За играта на Нестле-Живей активно!

• 52 230
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Не продукта, а общата сума на всичките 5 продукта не трябва да е по-малка от 1 лев.

Е, то, няма как и да стане това. Май няма такъв продукт на Нестле от който като събереш 5 да не се получи сума по-голяма от лев. Дори и 3 в 1 да е - пак идва повече от левче.

# 136
  • София
Има - 5 бульончета, които в някои магазинчета се продават поединичино.

# 137
Единичните бульончета мисля, че нямат компас.

# 138
Незнам дали има смисъл вече да се изпращат компаси. Щом са почнали да дават наградите, значи са станали 15 000. Иначе няма логика да ги раздават. Нали така някой ще изрязват от опаковките на подаръците и пак да пращат.

# 139
  • София
Незнам дали има смисъл вече да се изпращат компаси. Щом са почнали да дават наградите, значи са станали 15 000. Иначе няма логика да ги раздават.

Тъй, пада ми се тия дни да показвам как логиката на другите не е меродавна, както те си мислят и вярват.

Да ти е хрумвало, че са започнали да ги раздават, защото 15 000 си е сериозно количество и не е много разумно да се чака до края и наведнъж да се изсипе такъв титаничен брой пирамиди на нещастните куриери? Или че не е много коректно хората да си чакат по два месеца наградата, а е добре като участват надлежно и по правилата по-бързо да си получат наградите, за да им е удовлетворението по-голямо, да се похвалят тук-там и да има повече доволни - и наградени, и организатор, ам?

Щот за мен гореспоменатото ми е много по-логично от туй дет за теб "няма логика"...

# 140
Излапахме 4 Ел Зетки с дребния.  Mr. Green Ето още една причина поради която обичам шоколад с атмосфера. Събрахме 5 компасчета и утре сутрин ги пращаме.  Crazy

# 141
Дали са станали 15 000 не знам, но наградите се изпращат вече, защото са бемни и превоз и всико изискват време.Не може да идат в пощата или при куриерите и да им лиуснат 15 000 пирамиди, както преди бяха мартеничките от кит кат.Освен това на самите хора от Нестле им отнема много време да ги приготвят тези награди, да ги опаковат, то самата опаковка е доста готина дори.А горките куриери, оня ден в офиса им имаше само ямсто да имнат и то от пирамидите и жената каза, че чакали да се раздадат тези пирамиди, че да идва другият тир с пирамиди.

Така, че който иска нека пробва пак късмета си да прати то и без това нали 50 000 лева ще отидат за детски площадки.

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 08:54 от lemoncho

# 142
Ееее, аз и моята дружка пратихме писмата на 28.05 и не сме получили нищо още, а писма пуснати на 5.06 са ги зарадвали с награда. На телефона даден за информация такава не се дава, да сме чакали края на промоцията и да видим дали печелим.

# 143
Ами зависи в кой град си, всичко е различно.Ако е за София е нормлано, не знам, з аБургас още за ранният период на играта раздават например.Не във всяка част на България дават за един и същ период време.

# 144
На мен днес ми пристигнаха 4 кашона, при на6те са пристигнали 3 Simple Smile, така че очаквайте и вашите скоро да дойдат. МНого съм доволна, само дето нз къде ще събера толкова продукти  Shocked,
В един кашон е пирамидата -вътре има -кафета-5 броя, шоколади няколко вида-кума лиса,мура BoSS,LZ, вафли, lion,kit-kat , chok-pok,малки тайни- ,4  вида корнфлейкс , супи-най различни , топла чаша, 2 кутии с кафета 3 в 1,сметана за кафе, шоколадови бонбони , булъони.Със сигурност изпускам нещо, но нещата са отатъка.
Спечелилите ще бъдат доволни  Simple Smile,

Eli_vivi, всичките 8 писма с твоето име са?
Няма ли да е проблем да има повече от 1 писмо на едно и също име?
Мила всичките са с различни имена, 4 са на моя адрес, 3 при родителите ми (в съседния вход), и едно на дядо ми (друг квартал).

# 145
Цитат
Тъй, пада ми се тия дни да показвам как логиката на другите не е меродавна, както те си мислят и вярват.

Да ти е хрумвало, че са започнали да ги раздават, защото 15 000 си е сериозно количество и не е много разумно да се чака до края и наведнъж да се изсипе такъв титаничен брой пирамиди на нещастните куриери? Или че не е много коректно хората да си чакат по два месеца наградата, а е добре като участват надлежно и по правилата по-бързо да си получат наградите, за да им е удовлетворението по-голямо, да се похвалят тук-там и да има повече доволни - и наградени, и организатор, ам?

Щот за мен гореспоменатото ми е много по-логично от туй дет за теб "няма логика"...

Да, случайно ми е хрумвало, но все пак не пиша с такъв злобен и обиден тон. Или ти нещо се засегна за тези бульони и затова? Та дори се хвалиш -
Цитат
показвам как логиката на другите не е меродавна, както те си мислят и вярват
И другите потребители на форума имат функцията да мислят и да си разсъждават!!!

Въпреки, че е започнало раздаването на наградите, все пак не са си ги получили всички, които са изпратили писмо досега и най-вероятно ще се пращат пирамидите и след края на рекламната кампания. А дали е коректно хората да си чакат подаръците по два месеца - все пак официалният край на промоцията е 10 юли, така че организаторите са си прави ако и след тази дата започнат да ги раздават.
А за да има още повече доволни и популяризация можеха още месец май след първите писма да започнат да раздават. Хората така или иначе ще ги дадат тези 15 000 и си решават как и кога ще стане. Може да са искали да мине и похода "Живей активно" в София и тогава. Не съм спряла никой да изпраща, средствата все пак отиват за построяване на детски площадки.

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 09:42 от Emta

# 146
  • София
tedi80, на 070015557 ли се обаждаш? Там би трябвало или да проверят сред вече регистрираните дали го има твоето име, или да помолят да се обадиш отново след седмица, например, ако все още не е регистрирано участието ти. Но не би трябвало да казват да чакаш края на промоцията и подобни  Naughty

оффче: emta, хайде с теб да си гледаме "кампаниите", а не коя повече може да "съска", а?  Wink

# 147
Играта започна преди 43 дни. Падат се по 350 писма на ден и като се има предвид, че повечето изпращат по повече от 1 писмо и рекламата се върти по телевизиите по цял ден. 100 човека на ден от цялата страна да са изпращали по 3-4 писма и е нормално да са станали 15000, колкото и внушителна бройка да изглежда.

А може и да не са, който иска да изпраща, това си е само мое предположение! Имате ли компаси нищо не ви пречи да ги пратите! Играйте и успех!

# 148
някой пращал ли е писма по тип топ  куриер и да е получил пирамида?

# 149
  • у нас
Milenita, има ли още шанс да получим пирамида, ако пратим тези дни? Или вече отиват към крайната бройка от наградите?

Общи условия

Активация на акаунт