За играта на Нестле-Живей активно!

• 52 200
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Здравейте
Аз получих две пирамиди, но не помня кога съм изпратила писмата, защото пращах и на Победа и Болярка, но помислете също какви опаковки сте пратили и дали компасите им са били на български, защото аз попаднах на румънско 3 в 1 и lion.направих запитване до нестле и те ми казаха че опаковката трябва да е на бг език иначе са невалидни
Това пише ли го някъде в условията на играта?Аз сега го чувам.Струва ми се,че в единия плик имах компас от пюре и той не беше на български език.Но пюрето си е купено от тук.Вече леко почвам да се газирам с тези от Нестле,защото отново има проблем и с телефона за информация... smile3515

# 301
Участващи  са всички продукти на Нестле България АД и Нестле Айс Крийм България АД, наричани по-долу "Участващи продукти", с изключение на храни и млека за кърмачета на възраст от 0 до 6 месеца, както и участия, при които общата стойност на 5 те продукта, чиито хранителни компаси или опаковки се изпращат, е по-малко от 1 лев „Не участващи продукти”.
Всички участващи опаковки се идентифицират с хранителен компас на опаковката.

Това са официалните правила!!!

Надписът на компасите може да е и на английски и са валидни, стига да са продукти на Нестле България АД и Нестле Айс Крийм България АД.

А телефонната линия ще работи следобяд. Няма защо да се ядосвате, случва се да има технически проблеми, чието отстраняване изисква време.

# 302
  • Варна
Благодаря за инфото.И все пак-два дни да не могат да отстранят повреда на такъв абонат...

# 303
Аз изпратих края на май, но нямам още пирамидка  Tired звънях и в тип топ, казаха след обед ще могат да ми кажат дали има пратка за мен. Май май няма да получа нищичко, а трябваше да изпратя 50 и да получа 1 поне, че с моето потребление на техни продукти без да се затруднявам и за 100 писма можех да пусна, но вече къснооо  Sad

# 304
Вече може да се обаждате на линията.

# 305
  • София
Извинете че пак не разбрах и кво стана като се обадим - казват ли кой печели и кой не - или само дали ти е стигнало писмото????????

# 306
Просто Ви уведомявам, че вече линията работи. А ако се обадите, може да попитате това, което Ви интересува.

# 307
Просто Ви уведомявам, че вече линията работи. А ако се обадите, може да попитате това, което Ви интересува.

да, да само да попитаме, ама никой не ни отговаря на въпросите.  Naughty

# 308
Аз се свързах преди малко. Да кажа, че пратих края на май месец и ми е пристигнало писмото и ще получа пирамида, но не се знае кога. Това е за инфо за Русе - в смисъл за да не се отчайвате, защото жената каза, че по регламент ще се публикуват печелившите на 10 и до 3 седмици ще се раздадат наградите  Peace

# 309
  • Варна
И аз се обадих и ми казаха,че не съм регистрирана,но е възможно да не е обработено писмото,защото били много.Истината за мен е,че писмата ми (2бр) въобще не са пристигнали,защото някой писа тук,че вече има пирамида с писмо от 18.06.Моите ги изпратих на 10.06.Няма на какво да се надявам,то е ясно.Само не знам в кого е вината и как може Бълг. пощи да губят безнаказано пратки по трасето.Много съм разочарована!

# 310
И аз се обадих и ми казаха,че не съм регистрирана,но е възможно да не е обработено писмото,защото били много.Истината за мен е,че писмата ми (2бр) въобще не са пристигнали,защото някой писа тук,че вече има пирамида с писмо от 18.06.Моите ги изпратих на 10.06.Няма на какво да се надявам,то е ясно.Само не знам в кого е вината и как може Бълг. пощи да губят безнаказано пратки по трасето.Много съм разочарована!
Не се ядосвай, аз пратих писмото си на 26.05 и едва вчера получих пирамида. Не знам как ги обработват писмата, но тук други момичета се хвалят, че седмица след изпращането вече са получили пирамида.

# 311
  • Варна
Именно,а би трябвало да ги изпращат по ред на получаване на писмата.Но няма как писмата ми да не са регистрирани,след като са изпратени на 10.06.Просто не са получени.Не съм само аз,по-напред в темата и други момичета се оплакаха от изгубени по пътя писма.

# 312
  • София
Току що се обадих да попитам - регистрирана съм (писмата пуснах на 23.06.), но не могат да ми дадат информация дали ще получа пирамида, да изчакам до 10.07., когато обявят печелившите на сайта. Каза, че имам шанс, няма информация да са изчерпани наградите (въпреки че аз не мисля, че ще кажат, ако са изчерпани, все пак да не забравяме, че основната цел на Нестле е да се купуват продуктите им, за да имат повече приходи Wink).

# 313
  • София
Участващи  са всички продукти на Нестле България АД и Нестле Айс Крийм България АД, наричани по-долу "Участващи продукти", с изключение на храни и млека за кърмачета на възраст от 0 до 6 месеца, както и участия, при които общата стойност на 5 те продукта, чиито хранителни компаси или опаковки се изпращат, е по-малко от 1 лев „Не участващи продукти”.
Всички участващи опаковки се идентифицират с хранителен компас на опаковката.

Това са официалните правила!!!

Надписът на компасите може да е и на английски и са валидни, стига да са продукти на Нестле България АД и Нестле Айс Крийм България АД.

Именно, ако има румънски продукти както казват момичетата, това означава, че са продукти на Нестле Румъния. Не че съм навътре в Нестле, това по пътя на логиката.

# 314
На всяка една опаковка е посочен производител, така че е съвсем лесно да се види дали продукта участва или не.

Общи условия

Активация на акаунт