Януарското човече, по коремче се обръща вече.

• 10 408
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна.....
Еленаа, как можа да го кажеш.... бебето най- вероятно има хрема, която се стича и кашля. Ще се оправи, не се притеснявай. Не можеш под найлон да го гледаш това дете. И бъди сигурна, че не го боли, може да му е дискомфртно ,но не го боли  Peace
Весело е било снощи, а?? Можело е и пуканки да се хапнат..... Нищо няма да кажа по разразилият се спор, големи хора сме, трябва да намираме начин на нормална комуникация.
Варненки, разбирайте се кога ще е срещата, а аз ще опитам да дойда, след като взема Алекс от училище.

# 76
Здравейте, момичета, Simple Smile и запис в новата тема. Не се карайте, моля ви, всяка от вас е нужна в този форум  Hug Радвам се че Зозима отново е на линия- много ценя нейното присъствие  Heart Eyes както и на всички тук  Hug

А аз имам един скромен въпрос - Сега на кого да пратя снимка за колаж, че много ми се иска и аз да видя моя бебо на първа страница  Blush

Днес съм на фризъор и аз да се направя малко на красива и по-късно ще ви дам и наши актуални снимки  Heart Eyes

Лек ден.

# 77
събирам бебета  Mr. Green на поща...движа се , сега отивам да си видя братовчедчето в болницата ще довърша после;
допускам, че пак има повторени бебета  Whistling , ноооо все някога ще ги "фикснем"  Blush

# 78
Елена, споако, не си некадърница. Има такъв вирус. Анчето го изкара и стигна до АБ, а уж съм и със стаж. Започна с мокра кашлица и след 2 дена стодал мина на аб.Ще мине и ще замине. ПОнякога не зависи от нас.  Hug

Стеле, аз снимка ще ти пусна тази вечер или утре  Peace

# 79
  • София
Здравейте!
Аз не съм влизала от 100 години , и гледам спор се е за формил.
Моето мнение е , че наистина трябва да си уважаваме труда една друга. На мен не ми остава време да вляза и да се разпиша, камоли да правя теми. Така че съм безкрайно благодарна на момичетата , които се занимават с това.  bouquet
Аз да се оплача, че последният месец Явката не беше наддал нищо, и се оказа че явно не му стига кърмата.Сиската е запозната на дълго и на широко с нашата одисея, но това е защото нея я тормозя по скайпа.
Пуснала съм и тема в кърмаческия.Взехме везна в нас, за да се ориентираме как яде. Днес или утре ще ходим и при педиатърката пак да ни теглят и да видим дали е наддал за една седмица.Според мен сме наддали, дано и нейният кантар покаже така.
Ако ще има колаж на бебоците и аз ще пратя снимка на моя хубавец, пък туко виж и ние сме си намерили снаха Grinning

# 80
лелеееее, колко сте изписали пак
а и ония двете като са ме хванали за канарче на скайпа...няма отърване ooooh!
Евгени се събуди..изяжа половин пюре и излизам Heart Eyes

# 81
Честити месечинки на всички малчовци, родени на днешното число!

Благодаря ви за комплиментите за аватара ми! Hug

Елена, не дей да се притесняваш толкова! Децата знаеш, боледуват много често. Тайс е права, като казва за сополките, стичaщи се по задната страна на гълтача. Единствено гледай да не започнат да му свирят гърдичките. Звучи като мъркане на коте. Това е по-сериозно(бронхиолит) и тогава трябва да се обърнеш към лекар. Наблюдавай температурата, давай  по-често да "пие" и естествено каквото ти казва лекарят. Peace
Ванила80, не съм аз дето се притеснява, че не пие вода, но да ти кажа, че тук препоръчват да не се дава вода, докато се кърми(до 6-тия мес.), за да се поддържа лактацията, т. е. считат, че ако бебето пие вода между храненията, няма да се образува достатъчно кърма, която да задоволи нуждите му. Моят син пиеше много вода между хранениятаи кърмата ми много бързо спря, а Ивка не ще никаква да пие. Важното е ти да пиеш много течности.
Сладурчеста, разбирам гнева ти, то аз се ядосах... Аз затова предпочетох да се оправям с всичко сама след раждането и не извиках нито една баба, че да не ми се месят по никакъв начин и да ме изнервят допълнително. Сега по скайпа свекърва ми(дипломиран педиатър със стари разбирания) все ме пита ама още ли е само на кърма, няма ли да я захранваш и тем подобни... Twisted Evil

Приятен ден от мен днес! Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=P8K5CMYx_Bs&feature=related

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 15:04 от yagodka

# 82
Я, моят хубавец на първа страница  Party Аз съм едно гордо родителско тяло  Mr. Green Започвайте да се възхищавате  Hug
Ако това ви е малко ето още една порция от моя "мамояд" :

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 12:59 от bubchenceto

# 83
  • Варна
Възхищаваме се, възхищаваме се.......

# 84
айде ся, вие по роднински  Crazy

# 85
Честити месечинки на всички, които днес порастват с още 1 месец!
Патилина, много хубава почерпка, да ти е жив и здрав Даниел!

Дони, много са сладки двамата, пу, пу.

Елена, не си некадърна. Случват се такива работи. Пък и може верно да е само от сополи. Моят Никола по едно време и от слюнката си се давеше и кашляше.

Кокосче, успокои ме, има и по-зле  Mr. Green

Странното е, че баба ми на 78 години не дава да го захранвам толкова рано (тя е захранвала децата си, чак когато могат да сядат на масата и да посягат към манджите) , а майка ми... зор голям, че да не умре от глад детето  #2gunfire.

Бели Ружи, дано да наддаде Явката и да ти минат терзанията  Hug

Бубченце, възхитена съм...

# 86
hahaha той Никола щото един слаботелесен, да го ожалиш горкия

# 87
За срещата ако мъжът ми не е на работа и ме докара ще дойда  Grinning.

Елена , недей така виж момичетата казват, че може да са само сополки,каквото и да е дано да го изкара много леко и за петък да сте на линия здрави разбира се  Hug.

Ягодка, извинявай явно е бил някой друг ,а за водата аз съм писала много пъти и няма да задълбавам ,опитвам се да давам от известно време,че от жегите памперсите са ни значително по леки.
Поздрав на всички с една беззъба усмивка от Маги.

# 88
Да ви се оплача от майка ми (май на нея най-много си го изкарвам  Mr. Green) - вчера оставих малкия за половин час при нея и се връщам и тя му дала кисело мляко, пюренце от морков и картоф  #Cussing out, абе яко го подхранила. Щях да я удуша  #2gunfire.
Знам, че си ядосана на своеволието на майка си, но мен ме напуши на смях...Извинявай, но си представих как ако оставя и 15 мин Петя на моята баба (т.е. нейната прабаба) ще вкуси не само кисело мляко, а и биберона с мед сигурно ще опита  Joy
Доника, много са сладки бебе и бате  Hug
Patilina , поздравлени за хубавото наддаване и благодаря за почерпката  Hug
elena_d , ти си прекрасна майка! Не се самообвинявай, това може да ви е първата настинка, но няма да е последната-такива неща се случват и не се виновна ти!  знам, че е лесно отстрани да ти говоря и да те успокоявам, но наистина не се измъчвай. Нагушкай Марти и заедно ще преминете и това изпитание  Hug
Мила  Joy
siska8607 , приятен фризьор!
Стеле, а може ли да ти пусна друга снимка на Петя? Нея вече я има на колажа, ама да дам по-актуална  Blush
Бели Ружи , миличка съчувствам ти  Hug Ако искаш хвърли едно око и на моята тема в кърмаческия и успех  Praynig
Ягодке, влюбих се в очите на малката ягодка  Hug
Ние днес бяхме на консултация. Петя е наддала 20 грама за 15 дни (не не съм изпуснала една 0!) Аз обаче го приех очудващо спокойно (нали имам кантар и имах известни очаквания). Взех на Петя поредното ново АМ и дано този път и хареса. Стискайте палци да не се алергизира от него  Praynig
Ще я кърмя сутрин, нощем и вечер, а в останалото време ще и давам шише. Ако всичко е наред, приеме добре новото АМ и започне да се храни може и да опитам отново да минем изцяло на кърма, но времето ще покаже...В момента въобще не се терзая какво ще яде детето ми, важното е да яде. Дори не държа да изяжда това, което пише на кутията. Благодарна ще съм да стигнем около 120 мл на 5 хранения... Говорих и с ендокриноложката и днес ще и изпратя на e-mail табличка с размерите на Петя, мен и баща и по дати. След това ще и назначи изследвания и ще се молим всичко да е наред.
Най-важното е, че съм спокойна и уверена "(поне за сега), че всичко ще е наред и ще се справим с всичко  Praynig
Да ви попитам вашите човечета бият ли се? Петя си удря такива крушета в лицето, че само като я гледам ме заболява  Joy
Мини, тия от Ла Редут само някакво оферти ми пращат....не разбраха ли тези хора, че не разбирам френски  Joy Joy Joy
Хайде кога ще е новата софийска среща??? 2.06 Борисовата градина? Аз щях да предложа и 30.05, но Донята сигурно ще е заета с приготовления за детското парти!
Колко е сладка на Маги усмивката  Laughing
И който си мисли, че моята Петя е злояда да се поправи. Прилагам доказателство:

# 89
Гери, честити ни месечинки на Анчето и Петя!
На вас пожелавам много да папкате, а на Анчето утре да е наддала на консултацията.

Правилно си предположила, че на 30.05 няма да мога. Ако го направите на 02.06. Ще гледам да се класираме, даже и едно октомеврийче може да доведа 

Общи условия

Активация на акаунт