6milianka подаръци купува и за тортата умува(тема 104)

• 10 719
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Джоли, така бях с Яна като бебе - от това дето все ми пружинираше в ръцете - абе с една дума - тендовагинит - възпаление на сухожилията на китката
Хубаво е да го види ортопед, изписват обикновено гелчета за мазане, при по-тежки случаи инжекции, а при много тежки гипсиране на ръцете или операции - така се случи на една моя приятелка цигуларка, това е професионално заболяване на музиканти, спортисти и хора дето цъкат с мишката постоянно, както е ясно и на майки - от вдигането на бебето
Трябва да се пият много течности и ръцете да почиват при възможност, на мен с Яна ми мина чак като проходи и спрях да я нося
Студени компреси всъщност май не са за предпочитане

Разбира се диагнози по форума не е удачно, само казвам, че на това ми заприлича, иди на лекар  Peace

# 76
  • Варна
Тити, въпроса е дали не го претрупвам с играчки  Crazy. Дали некупувам всичко, което ми хрумне.
Иначе аз немога да казвам за подаръци, неудобно ми е  Blush.
Буталки вече счупихме 2, дружно с Боби, една пластмасова и една дървена.

# 77
 Hug  Здравейте баднда  Hug
 Попрочетох ви .........  Blush ама доста по диагонал  Blush

гледам играчки обсъждате ........уффф аз нямам идея какво да му купя на дзверо,  но пък ще имам време да си избера нещо от вашите идеи  Mr. Green

Много мрънка това мойто диване от вчера следобяд не е млъкнал  #Cussing out ,  мори го зъб, пък и бабите го разлигавиха (все някой да му обръща внумание) и сега е много тръдно поносим. изпокарахме се с баща му  Twisted Evil

щопвам малко снимки -ако има желаещи да заповядат http://www.snimka.bg/album.php?album_id=382048

исках още да пиша, ама не ме оставя звяра  smile3514 smile3512 newsm61 smile3515 smile3511

# 78
А някой да живее близо до Илиенци? Дуци? Или въсщност ако се сетите вижте в Джъмбо или някъде за по-евтино за количка за кукли, искам да взема на Яна, миналата година не успях за рождения ден, а сега тъкмо се е разиграла на майкаи е пак на тази вълна
Но в Плевен са по 70лв, за толкова ще купя лятна на Елена
В сайта на Чиполино имаше много готини по 45, но докато се усетя и бяха свършили, съвсем като истински бяха

За Ели ще кажа на всички да дават кинти и да не подаряват подаръци, а Яна е препълнена с желания - колело, лаптоп, количка и кво ли още не, все за не малко пари

# 79
  • София
Дещо, колички гледах скоро в Бързаков имат няколко вида между 30-40 лева бяха. Изглеждаха доста добре  Peace Биляна вече е счупила няколко и сега в момента има една на Фишър Прайс, но в стремежа си да я направят мултифункционална 5 в 1, нещо не е излязла много сполучлива и затова и аз се озъртах за колички и тези на пръв поглед много ми харесаха. Изглеждаха по-стабилни, защото иначе и в Кауфланд има за по 17 лева, ама те ми изглеждат еднодневки.

# 80
А някой да живее близо до Илиенци? Дуци? Или въсщност ако се сетите вижте в Джъмбо или някъде за по-евтино за количка за кукли, искам да взема на Яна, миналата година не успях за рождения ден, а сега тъкмо се е разиграла на майкаи е пак на тази вълна

Днес ще ходя до Джъмбо и ще проверя Simple Smile

Нинче, мерси! Simple Smile

# 81
На Илиенци има, но са гадни и еднодневки. Аз искам дървена количка за Анна http://dev.teodoros.com/index.php?main_page=product_info&cPa … 333f51b76fab1e14c Поръчах на едната ми сестра за РД.
Ето пак: http://rudieood.com/catalog/product_info.php?cPath=32&produc … 0&language=bg

# 82
Ето ги на Чиполино http://eshop.chipolino.com/?act=products&category_id=19
Яна иска с гюрук, тая дървената ще я погледне и ще се намръщи, няма да и заприлича на истинска  Cry

# 83
Все забравям - от една седмица Ели се изправя и стои така по няколко секунди без да се държи никъде
От вчера ходи придържайки се за мебелите
Сега отиде до пералнята и извади всичките мръсни дрехи от вътре, затрупала се е и почти не се вижда  Laughing

С двете деца става голямо шоу, но и тормоз
Не мога да спася Яна от Елена, за играчките и да не говорим, тъкмо си се заиграе нещо и малката идва и почва да и дърпа от ръцете и да пищи, за всичко е така всъщност, даже и ме ревнува - ако кака и е близо до мен - идва и се изкатерва и почва да се гушка демонстративно
Добре, че кака и е ларж

хахаха - сега взе да прибира дрехите една по една вътре и почти се навря цялата в пералнята  Laughing

# 84
Готини са тези колички, Дещо. Ама мойта не разбира толкова и сега дрехи и играчки купувам, защото на мен ми харесват Mr. Green
А теб не те виждам по разходки с кукли, бебе, дете, две колички Crazy Поне аз не си се представям как влача всичко, само най-необходимото взимам.

Бях с една дружка в парка, няма бебе, мъчат се от три години. Много гадно ми стана. Вика искам и да ми реве и да ми мрънка, и да ми мирише на ако и всичко искам, само бебе да имам Confused

# 85
Днес готвих супа по сигнагурски тертип. Моят мъж е намислил да ме умори.
Боян снощи настина и днес пиша на 10 мин. Сложих му памперс.
Въобще всички са против мен.
Мисля да се запиша на аеробика. Хем ще ме няма през вечер, хем ще отслабвам.  Crossing Arms

# 86
Донка, да не сме всичките в някакво заразно ПМС

Аз сготвих крем супа - картоф, морков, лук, тиква, малко олио, даже Яна си хапна, не само Елито, доволна съм

Дуци, ние с колело излизаме, не ми е сложно, Яна е мн самостоятелна - или кара из Градската градина или си играе с приятеллчета на горе-долу едни и същи места и само трябва да и хвърлям по един поглед
Ако Елена се окаже от тия много джиткащите насам-натам проходили деца малко ще се озоря, но това лято имаме късмет с градината - ще работят и юни и юли и няма да съм толкова много сама с двете и играчките им  Laughing
А пък площада ни е на три минути, само пресичам едно шосе, Градската градина, където основно играем, е на пет минути, нещо от сорта на парка Заимов, но по-малко и разчупено

# 87
  • София
Дещо, в Продавалника гледа ли за количка?

Педиатърката ме посъветва днес да минава Бобо на преходна храна. Почвам да готвя диетично и спирам да млатя всичко в блендера. Бузанко е пораснал и нашишкавял порядъчно. Ще ходим обаче на манту, няма белег от бцж-то Confused

# 88
Всеки, който е доволен от педиатъра на детето (и е в София), моля да ми пише  Praynig Днес за пореден път чакахме повече от половин час, при това със записан час  ooooh! На Катето й се приспа, шугави, мрънка, рева, разнасях я, играхме си, изобщо  Tired Накрая, когато трябваше да влезем, вече бях извадила пюрето, та се наложи да пуснем пред нас, за да си дояде. Ама пак с як зор, щото като видя сестрата и се разпищя smile3511 Като за капак мина една майка с дете, която обясняваше на сестрата с нея, че то било с варицела  Banghead

Иначе новините са добри - 500 гр. и 1 см  Grinning

Джоли, не е излязъл зъб, но сигурно я мъчат.
Аз като дете имах тендовагенит - спомням си, че ми поставяха инжекции и правех нагревки. Сега пак ме приболява от време на време. Особено ти като споменеш и мен веднага ме застяга  Laughing
Препоръчвам консултация с ортопед/травматолог  bowuu

# 89
 Здравейте, момичета  Simple Smile

Белинда , моето педи и на мен ми каза да мина на преходна храна, обаче добре  ще готвя като за голям човек ( без подправки, застройки и запръжки разбира се) , но броколи или карфиол или зелен боб как да не минават през блендера  newsm78 От една седмица готвя така, но не забелязвам Йоанна да дъвче...оставям твърди частички не по- големи от оризово зърно...

Исках да ви питам дали може да се готви на дребните с булгур и дали някой ползва вече пресни картофи за тях, защото аз стари не намирам вече...

Последно въпросче- мамите, които ще идват на Трявна- как ще си носите храната за бебешорите, естествено това е въпросче, към които готвят, или ще взимате готови пюрета и супи с вас?

Поолях се с въпросите  Rolling Eyes

Дуци, Пърли- много хубави аватари  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт