Януарското човече, по коремче се обръща вече.

• 10 406
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
Абе вярно няма първа страница , пък аз снимки пускам за колажа  Laughing.
Варненки за кога е срещата ?

# 61
  • София
Добро утрооо Simple Smile Е, няма такъв купон просто. От 3 години активно участие във форума , а преди това не активно такава простотия не бях срещала...Стеле, надявам се въпреки всичко ти ще ни покажеш твоя труд. За рецептата :
500 гр брашно
1 ч.ч прясно мляко
2 яйца
8 с.л олио
20 гр. мая(половин кубче)
Варненки айде беее срещайте се, че и снимки да погледаме после.
И като няма снимки айде да цопна една Simple Smile Как се забавляват бате и бебе

Ей тук точи лиги по снимките на снахата

# 62
Хахаха  Laughing Ами много хубава първа си имаме, много семпла, харесва ми  Mr. Green

Айде да си кажа и аз меродавното мнение - уважавам на всички труда, знам колко е трудно да се направи първа страница. Знам колко време и усилия се искат, та дори и да се сменят едни разделители. Ясно ми стана, че щом Стелето е направила колажа, значи, Лорини, ти си си говорила с нея. Много лесно и по-безболезнено щеше да бъде да пратиш и на Доника едно ЛС, че искаш сега ти да направиш темата. Явно, че си искала да ни изненадаш този път, но не ти се получи хубаво изненадата. Просто казвай. Аз не мисля, че някой ще има против някой друг да го отмени в работата, поне за малко, но въпросът е именно там - да го отмени. А сега се получи така, че и ти си се мъчила над новата тема (която сега не виждам защо е затрита тотално - похаби си и ти сама собствения труд, че и на Стелето), и Доника се мъчи над новата тема. Да, сигурно ще може да я използва следващия път, но пък не знаем каква е - спомняш ли си - тя беше правила една тема за Хелоуин - актуална, с колаж.. И мисля, че пак ти тогава излезе с тема без да предупредиш. И на Доника труда отиде на кино. Извинявай, ако нещо не си спомням по случая както е било, но мисля, че съм права.

Стига толкова от мен, хайде със здраве.

Зози, много е сладък Борис, давай още снимкииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Еспа, абе аз тъкмо го похваля Калоян, че почти е спрял да повръща и той почне... Та от няколко дни пак ми повръща доста, но в никакъв случай не е толкова, колкото преди. Та, да - определено ги е разредил. А Сами как е със слузта - има ли я още? Аз при Кало забелязах, че като ям краставици ми изкарва слуз. Поне така си мисля де.  Thinking

Ягодке, и аз много се възхитих на аватара ти!!  Heart Eyes

П.П. е не стърпявам да кажа, щото и моето име намесено... Та, да, сигурно нямаше Доника да реагира така, щото щях да я предупредя...

# 63
  • Стара Загора
Ако искате да сложите нещо на първа страница ми пишете ЛС. Ще го сложа.

# 64
Хей 1 ден не влязох и имам да чета толкова много. След малко се връщам назад.
Само да кажа моята дунда е наддала с 1 350 и с 5 см., т.е. сега е 7 350 и 65 см.  Wink

# 65
Добро утро!

Тобито, мерси за кафенцето  Hug

Лелееееееее как мЪ Ъ яд #Cussing out Пак изпуснах скандала  Joy А така ми се искаше да се скарам с някой Whistling
Губииииш  smile3534  Joy Joy Joy

Лорини май се разсърди  Sad.
Лорини, нИдей така. Хайде да не вдетеняваме чак толкова.  Hug

Зозима, недей да ни напускаш. Пиши от време на време. Много полезни постове пускаш, не ни лишавай от тях.  Hug

Аз не искам да се карам с никого, само на мъжо си го изкарвам понякога, ама той още ме търпи.  

Да ви се оплача от майка ми (май на нея най-много си го изкарвам  Mr. Green) - вчера оставих малкия за половин час при нея и се връщам и тя му дала кисело мляко, пюренце от морков и картоф  #Cussing out, абе яко го подхранила. Щях да я удуша  #2gunfire.

# 66
Shocked ей в такъв момент майка ми ще забрави да ми види повече детето до абитуриенския, как може такива своеволия  ooooh!

# 67
Shocked Shocked Shocked Е как ще си го позволи това??!?!??

# 68
Еми да, на собствената си майка не мога да се доверя да го оставя. Аман  ooooh!. Добре че бързо се върнах та само е пробвал от всичките тия работи, иначе незнам.... #Crazy
И ми обяснява как на неговата възраст ние със сестра ми вече всичко сме ядяли и как вече и месце трябва да му давам.  Shocked Ама нали тогава от втория месец са ги захранвали.
Незнам вече какво да правя. Пък от време на време м се налага да го оставя за половин час да го гледа, ама май вече ще прекратя тия практики. 

# 69

, ето да се почерпите за здравето на нашето слънчице Даниел - днес става на 4 месеца и резултата от консултацията преди малко е 7.180 кг и 66 см, само на кърма (удвоили сме си теглото от раждането, е само той, де ... и слава Богу!  Naughty)

Хубав ден!  Hug
цунки и много гунки от нас!  Hug

# 70
  • София
Добро утро!

Да ви се оплача от майка ми (май на нея най-много си го изкарвам  Mr. Green) - вчера оставих малкия за половин час при нея и се връщам и тя му дала кисело мляко, пюренце от морков и картоф  #Cussing out, абе яко го подхранила. Щях да я удуша  #2gunfire.

Сладурчеста....ама майка ти, направо е за  #2gunfire как може да си позволи такова нещо.  

Миналата седмица като бяхме при баба ми  на гости, дядо ми се появи с едно шише одеколон и ми предложи да напарфюмирал бебето, ей тъка, за да мирише на хубаво  Shocked Shocked .....да де, ама той гони 80-те, простено му е Heart Eyes

Зозима- много е мил Борис, направо ангелско личице Heart Eyes

Дони, много са сладки бате и бебо...и ние имаме подобни снимки, но някъде затрихме кабела на апарата и не мога да ви пусна снимки Cry

# 71
честити месечинки на всички порастващи днес  Hug
винаги съм се чудела аджеба от къде на къде мераци да се тикат каквито и да било неща в устите на децата и отстрани точно като някой маймунчета да ги гледаме как ще реагират, аман от експерименти  ooooh!
мойта свека беше си навряла показалеца в устата на Стефания като беше на 3 месеца, щото видите ли, като дъвчела и се била успокоявала  #Cussing out познайте дали повече е барнала детето

# 72
Здравейте.
Сладурче, мога да си представя как си се почуствала.

Ох, момичета, много съм притеснена  Cry! Марти от сутринта кашля с някаква мокра кашлица и място не мога да си намеря. Звъннах на педи - тя каза Стодал, на 2 часа по кафена лъжичка.  Cry. Никва майка не съм, щом детето ми кашля от 4 месец. Вчера сигурно съм го простудила  #Cussing out. И сега той плаче неистово, защото сигурно го боли  Cry. Поне Т няма. Сега е заспал върху мен и просто сърцето ми се къса  Sad.
Днес трябваше втория Пентаксим да бием, но само ще ида до педито да го прегледа.
Ей голяма некадърница съм  ooooh!.
Ох съжалявам.

# 73
Сладурче, ама тя поне със здравословни неща го е захранила  Laughing Моята майка преди месец тръгна да захранва Вики с ВАФЛА!  Shocked Успях да спра процеса след като прилично му беше омазала устата. Щото ако не знаете, нали е сладичко и детето ще го хареса  Whistling Пък другото - алергии туй, онуй-  е бЕл кахър Simple Smile Накрая понесе и едно конско, че сигурно аз от такива работи сега не мога да спра да ям сладко. Щото нали така ме е свикнала.
Христо (мъжото) е захранен на 3 месеца с шоколад! Ама майка му тогава е била млада млада, та и е простено невежеството  Grinning

Така че историята познава и по-лоши случаи  Mr. Green

# 74
Здравейте,

за спора - не разбирам зарибявката, ама бих искала да видя колажа, ама много, дори и моето бебе да го няма. Ще пиша на Хера.

Елена - не си говори такива неща, дори и не си ги помисляй за себе си, случва се.

За срещата, Варненки мацки - да се видим за петък, а. Да кажем в 11.30 Морската някъде при входа откъм ФК. който дойде дойде. Елена - ако дойдеш може заедно да ходим, че сме на 100метра.

Зозима - аз съм ти голяма фенка, липсваш ми тука като не пишеш, а Борис е много сладък, а аватара ти е як - искам и аз да съм такава мацка, ще пробам на лято, ако ми дойде смелостта...

Ягодке - супер ти е аватара верно

Сладурчеста - майка ми не би направила такова нещо, въпреки че не и харесва че съм решила късно захранване, но тя не обича да се бърка, а и толкова го чака това внуче - няма да рискува да не го види до абитуриенската - щото и аз като Мини бих направила...ама станалото станало - просто поискай да ти обещае да не се меси и ли намаляш посещемията - и ще и светне

леле, Коконът - верно ли така, то не е за смях ама...

от мен лек ден

edit: е т'ва вече - http://www.blizodobebeto.com/2009/04/23/cascade/ на ти детски храни,а... и моят любим ме помоли като начало аз да приготвям на бебата храната и аз мисля да го правя докато мога

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 10:31 от merrygold

Общи условия

Активация на акаунт