяла нощ се успокоявахме, кога с гушкане, кога с папкане, та на сутринта раздавахме вече усмивки, но мама е като утрепана Tired

# 85

Мечи, мерси за идеята за ултразвуковия антикомарен уред Simple Smile Все още се чудя наистина ли има ултразвук или са разчитали че не го чуваме и само диодче са сложили Grinning Но е факт че бебка не са я хапали комари до сега. Дори вечер го оставям в леглото й /защото си взехме варианта с батерии за количка/
Всичко хубаво, само язък за 60те лева за комарник  hahaha

Joy  Joy  Joy

Да благодаря на Мечоланка и Карбо за комплиментите от името на малката ревла! Embarassed

Мами,много ме разчувствахте рано сутрин с тези истории,перипетии и хепи енд накрая.Имаше истории,от които настръхнах! Моята дълга версия ви я спестих,че би заела 3-4 странички от темата...Имам по нещо от всяка история!И аз имам една прекратена бременност много отдавна-тогава учех за държавните изпити и много ми се работеше.Изобщо не се чувствах готова за семейство.Даже мисълта за такова обвързване "докато смърта ни раздели" ме плашеше!Та така...раздели,ревност,мнооого екшъни,много силна любов..Имаше от всичко...И двете деца обаче са планирани.Когато забременях с Боян и питам мъжа ми"И сега,какво ще правим...ще се женим ли?" А той"Ами ти както кажеш,после да не излезе,че съм те притискал!" Laughing Аз уж бях против брака,ама май съм си "консерва".. LaughingМъжа ми си ходеше на работа,а аз бременна организирах сама всичко.Само приемах спонсорството и умувах къде,какво и кога.Накрая,няколко дена преди сватбата ме попита в коя църква... Joy

# 86
Ееееееееех Мартеничка как ме върна в доброто старо време, когато с моя любим кръстосвахме България на стоп (даже и малко Европа пообиколихме) Много обичам този начин на пътуване,но откакто си купихме кола миналата година не слизаме от нея, пък и сега с беборана ще е труден стопа  Party Сега се опитваме да сме от другата страна , обаче стопаджиите много са намаляли  Confused иначе цяло лято където и да сме ходили винаги имахме поне едно свободно място за стопаджии  Flutter

За вит. Д - аз давам редовно(попускала съм само 1 път) и въпреки това още дори и не е правила опит да се обръща, така че може би няма връзка. Иначе от миналата седмица вече се опитва да се надига и се чудя дали вече е готова да посяда  newsm78 е не чак седнала ама повдигната ( много ме е страх да не я повредя нещо  Blush)Знам, че имаше цяла тема за това , но аз не обичам караници а по вашите думи разбрах , че там е било наистина зловещо та се отказах да чета  Naughty

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 09:41 от wondertedy7

# 87
Ох,да.Забравих!Мартеничке!!!Ти си голяма фурия,бе душа! Laughing На стоп за да "изучаваш характерите"!!!Божеее,какви ли ще ги сътворят и нашите отрочета?!

# 88
Ееех майчета, много интересна тема сте започнали. Да взема и аз да разкажа нещо за нас, че досега май нищо не съм споделяла.
Та мойто мъжле се появи на хоризонта като изгряващо слънце. Тъкмо успях да се отърва от кошмарната ми 10-годишна връзка (започната в 10ти клас) и бях смазана психически от всякакви възможни щуротии и тормоз. Нямах самочувствие, че съм пълноценна жена, бившата ми изгора постоянно ми натякваше, че съм овца и нищо не става от мене... абе беше ми промил мозъка тотално. Та, поредния ми опит да се откача от него се оказа успешен.(не че не ме преследваше да се върна - и "Море от любов" беше тръгнал да вика - е те тогава щяха да ни гледат сеира #Cussing out #2gunfire)..
Тогава (пролетта на 2004та) за да си стъпя на краката не оставах сама и за секунда - търсех компанията на приятелки или на нашите. И много често карах колело с една приятелка. Та мъжлето ми ме засичаше по улиците почти всеки ден. Тогава се познавахме от един купон и само се поздравявахме. Ноо човека си ме бил харесал отпреди и един ден получих СМС с предложение да караме колело заедно. После се започнаха вечерни излизания с общи познати. Харесвах го, но нищо повече, ноо.. При всеки следващ разговор усещах все по-голямо привличане - установих, че човека има противоположен характер на бившия, а и ме сваляше баавно с финес  Wink, та чак ми идеше аз да му се нахвърля  Grinning - то така и стана, накрая аз си го свалих в прекия смисъл на думата.
После той трябваше да замине за Варна (имаше уредена работа там) и така цяла година ту той се прибираше в Лом, ту аз ходех на моренце при него, докато не се реших да замина и аз при него. После почнах работа, решихме да не се пазим че и двамата мн ого искахме деца. Аз се притеснявах, като някои от вас, че няма да мога да забременея - бившия ми освен всичко друго ми викаше и че съм ялова  #2gunfire, а и имах гинекологични проблеми. Но на 30 декември се появиха 2 чертички  newsm44 и на 31 декември му връчих новината като новогодишен подарък  newsm68  santa2   smile3504
Оженихме се на 4 март (вече бях в 4тия месец). Ходихме на сватбено пътешествие през април (Венеция, Рим, Флоренция) - пътувахме с автобус и аз с големия корем  hahaha дали не съм откачалка, а?.. Септември се роди Михаела, която според 2ма варненски доктори трябваше да е момче  - smile3501  браво на тях - познаха, ама за второто  smile3533
А бебока го направихме на 1ви юни и познайте - лудата му майка пак тръгна на пътешествие, само че този път за по-интересно със самолет до Испания (бях в 3-4 месец)

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.

Ей затова мразя да пиша - докато се сетя какво и темата минала  Joy
И така сега съм една мноого щастлива, обичана и удовлетворена жена - и мога да оценя всичко, което имам благодарение на горчивия опит..

# 89
Добро утро,

продължавам да чета още невероятни истории. Ама много ми е интересно и така все едн ви чувствам още по-близки.

Честита месечинка на всички прекрасни бебчовци и бебки.

Мен днес нещо ме е подхванал мързела и нищо не ми се прави, дори и на разхдка не ми се ходи. Но има време до 11 все ще го измисля.
Нали трябва и движение да има , че тия килца едвам се топят  Confused

Общи условия

Активация на акаунт