В парка намерихме цветя, а СЕПТЕМВРИйчето букет набра!

• 14 551
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Дани, ако може и аз искам инфо за Халкидики Embarassed
Бързо да оздравяват всички дечица. С тези ясли и градини хич не ми се мисли..... Tired

# 226
  • Гърция
Ние другата седмица се изнасяме на Халкидики до края на лятото. Ако мога да съм полезна на някоя от вас с удоволствие ще помогна с каквото мога Wink.

# 227
Ние другата седмица се изнасяме на Халкидики до края на лятото. Ако мога да съм полезна на някоя от вас с удоволствие ще помогна с каквото мога Wink.

Ми ако знаеш някои хотели, които работят с бг туроператори на сносни цени може да ни спуснеш малко инфо Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 228
  • Гърция
Марито, ще поразпитам, но честно да ти кажа малките хотели, а те са на нормални цени избягват да работят с оператори. Мога със сигурност да ти кажа ( питахме за наши приятели) в Неа Фокеа ( това е нашето село, на първия крак) стая за двама в началото на юли е 30-35 евро, хотела е две звезди, т.е. стаята има малък хладилник, ТВ, климатик. Нищо кой знае какво, но пък е на първа линия и е до нашата къща Wink. Като цяло цените не само не са се вдигнали ами даже на някои места са паднали.
Моето мнение е да си потърсите оферти в интернет и да се обадиш директно в хотела за да си запазите стая.

# 229
  • Бургас
Привет и от мен,
леле днес Алекс полудя. Такава енергия имаше - за 10 човека. Изобщо не е спал целия ден и сега вече се кисели и се мъчим да го приспим.
Дани, на линия съм. Защо питаше за плевенчанки?
Скорошно оздравяване на всички.
От днес аз съм с гнойна ангина и ми идва да се застрелям.
Брейви ще ни липсват позитивните ти постове и ще чакаме с нетърпение да се включваш. Успешна адаптация на работа.
Мари, ние няколкопъти ходим в гърция с онтравел. Много съм доволна. Винаги са отговаряли на критериите ни.

Лека вечер на всички

# 230
  • гр.Варна
Здравейте мили мами и сладки дечица! Hug  Hug Hug                                                                                                                                     
Привет и от нас!

Лекси, бързо оздравяване, мила! Лоша работа с гнойна ангина посред лято. ooooh! Тваят Алекс явно е доста енергично детенце.
Мимо и него ако не го сложа да спи, може да откара деня без обеден сън.Но това е рядкост при нас. Heart Eyes

Мунка, съжалявам за премеждието на Вали! Hug Hug Hug Хубаво е,че не е пострадал много.Но така се расте, за съжаление. Ти не се обвинявай много. И залепена за него да си, пак не можеш да го опазиш на 100%. Hug Hug Hug

Брейви, успешно завръщане на работа! Peace Може рядко да се включваш, но важното е да знаем,че сте добре с малката кукла. Hug Hug Hug

Красиии, хубаво е,че вече минахте гадния вирус. Hug Дано по вече не ви се случва. Peace Аз смятам,че определено трябва да махнеш вечер памперса. Мисля ,че Ани е готова за това. малка е, но няма смисъл да я спарва, щом сама се буди и си казва. Peace

Ади сан, дано гостуането при баба се окаже благотворно и да отшумят всички болести и неразположения. Praynig Весело изкарване! Програмата ви определено е чудесна. Ще чакаме снимки! Peace

Снежи6, и при нас проблема с храната започва да се учвства. Мимо също ядеше всичко, ама в последно време нещо започна да капризничи или въобще да отказва храна. За сега не се шашкам, защото поне плодове си хапва , а и определено смятам,че рязкото затопляне си оказва влияние върху апетита му. Дано и вие нямате сериозно проблеми. Praynig

Иначе сме добре. Peace С мъжа ми вече си правим график на командировките, че започнахме често да липсваме от къщи. Mr. Green
Децата ходат на ясла и градина. Махането на памперса и при нас не е много успешна мисия.Цяла седмица се опитваме, ама на детето нещо не му се чуа да си казва. Аз не се впрягам много, ама мъжа ми мрънка ,че не бил готов още.
Днес бяхме на лозе при сестра ми и децата се топкаха в басейна (надуваем). Не издрържахме и пуснахме Мимо и той да поцопка с тях.  Така,че и той вече има "първа баня".  Heart Eyes
Та така при нас! Wink

Лека и прохладна вечер на всички!  bouquet

# 231
Здравейте, мили мами,
аз откровено се срамувам, че не съм писала един век и съм изпуснала една планина с информация и събития около вас, но с ДаниМакс се чухме в скайп и от нея разбрах, че питате за бременеещите  Heart Eyes Много мило  Hug
Е, /Мунка  Hug/ вчера официално влязох в 9 месец, дребния е страшно активен и ако се спази традицията с бъдещата кака Ема /20 дни преди термин/, може и да финишираме още в края на този - просто имам някакво предчувствие...  Thinking
Та като казах Ема - и ние сме в тотален регрес откъм памперса. Бяхме стигнали момент, когато казваше, че й се пишка, а другата процедура я следях аз - слагах я на седало в тоалетната веднага след ядене и всичко беше ОК. Но просто в един миг престана, без видима причина и сега борбата й се свежда до ходене по голо дупе - няма такава война да ми даде да я "опампя"  Crazy И разбира се се сдобивам с локвичка тук - там, като съответно бивам информирана, че има "мокро" . hahaha

Въпроса с градината при нас не стои - надъхала съм се, че ще се справя с двамцата. Пък и около нас всички ходещи деца ги спряха, като причината за съжаление е вечното боледуване и това окончателно ме убеди, че съм права за себе си, поне засега.

Много съжалявам да прочета за болни дечица и мами - явно вирусите са вече като "добър ден" и там никакъв имунитет не помага. Дано поне минават леко.  Hug Praynig

Ами за това се сещам - целувки на всички все още пишещи  Heart Eyes

P.S. Тооолкова сме големи вече  Party

# 232
Ей Аница супер че се разписа  Laughing  Hug  Hug
Виждаш ли какво съм куку, канех се да разровя кога ти беше термина ама...  Mr. Green
Много е пораснала девойката, голяма сладуранка пу пу  Laughing Стискам палци за бебечето да е живо и здраво и леко раждане и чакаме да го покажеш  Hug И успех после с гледането!  Hug

Люска  Hug за твое успокоение да ти кажа че нашето положение с памперса се влоши, но няма да влизам в подробности, освен любимото ни - локвичка на пода и да си шляпка с крачета в нея  Mr. Green после носи пръчката да подсушаваме, но чак след като се наджапа.

Ние вчера го пуснахме в надуваем замък за първи път и той като видя че е изпуснат и като издивя, после имаше истерии да скача в езерото (Данимакс правилно си мислиш че ще е по-спокойно без басейн Simple Smile). Последната мания m,r kdi е да вилнее с прахосмукачката в къщи...

Адисан ако се организираме някой уикенд много ми се иска да ходим във Велниград. Да си починете добре и никви болести вече!  Hug

Лекси и на тебе така - почивай си и да оздравяваш  Hug

# 233
Здравейте момичета, влизам да Ви почерпя послучай успешно взетия послет изпит

семестриално вече завърших , остана държавния изпит септември месец
Ние сме добре ,(да не чуе дявола)Мити все повече почва да говори, с памперс сме само през ноща през другото време е без пампата.

Пак много болнички, бързо оздравяване на малки и големи, и дано това да е края на вирусите за тази година
Аница, страхотна кулка си имаш , а и ти изглеждаш много добре.Пожелавам ти безпроблемно раждане и едно здраво бебче Peace

Лек ден  и до скоро

# 234
Сладуранки Hug Hug Hug Hugви!!!
Прекрасни дечица,Аница леко и бързо раждане ти пожелавам и най-прекрасния резултат сгушен в ръцете ти:)
Калимей,страшно се радвам,че ти е допаднала музиката,аз от няколко дни само това си тананикам.
Ваня,поздравления за изпита!!!
Всички болнички бързо да се оправят Praynig Peace

# 235
  • Бургас
Аница, браво на порасналата Ема! И ти изглеждаш страхотно! Леко раждане и едно засмяно и спокойно бебе ти пожелавам!
Ваня, честито семестриално завършване!
Благодаря на всички за пожеланията. Днес се чуствам доста зле и мъжа ми нещо не иска да помага, та нямам търпение да дойде вечерта и да полегна с надеждата, че утре ще съм добре вече.

# 236
  • София
Аница, стискам палци всичко да мине безпроблемно с раждането и да гушкаш едно прекрасно, здраво ангелче!
Ема е много порастнала, двете изглеждате страхотно  Hug !

Ваня, честито   bouquet ! Да нагушкаш Мити, браво на него за постиженията!

Тони тая вечер вдигна Т. Дадох му Панадол ... все едно нищо ... от 38.3 в рамките на 15 минути стана 38.8 . Звънях на педи, предписа ни Хексалгин на капки. 10 мин. след като му ги дадох, Т беше пак 38.3. Всичко направих - и номера със спирта, и кърпите с оцета ... Още е топъл, но поне заспа. Май се очертава безсънна нощ. Утре педи ще дойде да го прегледа и няма да ходим на ясла.
Откъде сега пък Т, като два дена си беше вкъщи и не е имал контакти с други хора освен нас.
Аман от болести  #2gunfire !
Пожелавам на всички болнички скорошно оздравяване!

# 237
Момичета, пак доста болнички дечица, че и мами( Краси)м стога вече.
Брейви, не се притеснявай, и аз няам нет на работа, ( не че съм за пример  счестото отсъствие, но колкото може).
Боже, колко много неща ни се случиха за една година с тези дечица( и мне нещо носталгията ме хвана).
Големи са ни сладурчета, да са ни живи и здрави и малко по - здравички, другото ще се нареди.
Дани и той е невъзможен, има хиляди претенции, не чува, като му се говори, а като му направиш забележка или му се скараш, се захлупва в шепите си и започва да реве истерично, и не спира. Луда работа, но  ще чакаме да мине, не знам само кога ли ще го опредаша, че от лигавщони до гуша ми дойде, а и продължава да реве на моменти за баба си, а на мен толкова ми става мъчно, че не знам.
Хайде, чакаме бебоците. Целуваме ви.

# 238
  • София
Тони днес се събуди без Т, след като снощи към 00:30ч. успяхме да я свалим и повече не е вдигал, но кашляше през нощта.
По обяд ще дойде педиатърката, та да видим  Confused !

Поздрав за всички бременни майчета: От къде идват бебенцата?   Hug

# 239
  • Асеновград
Кали,дано е нещо инцидентно при Тони,и вече е минало.Пиши какво е казала педи и стискам палци всичко да е ок  Praynig Hug
Ние сме добре,като изключим непрестанното мрънкане  Confused Мислим края на седмицата да заведем Ани за 3-4 дни на море.Нашите искаха да дойдат с нас,за да ни помагат.Ние мислим да отидем в Св.Влас,там имаме много близки приятели,и хем на гости,хем и малко на море.Нашите ако дойдат,ще успеем да се видим с всички,и ще ни помогнат доста.
Ваня,честито за последния изпит,и ще стискаме палци и септември  Hug
Аница,при теб изобщо не е останало вече  Hug Леко раждане ти желая и здраво и послушно бебче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт