За играта на Нестле-Живей активно!

• 52 164
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
За всички които са участвали от гр.Русе ще има още една пратка и това е.Явно вече разпределят последните бройки. Rolling EyesЧестито на всички които спечелиха!!!  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap
Дано и за мен има в последната пратка,че и аз късно пратих. Cry Cry Cry

# 256
Mimilis, снимката ти в аватара е по широка от допустимото, затова имаш стрелки под нея. Спожи тая, ако искаш. Максимално допустимата широчина е 160 пиксела.

# 257
За всички които са участвали от гр.Русе ще има още една пратка и това е.Явно вече разпределят последните бройки. Rolling EyesЧестито на всички които спечелиха!!!  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap
Дано и за мен има в последната пратка,че и аз късно пратих. Cry Cry Cry

Откъде я имаш тази информация?

# 258
И аз това се питам  newsm78

# 259
Някой от Бургас получил ли е вече пирамида newsm78.
 Аз пратих писмо на 11.06., потвърдиха ми регистрацията,обаче нямам нищо още и вече се съмнявам,че изобщо нещо ще дойде. Като ви чета то май всичко се е изчерпало вече. Sad
Жалко, нещо ми е странно това разпределяне на наградите,по градове ли е, как е.
Гледам има пратили и след мен и са получили.... Thinking
Но ,както и да е, дето се вика здраве да има  Grinning.На спечелилите честито Peace

# 260
  • Бургас
и аз съм пратила на 12.06. , но нищо не съм получила Simple Smileкакто казваш здраве да е Wink

# 261
От куриерската фирма така казаха.

# 262
  • Бургас
Писах по-напред, но пак-от Бургас съм, получих пирамидки  Peace

# 263
  • хасково
Аз съм от Хасково,някой получил ли се наградата.Аз пуснах писмото на 12.06 и още нищо нямам,днес пуснах още едно,ама май не трябваше щом всичко е изчерпано. Sad

# 264
  • Бургас
bradata  smile3501 да ви са честити пирамидките Hug днес ли ги получи

# 265
  • у нас
куриерската фирма няма начин да знае дали ще има още пирамиди. Най-добре го знаят от Нестле. Така че надежда има още, играта не е свършила  Peace

# 266
  • хасково
Аз се обадих току- що,казаха ми че писмото ми е регистрирано за играта,но незнам това дали означава че печеля?

# 267
  • Хасково
Аз съм от Хасково,някой получил ли се наградата.Аз пуснах писмото на 12.06 и още нищо нямам,днес пуснах още едно,ама май не трябваше щом всичко е изчерпано. Sad

И аз съм от Хасково Simple Smile
Получих но пратих писмото ми средата на май Simple Smile

# 268
  • Бургас
bradata  smile3501 да ви са честити пирамидките Hug днес ли ги получи

И аз да се похваля-пратих компасите на 27.05 и вчера си получих пирамидките Simple Smile За "подсигуряване" срещу Български пощи изпратих 4 писъмца и се оказа, че и четирите са пристигнали и регистрирани, което доведе до 4 огромни (не очаквах наистина) кашона стоварени ми вчера  Mr. Green Радвах им се като малко дете, а след това до 22,30 разпределях купчинките, с които днес рано сутринта зарадвах още 4 домакинства-на мама и татко, на свекъра и свекървата, на семейството на брат ми, както и на брата на мъжа ми Crazy Много съм щастлива  Party

# 269
Момичета как сте адресирали писмото? София 1618, п.к.111 ли? Или и Нестле да пиша?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт