Януарското човече, по коремче се обръща вече.

• 10 404
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
http://www.blizodobebeto.com/2009/04/23/cascade/ - За бебешките храни. Резултати от CASCADE Babyfood Project.

# 46
  • София
smile3534 аз съм връзкарка, Преслава я има два пъти
 smile3533

Може и затова Преслав да го няма newsm78

# 47
Ха добра ви вечер,

Викам да се запиша в новата тема, а то какво станало.... ooooh!
Дони, съжалявам за труда ти, вярвам, че темата ти е била страхотна.  Hug
Лорини, няма да крия не съм ти фенка и то отдавна, и мисля знаеш, не сме в детската градина, време е да пораснеш и да научиш какво значи коректност и че света не се върти около теб. Съжалявам, но съм прям човек и обичам нещата да са ясни.
Ягодке, убииствен аватар имаш
Елена, не ползвам пудра, някъде бях чела, че някой видове пудра са вредни за дробчетата на малчовците, май в доктор Спок беше, сега ще се поровя.
deni_d81, много хубава снимка на малкото съкровище
Сиси усмихнатата, все се каня да те питам, Калоян разреди ли повръщанията поизрасна ли го този проблем?
Зозима, сложи моля те една снимка на твоят мъж Борис, стига си си го крила, моляяяяяяя

Леле момичета бирен купон се вихри нещо гледам, айде от мен тъмната бира за предпочитащите я

# 48
Еспа, и аз съм чела това за пудрата. Мисля, че ако е от царевично нишесте е ок, но да не подвеждам.
Ние с Борис сме скромни  Blush Но щом настояваш..

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 22:54 от zozima

# 49
Елена, намерих за пудрите - доктор Спок "Употребата на бебешка пудра трябва да се избягва. Талкът дразни дробовете и ако се вдиша, може да предизвика сериозни проблеми. Ако се налага, използвайте бебешка пудра, в чийто състав има само царевично нешисте"
Зозима, много е сладък Heart Eyes

# 50
# 51
Лелеее, половин ден ме нямаше, а вие сте изписали темата, че и друга сте заформили, че и сте изписали 3 страници.
И даже пак сте се скарали. Ама нали се разбрахме да не се караме.
Натали е права - разбирайте се кой ще прави темите, за да не се стига до кавги.

Все пак Лорини и Доника, мерси за положения труд.  Hug Hug Hug И не се впрягайте толкова с тия теми.

Стелата, много е симпатично колажчето. Ще ти пусна снимка и на Никола да го включиш.

А пък какви почерпки сте заформили.... облизах си пръстите. Наздраве и от мен. Аз си пийнах една биричка преди малко, признавам си  Blush. Ама на Никола пък хич не му действат тия бири. Все се мъча да го приспя с биричка, ама нещо няма особен ефект.
Ох, вече се размечтах за почивка с бира и цаца на брега на морето.....Живот и здраве мисля в средата на юни да си причиня това удоволствие  smile3534.

Копривке, аз пак да питам - ти на сватбата като ходи, как се оправи с кърмата, кърменето и т.н.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора. Ей, нямате спирка....

Еспа, много обичам тъмна бира, ама много алкохол има в нея, та май чак като спра с кърменето ще си позволя, но пък на виртуалната не пречи да се порадвам.

Зозима, тъкмо се чудех къде пак зачезна. Много е сладък Борис.

Аз днес се купих едно бебешко пюренце (заради бурканчето) и твърдо реших да си ги правя доколкото мога. Нещо не ми хареса особено. Беше все едно от развалени плодове.

Барборанче, яде ли пюретата Петенцето или пак ще трябва да я водим на среща (кръчма  Laughing)?

# 52
Сладурчеста, бях решила да не пиша, затова изчезнах.

# 53
Е сега вече темата ни е супер креативна. Моето дете е на 8-10 снимки на 1ва страница  Joy
Не можах да видя колажа.

# 54
Криси, прекрасен е Борис  Hug
Сладурчеста, хапва по малко пюренце Петя, но май пак и се ходи на кръчма  Joy Иначе днес на едно хранене изяде 110 мл карма от шише+ 30 от мен, което за нея е своеобразен рекорд!
Момичета, изключително много ценя труда на всяка от вас  Hug

# 55
Е сега вече темата ни е супер креативна. Моето дете е на 8-10 снимки на 1ва страница  Joy
Не можах да видя колажа.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ей супер първа страничка,имам запис hahaha hahaha hahaha
И аз не можах да видя колажа Crossing Armsдаже и постовете на кърмачка-фанатичка!!! Crossing Armsсега има редакция "..." Joyама тук таме е цитирана така,че се подразбира Mr. Green
И аз уважавам труда на всички,но най вече на
Дони,и съм  благодарна за многото време отделяно за винаги прекрасната 1-ва страничка  bouquet

# 56
  • Ловеч
Да сложа кафенцето, че е  малко рано да започваме с биричка Laughing

# 57
Здравейте момичета,тия дни имах големи проблеми с кърмата почети спря  Sad,слагах Маги постоянно на гърдите за да слези е резултат - не смея още да се похваля ,но поне се нахранва.Бях много изнервена от това и направо скапана ,дано вече всичко се нормализира.В тази връзка освен щях да питам вие на какви храни наблягате като ви намалее кърмата - аз си правя супи и пия доста от чая на Хип,ама като до сега такава криза съм нямала.

Иначе вчера бяхме на консултация вече сме 6800 , 63см.- принцесата ми ръсте.Бихме втория пентаксим , даже не се разплака и добре и понесе даже не беше отпаднала.
Пита ме докторката дали давам сокчета , не я излъгах казах и , че не давам е тя упорито пак ми каза да почна вече  Grinning.

Мисля , че Ягодка / може и да бъркам/се притесняваше , че мъника не иска да пие вода, Маги също не иска много много,но една майка ми каза да слагам малко кърма във водата,днес смятам да пробвам , че нали нямах кърма и до сега не можах.Само си мисля , че водата може би трябва да я сменям по често да не би тази кърма се развали  newsm78.

Аз искам да благодаря на момичетата които правят темите,нямало е тема която да не ми е харесвала.Разбирайте се помежду си за да няма такива обидни постове.
Искам също да кажа, че винаги съм се възхищавала на Доника която не знам как успява да отделя толкова време редовно и без закъснения да ни изготвя темите ... при това с две малки деца   bouquet

Стела ще ти пратя и една снимка на Маги ако може да я сложиш и нея в колажа  Heart Eyes

# 58
Добро утро!
Тобито мерси за кафенцето  Hug
Лелееееееее как мЪ Ъ яд #Cussing out Пак изпуснах скандала  Joy А така ми се искаше да се скарам с някой Whistling Ами така е - с тоз мой късмет- или глуха акула, или свирка без топче ще ми се падне  Sunglasses Ще се постарая още мъничко да запазя добрия тон, а медувременно ще си закача боксовата круша в коридора и почвам да я млатя  Laughing
Дони  Hug Hug Hug
Пак забравих какво исках да пиша - накрая пак ще се боядисам черна, че вече не се трае  Sad
Ягодка много ти е яка новата снимчица  Heart Eyes
Чао за сега,  Hug хубав и усмихнат ден желая на всички

# 59
  • Варна
Е, барво! Сега си нямаме първа страница! Какви са тези ученическите глупости сега?

Лорини, като си се хванала, я направи хубава страница, а не изобщо да нямаме!!! И следващия път просто предупреди, че ти искаш да я правиш, а не да те няма няколко дена, и после да избухнеш с тема.... извинявам се, но направо са ни смешни взаимоотношенията, вместо да е от полза и приятно, то много насериозно се взимате...

Варненки, аз ще се опитам...ама понеже съм далече, не знам дали ще мога да хвана да ме довведат. Иначе ние ядем в 10 и после в 11 излизаме....

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 08:41 от Мим

Общи условия

Активация на акаунт