И измина си година, откакто февруарчета засмени бяха сътворени!

• 11 515
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Карбо,благодаря ти много  Hug

То това с обръщането само първия ден е интересно  Laughing После понеже цял ден това правят,а в началото не могат сами да си вадят ръчичката и реееев.Помагаш и после пак така до откат.Сега вече се оправяме сами с изваждането на ръката,но пък трудно слагам памперс,защото се въртим и на повивалника.Като змийче се огъва.Направи ми впечатление,че от както се обръща Белослава често спи на една страна,а не на гръбче както до сега.
За протокола вит.Д не давам,ама дали има връзка незнам.

# 91
добри утро сладурки
аз по темата  по късно че сега бързам да ходя да взема малкия на сестра ми и после в южния,та ако има някой за там да свирка аз като се кача на павлово ще влезна опак във форума ако някой е писал да видя

# 92
  • Бургас
Zitka, аз я захраних с готови пюрета и ги яде с голям кеф! Поизмъчих се 2 дни, ама от 3ия сама отваряше устата и папкаше лакомо Peace След 5 дни захранване и ги спрях, защото ми се стори, че я понаболява стомаха от тях, а и и предстои цял живот хранене, само сега мога да я помпам с кърма, докато имам!

Колкото до зачеването Стаси я правихме на 16.05.2008, в 23:10! Таткото си записа датата и часа, защото той си правел някакви изчисления кога ми е овулацията, и решил, че му е време да става баща. По-късно ме информира за решението си, а когато исках да взема ПОСТИНОР ме успокои, че от 1 път нищо нямало да стане!

Е, 3 седмици по-късно го информирах, че и от 1 път става, а сега- резултата е на лице! Embarassed

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА БЕЛОСЛАВА, ВЕНЦИ И АЛЕКСАНДЪР!

# 93
И Ралица още не се преобръща... newsm78 Само се завърта странично и то в едната посока.Не мисля,че вит.Д има някаква роля тук.Аз все още й давам по 2 капки дневно,въпреки че при това слънце май е излишно,да не кажа прекалено даже..

Мами,аз,като една видна клюкарка,да ви споделя,че докато ние се разчувстваме взаимно,онези сладурки януарките вече 5 страници се "карат"..Поводът е кой е пуснал новата тема ...и по тази причина вече нямат първа страничка! Joy

# 94
    Забравих да питам.
    Теди, ти да не си в Аспарухово? Онзи ден те видях с количката и с една жена там - мина през пазарчето. Ние сме на Кирил и Методий, (ако ти говори нещо) ако искаш може да излизаме заедно.Иска ми се да се срещна и с другите варненски февруарки, но на мен централната част на града ми е само мираж засега. Имам кола и карам, но не е минала технически преглед и сега съм като заложник.  Sad
    А за бебоците с проблемно акане, вашето нищо не е. Велизар милия не е акал от миналата събота  Sick тази събота дрисна колкото да нацапа памперса и толкоз. Лактулозата изобщо не му действа, ама педиатъра е упорит и ме кара пак да му давам от нея. Уж до 10 дена да не ака не е проблем при изключително кърмените, ама вече стигнахме десетия. А иначе не изглежда запечен - като пръцка мирише много, но понякога цапа памперса. Мисля си че ако е запечен няма да излиза абсолютно нищо. Незнам.. Thinking
С термометър не става ( а дори и това нямаше да пробвам, ако не беше вдигнал малко температура миналата седмица)
Пишка си редовно.. Дано да наддава, че нямам кантар да меря - може това да е проблема  newsm78

# 95
  • в сърцето на един мъж...
Честити месечинки на всички малки сладури  bouquet
Ние нощес бяхме доста спокойни, за разлика от предната ваксина, тази почти я проспахме и то с малко рев. Вчера обаче се успокоява с много сукане и преди да заспи за през нощта беше като сомалийче след помощи Mr. Green Пу пу, много си ми е добро и спокойно детето, не мога да се оплача Peace Баткото обаче ме прави луда и заспива по късни доби Crossing Arms
А януарките явно са се събрали едни характери... #Crazy Щом могат да се карат за такива неща Sick

# 96
  • София
Хаха, и аз се хвалех колко е спокоен, ама днес определено е откачил! Май са зъби това наистина... Така мрънка, не млъква...

Йойо вече се обръща сам, има си едно весело килимче и се върти като пумпал на него.

# 97
и аз набързо да разкажа докато звяра спи.

с таткото се запознахме на работа аз сервитьорка той барман никакво привличане. аз бях с дълга връзка а той скоро се разделил с неговата приятелка от приятелска чашка взехме да се харесваме и по късно и обичаме.та кратката версия

заедно от юни 2005
след около една година заживяхме заедно близо 2 г при техните ( мн готини хора + брат му който ве4е беше семеен)
април мес 2008 решихме да се оженим ей тъй на майтап а опитите да правим бебе бяха от началото на 2008 и след като ми казаха без изследвания че няма да имам скоро деца въобще не се пазихме и мишо е сътворен около 15.май
сватбата ни беше 21.09.2008 сякаш всичко беше по поръчка сега сме си тримата ( имахме късмета да ни оставят жилище малко преди да се оженим )

за вит Д давам рядко по 1-2 капки ние сме на смесено хранене и мисля че малко или мн си набавя от АМ и мен ме е страх от предозиране
за акането - вече акаме по трудно от когато сме с повече хранения АМ и давам Дуфалак и нещата се оправят а и пие мн малко вода но не е запечен просто ака трудно
обръща се само на една страна но се опитва да се изправя,за захранването към средата на 4 с пюре от морков или картоф
мали колко мн писах а щях да съм кратка лек ден на всички

# 98
  • София
Честити месечинки на Венци и Белослава.

Да почерпим и ние днес ставаме на 4месеца.

И нещо за мамчетата с пожелание да си го пийнат на такова място с бебчо и любимия човек.

Връщам се да почета и после ще пиша. Hug

# 99
  • София
Айде да се пробвам и а да ви покажа моя сладур  Wink

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12522231

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12522230

Ох защо не мога да кача снимка:((((((

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 11:15 от hetera

# 100
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, много съм тъжна Cry Милото има големи здравословни проблеми Cry Някой ако има идея за добра диетоложка, моля да ми пише Hug

# 101
    Забравих да питам.
    Теди, ти да не си в Аспарухово? Онзи ден те видях с количката и с една жена там - мина през пазарчето. Ние сме на Кирил и Методий, (ако ти говори нещо) ако искаш може да излизаме заедно.Иска ми се да се срещна и с другите варненски февруарки, но на мен централната част на града ми е само мираж засега. Имам кола и карам, но не е минала технически преглед и сега съм като заложник.  Sad

Лелееееее ама наистина ли има и други от "щата Аспарухово"  Mr. Green Да, аз съм била. Бях с еднам приятелка  Grinning Аз съм си аспаруховка от 28 год. (била съм на 1 год. като сме дошли тук )Ама ти защо не се обади ? Ако искаш утре може да си направим Аспаруховска среща  Mr. Green, че днес вече съм се уговорила да ходя в морската( м/у другото ще ходя с автобяса(че малко няма бензин за колата напоследък  Blush не е толкова трудно  Peace), така че може да дойдеш и ти  Peace  За утре ако искаш ще ти пиша на лични

# 102
  • София
Ехеее, ние сме заедно от края на миналия век - 1992 г. Бяхме още ученици, когато започнахме да излизаме заедно. Имаше големи драми - (не)учене в чужбина, казарма... Виктория си я сътворихме насред военната служба - решихме, че можем и да не чакаме уволнението, за да се оженим и да имаме бебе. Та освен, че двамата растяхме заедно, с нас растеше и детето ни. Времето на Габриела дойде 7 години по-късно. Много желана и от двамата, но планирана само от мен. Това е друга история, само ще кажа, че таткото разбра за бъдещото бебе в края на втория месец  Mr. Green
Седем години по-късно решихме (четиримата заедно), че е време и за Данаил.
Всичките ни деца са заченати от раз - както сме ги планирали. Важно е ред да има, все пак! Wink

Гея, познавам една дама, която  има студио за персонални тренировки и изготвя хранителни режими. Това ще свърши ли работа? За какъв проблем става дума и каква диета ти трябва?

# 103
  Ауу Теди, супер! Много се радвам! Просветна ми!
  Аз съм нова в квартала и не познавам никого и засега излизам сама. За утре съм за Peace, а за автобуса не съм сигурна дали ще влезе количката - трябва вратата да е без разделител, че задните гуми са ни много широки. Тя количката е на каката и съм я возила няколко пъти с автобус, ама това е, че настава едно чакане на спирката за подходящ автобус. Като се замисля  newsm78 , ако сме две няма да е неприятно чакането  Grinning
А за утре ми пиши на лични - най-после да разбера и аз какво е това  Blush

# 104
Всичко, дето е през януари е с доста чепат характер (като започнем от мен), така че е обяснимо за съседките. Mr. Green

За запознанствата - звучи като виц при нас, но е факт: звънях на една приятелка и се преплетоха телефонните линии и изведнъж прозвуча много приятен, басов тембър в слушалката. Нещо се пошегувахме, докато разберем кой на кого звъни и говорихме 2 часа... В следващите седмици по цяла нощ и така си говорим вече 15 години... Shocked Бях само на 17. Embarassed
На първата ни среща, той каза - ние ще се оженим. Аз така му се изсмях в лицето тогава...
Ще кажа само, че връзката ни мина през всевъзможни препятствия, изпитания, трудности и то причинени от най - близките ни хора, но важното е, че устоя. Този човек ме превърна от глезена, лигава девойка в мислещ, самостоятелен човек, като ми даде цялата обич и свобода на света! Оженихме се на 7-мата година от връзката ни. Гражданския брак беше в една петъчна сутрин - ние по панталончета и ризки, подписахме и толкоз. Истинската сватба беше църковната в неделя. Добре, че Васко настоя да си купя рокля и всичко, иначе аз пак щях да съм неглиже. Всъщност исках да се оженя в кожи и на мотор. Laughing Но сега се радвам, че имам спомени като истинска булка. Мими се появи на следващата година и така... Чакахме я малко да порасне, за да имаме следващо детенце и Слава Богу се случи.
Аз също бях против да подписваме. Исках само църковно венчание, ноооо не беше позволено тогава. И всъщност се оженихме, защото той, за да стане свещеник трябва да е семеен. Иначе щяхме да сме така до сега. Така или иначе няма никаква разлика в живота ни преди и след брака. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт