Бързо да оздравяват всички дечица. С тези ясли и градини хич не ми се мисли.....
.
. Като цяло цените не само не са се вдигнали ами даже на някои места са паднали.
Тваят Алекс явно е доста енергично детенце. 
Хубаво е,че не е пострадал много.Но така се расте, за съжаление. Ти не се обвинявай много. И залепена за него да си, пак не можеш да го опазиш на 100%.

Може рядко да се включваш, но важното е да знаем,че сте добре с малката кукла.

Дано по вече не ви се случва.
Аз смятам,че определено трябва да махнеш вечер памперса. Мисля ,че Ани е готова за това. малка е, но няма смисъл да я спарва, щом сама се буди и си казва. 
Весело изкарване! Програмата ви определено е чудесна. Ще чакаме снимки! 

С мъжа ми вече си правим график на командировките, че започнахме често да липсваме от къщи.

Много мило 
/ вчера официално влязох в 9 месец, дребния е страшно активен и ако се спази традицията с бъдещата кака Ема /20 дни преди термин/, може и да финишираме още в края на този - просто имам някакво предчувствие... 
И разбира се се сдобивам с локвичка тук - там, като съответно бивам информирана, че има "мокро" . 

И успех после с гледането! 
за твое успокоение да ти кажа че нашето положение с памперса се влоши, но няма да влизам в подробности, освен любимото ни - локвичка на пода и да си шляпка с крачета в нея
). Последната мания m,r kdi е да вилнее с прахосмукачката в къщи...

ви!!!
!
! Да нагушкаш Мити, браво на него за постиженията!
!

Леко раждане ти желая и здраво и послушно бебче