За играта на Нестле-Живей активно!

• 52 193
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Аз преди 2-3 дни изпратих 2 кашончета с по 5 кутии от Нестле Джунир 1+  Simple Smile
Предполагам, че важат, тъй като са за след 1 година само дано се доредим до заветната бройка.

# 121
Дали има смисъл да опитаме и ние?
Дали не са изчерпани вече количествата награди?

# 122
ако имаш компаси нищо не губиш да ги изпратиш Peace

# 123
Привет,момичета Peace
Утре и аз ще пусна едно пликче с 5компаса,белким и ние се вредим.
Успех на всички и дано си получим пирамидките Peace Praynig

# 124
  • Варна
И ние получихме пирамидата, голяма радост настана... Имаше подаръци и за бабите.
Пращайте компаси, броя на наградите хич не е малко.
Успех!  Simple Smile

# 125
Честито на всички.   bouquet Сигурно е голяма радост това.  Party

# 126
На мен днес ми пристигнаха 4 кашона, при на6те са пристигнали 3 Simple Smile, така че очаквайте и вашите скоро да дойдат. МНого съм доволна, само дето нз къде ще събера толкова продукти  Shocked,
В един кашон е пирамидата -вътре има -кафета-5 броя, шоколади няколко вида-кума лиса,мура BoSS,LZ, вафли, lion,kit-kat , chok-pok,малки тайни- ,4  вида корнфлейкс , супи-най различни , топла чаша, 2 кутии с кафета 3 в 1,сметана за кафе, шоколадови бонбони , булъони.Със сигурност изпускам нещо, но нещата са отатъка.
Спечелилите ще бъдат доволни  Simple Smile,

Eli_vivi, всичките 8 писма с твоето име са?
Няма ли да е проблем да има повече от 1 писмо на едно и също име?

# 127
При нас вчера пристигнаха пирамидките  Joy страхотни подаръци  Laughing жалко само, че така диетата ми се развали, при наличието на толкова много лакомства няма как  Mr. Green
Аз до колкото разбрах промоцията е била до 10 юни  newsm78 и си изхвърлих останалите опаковки  Confused
Бях изпратила предимно опаковки от 3в1, малки тайни и фитнес - имах един плик с 5бр. 3в1 и си получих и за него пирамидка  Laughing 
Всички близки и приятели вече се запознаха от близо с продуктите на нестле  Mr. Green след като им напълнихме по една торбичка с лакомства - за наше здраве  Mr. Green и за здравето на Нестле  Laughing

# 128
Редактирам се...сега видях...

# 129
Днес и аз изпратих писамцето с  пет хранителни компаса.Дали имам шанс за награда или вече е късно?
Жалко,че късно разбрах за играта!

# 130
  • София
Аз до колкото разбрах промоцията е била до 10 юни  newsm78

РАЗДЕЛ 3. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА
За всички участващи търговски марки и продукти, промоцията започва на 10 май 2009 г. и ще продължи до 10 юли 2009 г. Промоцията ще се проведе съгласно предвидените в този документ конкретни дати.

Някой изпращал ли е от опаковките на йогуртите - дали важат  newsm78

# 131
Момичета, знаете ли дали компасите от пюретата важат.
И още нещо, пликовете в които се изпращат компасите, обикновенни ли са или трябва да са тяхни с написан адрес.  Имат ли някаква карта, като картата на Памперс за попълване или не.

Пюретата важат, да, само не знам как ще ги отлепиш непокътнати.

# 132
  • София
Днес ме изненадаха приятно - получихме си пирамидата  Laughing
Писъмцето ми е изпратено на 05.06  Peace

# 133
имах един плик с 5бр. 3в1 и си получих и за него пирамидка  Laughing 

Под 3 в 1 имаш предвид пакетчетата за еднократна ли употреба  newsm78 чудно ми е защото нали продукта не трябва да е със стойност по малка от левче ?

# 134
Не продукта, а общата сума на всичките 5 продукта не трябва да е по-малка от 1 лев.

Общи условия

Активация на акаунт