За играта на Нестле-Живей активно!

• 52 174
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Пуснах писмото на 22.06, днес се обадих да проверя,но още не съм регистрирана за играта. Много любезна госпожа ми обясни,че може би е получено,но още не е обработено,защото имали много писма. Има ли и други, които са пуснали тогава писма и още не са регистрирани? Дали има шанс за награда или вече е късно и са изчерпани количествата? Остава ни само да чакаме и да се надяваме!

# 271
И аз се обадих днес и получих същия отговор. Каза че всички печеливши ще излязат на 10 юли на сайта им. аз съм пуснала на 24 юни. Ще чакаме до 10 да видим дали сме сред късметлиите.

# 272
  • София
Пуснах писмото на 22.06, днес се обадих да проверя,но още не съм регистрирана за играта. Много любезна госпожа ми обясни,че може би е получено,но още не е обработено,защото имали много писма. Има ли и други, които са пуснали тогава писма и още не са регистрирани? Дали има шанс за награда или вече е късно и са изчерпани количествата? Остава ни само да чакаме и да се надяваме!
И аз точно на 22.06. пуснах, но още не съм се обаждала да питам дали е регистрирано.

# 273
  • Хасково
Момичета как сте адресирали писмото? София 1618, п.к.111 ли? Или и Нестле да пиша?  newsm78

Аз писах и до Живей Активно - Нестле Simple Smile

# 274
Момичета как сте адресирали писмото? София 1618, п.к.111 ли? Или и Нестле да пиша?  newsm78

Аз писах и до Живей Активно - Нестле Simple Smile

bouquet

# 275
Дано да имаме късмет и ние за пирамидка Praynig

# 276
Чак сега открих темата  Embarassed
Обожавам продуктите на Нестле  Flutter
Пуснала съм около 8 макс.10 плика с хранителни компаси  Embarassed
Когато пусках последните пликове, попълних 2 с данните на майка (тя живее в друг град), ами тя си получи вече една пирамидка, а аз не  Cry
Коя куриерска фирма ги доставя в Русе?
Да се надявам ли да получа нещо  newsm78 или да звъня до Нестле за информация  Thinking

# 277
Някой от Габрово получил ли е пирамидка? Коя куриерска фирма ги разнася тук? Пратих писмото си на 18.06., проверих в Нестле - регистрирано е, но не знам имам ли шанс newsm78? Честито на всички спечелили Hug.

# 278
Момичета, коя куриерска фирма доставя пирамидите?  Аз изпратих  опаковките на 05.06 и още не съм получила нищо. Утре ще звъня да питам дали са получили писмото.

# 279
Тип топ куриер ги разнася в София.

# 280
И из цялата страна, упоменато е на доста места в темата, четете Rolling Eyes

# 281
Аз си получих пирамидата 2 седмици след пускането на писмото-гр. Бургас.

# 282
  • Варна
Момичета,вие как се свързахте с 0700 15 557?На мен ми дава "несъществуващ номер"...

# 283
Момичета,вие как се свързахте с 0700 15 557?На мен ми дава "несъществуващ номер"...
АЗ точно това започнах да пиша. Не успявам да се свържа и на мен ми дава несъществуващ номер.

# 284
Здравйте.Някоя от вас знае ли как и каде мога да науча имената на спечелилите от играта???

Общи условия

Активация на акаунт