За играта на Нестле-Живей активно!

• 52 186
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Явно им е писнало да дават информация по цял ден.Ще чакаме след 10 юли да видим в сайта,ама то,какъвто съм карък май нищо няма да получа.Изпратих 2 писма на 10.06. и все още нищо нямам...

# 286
Момичета,вие как се свързахте с 0700 15 557?На мен ми дава "несъществуващ номер"...
АЗ точно това започнах да пиша. Не успявам да се свържа и на мен ми дава несъществуващ номер.

И при мен така, но звъня от мобилен, и може би това е проблема, може да е само за абонати на БТК  newsm78, а БТК не сме си мислили дори да прекарваме  Peace

Сега говорих и с куриерската фирма - очакват нова пратка в края на седмицата, има и нераздадени пирамиди от старата, но аз не фигурирам сред получателите им  Confused

Вече чакам 10.07., за да проверя в сайта на Нестле печелившите  Naughty

# 287
Аз вчера звънях от мобилен телефон и се свързах без проблем. Явно сме започнали много да им досаждаме и са прекратили линията. Остава да чакаме след 10.07 да видим дали сме сред печалившите.

# 288
Утре може да се свържете на линията. Днес просто има технически проблем.

# 289
И аз да се похваля,получих си пирамидките-2 бр.
Бях се отчаяла,но виж- я днес дойдоха,звъннаха ми по тел. и се разбрахме да ми ги доставят на работното място/на 20 м. от блока ни.

# 290
честито на спечелилите Hug

# 291
  • София
последните спечелели, кога си пуснахте писмата - питам ориентировъчно за да знам имали изобщооо смисъл да се надявам на наградка  Sad

# 292
  • Варна
Бях се отчаяла,но виж- я днес дойдоха,звъннаха ми по тел. и се разбрахме да ми ги доставят на работното място/на 20 м. от блока ни.
А кога си изпрати пликовете?

# 293
А кога си изпрати пликовете?

Eдиния на 20 май,другия ден- два по късно.

# 294
  • Варна
Е,значи има все още надеждица и за мен...

# 295
Аз все още нямам нищо... Rolling Eyes

# 296
  • Хасково
Пожелавам на всички по още една пирамидка Wink  Peace Peace

# 297
пуснах писмото си на 27 май, и получих пирамида в понеделник, от малък град до Варна съм Peace

# 298
Здравейте
Аз получих две пирамиди, но не помня кога съм изпратила писмата, защото пращах и на Победа и Болярка, но помислете също какви опаковки сте пратили и дали компасите им са били на български, защото аз попаднах на румънско 3 в 1 и lion.направих запитване до нестле и те ми казаха че опаковката трябва да е на бг език иначе са невалидни

# 299
  • Плевен
И в търговията до нас като купувам цяла кутия 3*1 на Нестле ме питат оригинално или от другото да дадем? На външен вид са еднакви. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт