Моля за мнения за д-р Тимева от клиника'Щерев'

• 74 295
  • 205
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Marzelivka,много се радвам за успеха ти   Grinning Безпроблемна бременност до края  Hug

# 106
Marzelivka,благодаря за мнението, успешна бременност ти желая  Simple Smile

# 107
Благодаря момичета. Всичко хубаво и на вас и на всички, които все още го очакват  Grinning

# 108
Момичета моля за съвет.
Пациентка съм на др.Тимева, имам 2 миседа, направихме всички необходими изследвания и нищо не изскочи като проблем, така, че минаваме на инсе, може би ще е следващия месец, понеже нямаме проблем със спермограмата, а аз си имам всеки месец О, като по часовник, доки иска да направим инсето без стимулация, не знам дали да напъвам на инсе със стимулация, доста време чакахме и ми се иска възможността да ни е по голяма, освен това половинката след 2 месеца започва едни командировки и ще е много трудно да си напаснем графика.
Какво да правя, да настоявам ли на стимулация?
Има и други нейни пациентки, дайте съвет, тя каза възможността за многоплодна бременност е голяма и е по рисковано?!

# 109
  • София
Fireche съвет не мога да ти дам, но смятам че ако говориш с Тимева и обясниш притесненията си - тя ще се съобрази с теб и чувствата ти. Поне при мен така се получи, въпреки става въпрос за имунология и вливания - тя направи така, че аз да се чувствам спокойна и като я разпитвам - обеснява.
Успех  Hug и имаш стиснати палчета от мен Praynig

# 110
dioni  много ти благодаря, че нещо ми е много притеснено и аз не знам защо Hug Hug Hug
Понеже каза да пусна утайка до 5ти ден, мисля по време на М да отида за да направим стимулацията, а не да чакаме още един месец, ще говоря с нея и се надявам да се случат нещата така като ги мисля Praynig
 Hug

# 111
Здравейте, момичета! До скоро само четях написаното от вас и честно казано, много ми помогнахте! Имах проблеми около забременяването, две години неуспешни опити. Имам една извън маточна бременност и премахната дясна тръба...неприятна работа. Насочих се, благодарение на мненията Ви, към клиника Щерев и по-специално към д-р Тимева. Тя е страхотен специалист и човек, много сме доволни от това как лекува, как обяснява и предразполага пациента. Сигурно и за това ние се успокоихме и 7-8 м след посещенията ни при нея, вече чакаме нашата първа рожба. Това е нашият коледен подарък, в 11г с съм и следя бременността си отново при д-р Тимева. Въпреки че не сме от София, пътувам всеки месец, защото се чувствам в сигурни ръце! Желая ви успех!

# 112
Еххх, не мога да не се развълнувам като чета хубави неща .

Vaqlin
  Много се радвам за успеха ти, желая ти лека и безпроблемна бременност и накрая най хубавия и ревлив резултат  Simple Smile. Hug Hug Hug

# 113
Много благодаря, Marzelivka69, дай Боже  bouquet  Успех на всички момичата тук, дано скоро видят чаканите " две чертички" !  Hug

# 114

Fireche, аз правих инвитро при д-р Тимева на полустимулиран цикъл и резултата е налице. Пиши какво решихте и как вървят нещата при теб. Стискам палци!!!  Hug

# 115
Котенце ние може би този цикъл ще направим инсе на не стимулиран, макар, че не ми се иска, а и всичко е под въпрос, защото половинката пътува много и не знам още дали ще бъде тук, ако не успеем този цикъл, на следващия ще направим със стимулация, поне аз това ще искам, пък ще видим Praynig

# 116
Имам информацията от моя приятелка.
Една от най-добрите е д-р Тимева. Всъщност целия екип е страхотен.

# 117
 Fireche, стискам палци!!! При мен се получи със съвсем лека стимулация!  Praynig

# 118
Момичета а кое е лека стимулация, мисля следващия месец да съм на клостил 2*1 на ден от 3ти ден, така правя по 3 фоликула, които се пукат и всичко е наред.
Дано, много се моля да успеем, защото май ще имаме финансова възможност за един опит в близките 4/5 месеца Praynig Praynig Praynig
Благодаря ви

# 119
Аз не съм била на Клостил. Докторката ми изписа Фостимон инжекции през ден по 1 и таблетки Фемара. Направих общо 3 фоликула.
Стискам ти палци!!! Да се похвалиш после с две чертички!!!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт