За играта на Нестле-Живей активно!

• 52 192
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Белла, както писах и по-горе, това, че сте пуснали писмото на 27-ми, не означава, че Пощите са го доставили на 28-ми. Случвало се и по месец разлика да има между датата от клеймото за изпращане до това за получаване. За съжаление, има фактори, върху които трудно може да се повлияе или да се избегнат. Колкото и да се опитваме да направим една организация дуракоустойчива, винаги има обстоятелства като човешки и БГ фактор  Crazy, които са трудно предвидими.

# 106
  • София
Да се похваля и аз - вчера ми доставиха 3 пирамиди. Страхотни са,голяма радост в къщи  Mr. Green За протокола - писмата ги пуснах края на май.
Белла , важат си компасите от 3 в 1 - аз в две от трите писма бях пуснала само от тях.

# 107
Браво момичета как се радвам за вас, дано и при мен скоро  да пристигне нещичко   Flutter, а иначе за протокола вчера пуснах още 2 писма, може да не са се сабрали още  15000 пък да видим  Thinking

# 108
  • София ж.к. Надежда 1
На мен също днес ми доставиха пирамидата Peace

# 109
  • Плевен
Моля, който е получил пирамида, да пише и кога е изпратил писмото.

# 110
Днес си получих пирамидата, а писмото бях изпратила на 26 май.

# 111
Аз си изпратих писмото на 28 май, дано тези дни и нас да ни зарадват

# 112
Забравих да кажа, че става въпрос за гр. Бургас.
Дори и морското свинче спечели... къщичка Laughing

# 113
  • Пирдоп
Момичета, знаете ли дали компасите от пюретата важат.
И още нещо, пликовете в които се изпращат компасите, обикновенни ли са или трябва да са тяхни с написан адрес.  Имат ли някаква карта, като картата на Памперс за попълване или не.

# 114
За пюретата не мога да ти кажа дали важат, но ако имат компас, защо да не важат, а за пликовете - някъде са пуснали "техни пликове" - момичетата споменаха май че в Пикадили, но въпреки това не е задължително да е с такъв плик. Повечето сме ги пуснали с обикновен плик от пощата. Peace

# 115
  • Плевен
Неучастващи са храни и млека за кърмачета на възраст от 0 до 6 месеца.

# 116
  • София
Важат от пюретата,няма проблем стига да са за над 6 месеца. Няма специални карти - аз ги пусках в обикновенни пликове, но вътре слагах и листче с име, адреса и телефон за връзка. Някой тук в темата спомена , че има тяхни пликове в пикадили... newsm78

# 117
И обикновен плик върши работа Peace

# 118
  • Варна
Аз ходих да търся в Пикадили плик за играта,но там даже не бяха чували за промоцията  ooooh! Иначе изпратих два обикновени плика.В единият има компас от пюре,но не е цял етикетът,та се чудя как ще разберат,че пюрето е за над 1 год.  newsm78

# 119
  • Пирдоп
Това значи ли, че пюретата от етап 2, които са "над 6 месеца", така пише на етикета, участват. Ще бъде жалко ако не, имам над 10 компаса от тях.

Общи условия

Активация на акаунт