То това с обръщането само първия ден е интересно
За протокола вит.Д не давам,ама дали има връзка незнам.

След 5 дни захранване и ги спрях, защото ми се стори, че я понаболява стомаха от тях, а и и предстои цял живот хранене, само сега мога да я помпам с кърма, докато имам!
Само се завърта странично и то в едната посока.Не мисля,че вит.Д има някаква роля тук.Аз все още й давам по 2 капки дневно,въпреки че при това слънце май е излишно,да не кажа прекалено даже..

тази събота дрисна колкото да нацапа памперса и толкоз. Лактулозата изобщо не му действа, ама педиатъра е упорит и ме кара пак да му давам от нея. Уж до 10 дена да не ака не е проблем при изключително кърмените, ама вече стигнахме десетия. А иначе не изглежда запечен - като пръцка мирише много, но понякога цапа памперса. Мисля си че ако е запечен няма да излиза абсолютно нищо. Незнам..

Баткото обаче ме прави луда и заспива по късни доби 
Щом могат да се карат за такива неща

Аз съм си аспаруховка от 28 год. (била съм на 1 год. като сме дошли тук )Ама ти защо не се обади ? Ако искаш утре може да си направим Аспаруховска среща
не е толкова трудно
), така че може да дойдеш и ти
За утре ако искаш ще ти пиша на лични 
, а за автобуса не съм сигурна дали ще влезе количката - трябва вратата да е без разделител, че задните гуми са ни много широки. Тя количката е на каката и съм я возила няколко пъти с автобус, ама това е, че настава едно чакане на спирката за подходящ автобус. Като се замисля
, ако сме две няма да е неприятно чакането