6milianka подаръци купува и за тортата умува(тема 104)

• 10 719
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
little angel,Калин също не пълзи и даже и опити не прави,той направо проходи  Peace
Аз също нямам никакъв преводи на пари от НОИ и то от два месеца,мисля днес да отида да си направя справка.

# 286
Десита, браво smile3501  на Дани!
Люба, дано Марти вече е по-добре Simple Smile!
И аз нямам още превод от НОИ.  Sad

# 287
И аз мисля,че направо ще проходи.
Аз също имам само за 12 дни превод в края на април и това е.Декларацията за продължаването до 410 дни,счетоводителката ни я занесе на 14-ти май,и то след като ходих да проверя дали е в НОИ,добре,че беше Маймунка да ми изпрати нужните неща които трябваше да се попълнят.
Тя кой знае как се излежава на плажа в момента,а при нас слънцето едва се прокрадва...

# 288
На мен ми преведоха и остатъка още в началото на месеца. Сигурно не са подадени правилно или изобщо декларациите на тези които не ви превеждат. А чакам сега вторник или сряда новото плащане пък да видим.

# 289
  • София
На мен ми преведоха и остатъка още в началото на месеца. Сигурно не са подадени правилно или изобщо декларациите на тези които не ви превеждат. А чакам сега вторник или сряда новото плащане пък да видим.

И аз така си мисля !

Люба, дано бързо се оправи Марти и да не вдига повече температура  Hug  Че в скайпа прочетох, че се готвите за море, така че бързо да се оправя и да е готов да превзема пясъка и морето  Simple Smile

# 290
тити, и ти ли ще идваш? Йеее  newsm44 И ние още не сме пусали превода на хотела, но от там казаха да не се притесняваме - стаи имало достатъчно Peace

Деска, браво! Много голямо постижение да махнете памперса  smile3501 Не е лесно, иска много постоянство от майката.
Любабел, има такъв вирус - стомашночревен с висока температура. И Сами го изкара с 39 градуса, но за 24 часа се оправи напълно. Дано утре Марти да е добре  Peace
Дуци, много сладки снимки. Особено където Анна се смее  Heart Eyes Ама ми стана гадно как не сме се виждали толкова време и сами сте ходили в парка  Tired

Аз нямам превод от НОИ. Декларацията ми е подадена от края на март. Имам и входящ номер, който ми излиза на страницата на НОИ, обаче все ми седи статус "в момента се обработва"  #Cussing out Днес вече ще звъня да ги разхвърлям. Два месеца седя без пари!

Може ли някой да ми препоръча добра частна детска ясла? Моя приятелка трябва да си даде детето, а аз не мога да й препоръчам. Thinking

# 291
Аелия, току-що ми отговориха от хотела, че нямат абсолютно никакви помещения за 11 и 12 юни. Ние ще си намерим другаде да ходим, ама да знаеш, имали стотици мейли със заявки за резервация.

# 292

Любабел, има такъв вирус - стомашночревен с висока температура. И Сами го изкара с 39 градуса, но за 24 часа се оправи напълно. Дано утре Марти да е добре  Peace
Дуци, много сладки снимки. Особено където Анна се смее  Heart Eyes Ама ми стана гадно как не сме се виждали толкова време и сами сте ходили в парка  Tired

Thinking

И аз мисля, че ще е така, защото до 4 сутринта беше с 38,3 и в 9 сутринта нямаше нищо. За сега няма, но след малко пак ще го премеря.

Подготвяме се. Зaминаваме на 6,6 за Kитен. Green park.

# 293
  • София
Ир, честити самостоятелни крачки на Кальо! Да ти е жив и здрав! Много умело пада, между другото Peace
Дуци, ама много сладка тази Анна, такава кокетна госпожица е Simple Smile И как си бърчи цялото личице да се смее, душичка златна  Heart Eyes

Аз също съм с голямо забавяне на обезщетението (за края на март чакам още), вчера от НОИ ми отговориха на мейла:
"  От извършената проверка се установи следното:
    Дължимото обезщетение по представеното заявление-декларация е забавено
поради това, че от 01.05. до 31.05.2009 г. се извършва годишно преизчисление
изплатените през 2008 г. парични обезщетение.
    Декларацията е пусната за изчисляване на дължимото обезщетение, видно от
информационната система и най-късно до края на следващата седмица ще бъде
преведено по банковата Ви сметка."
Та чакам да ми продължат с плащането в скоро време, ако не - пак ще им пиша и ще ги гоня до дупка. Последно пари са ми превеждали за периода до 27 март.
Ех, в това дъждовно време цял ден вкъщи не ми е добре някак... Чакам да стане обяд, да й сготвя ядки или кремче и да я слагам да спи  Mr. Green

Десита, браво, радвам се много за вас!
Луча, Люба, бързо оздравяване!
Аелия, вижте в другите подфоруми, със сигурност има теми за частни ясли. Аз даже си спомням една за яслите в Слатина, да поразрови, ще намери  Peace
Тити, мерси за инфото! Още повече се надъхах  Mr. Green  Hug

# 294
  • София
Вчера ходихме на консултация. За 2 месеца  е пораснала 900гр. и 3см.. Оформя се да е дебеланка за сега. Като започне да върви може би ще забави килцата  Thinking. НБМ видя що за мързеланка е. Не и се върви, предпочита да пълзи, но пък аз навън не я пускам. За пясъчника да не говорим. Гнус ме е и не смятам да я оставям там да си играе. Очевидно съм от майките, които определят на какво да си играят децата.  Laughing Третият пентаксим ще го слагаме във вторник като успоредно ще взима капки Фенистил, че не спира да хърка, макар гърдичките и да са чисти и да няма сополи. Педиатърката каза, че ако я пусна на ясли вероятността да боледува често е мноооого голяма, защото"има терен". Confused Това още повече ме отдалечава от решението да я запиша. Имам опита от Вероника и силно се надявах Ели да не прилича на нея, но след изкарани 2 бронхиолита...

Вчера голям сън направи, спа 2 пъти за повече от 4 часа за целия ден! При положение, че предните 3 дни спа за по час , час и полвина, това си беше доста.

Люба, дано да нямате температура вече. Нурофен и панадол по съвет на лекар ли си давала?

Белинда, нищо чудно от комбинацията кисело мляко и череши да се е подрискал малкия. Тази комбинация е убийствена и за моя стомах.
Твоя Ники ли се беше изкъпал сам? Браво на голямото момче! Вероника за пръв път я оставих съвсем сама да се изкъпе преди 2 месеца. Т.е. и косата вече сама си мие. Тя е доста гъста и до сега и нямах доверие. Слава богу , поне къпането отпадна, защото последващото сушене на косата ме довършваше.

Ир, честито прохождане!

Десита, браво! Направо завиждам за постиженията!

# 295
Здравейте, някой работи ли по новата тема, че искам да пусна малко клипчета, но ще я изчакам  Mr. Green

Десита и останалите, които се справят успешно с ЕБХ - страшни сте просто, възхищавам ви се, понякога ме е яд на мен си, че не опитах, браво на вас, а не на децата!

Сега ще ида да видя снимките назад, дрискащите да се стягат, Ели от както помна черешите и овесените ядки си пооправи запека
Внимавайте, че почна повръщащо-дрискащия вирус - едно плевенско бебе на 7 месеца вече беше в болница, тук масово всички са и с шарка

# 296
А кой ще смени снимката на Кальо в колажа?
Изпратих снимка на мейла на Севги,но нищо?
Ако трябва да я пратя на друг?

# 297
Ми да пусна пак с такова заглавие или?

# 298
  • София
Ами пускай, не дочакахме рождения ден на близначките, може другата тема да го дочака.  Grinning

# 299

Общи условия

Активация на акаунт