В парка намерихме цветя, а СЕПТЕМВРИйчето букет набра!

• 14 548
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Кали, дано вече сте добре. Пепи в четвъртък също ми вдигна Т, изкара така и другия ден и после мина само с мазане на гърлото. Имаше вирусна ангина, но просто този път е закачил някой по-скромен вирус. Днес още го задържам вкъщи, защото в петък и ние мислим да отидем до морето, по-точно Варна, и ме е страх за 3 дни в градината да не закачи пак нещо.

При нас положението с мрънкането, тръшкането и щуротиите е отчайващо. Навън не мога да си взема дъх, а като се приберем вкъщи пък върши пакост след пакост. Вчера за капак заля на баща си лаптопа и днес го суша на терасата с надеждата да му просветне. Иначе пък такива ги приказва и е толкова нежен и така обича да се гушка, че направо ме разтапя.

Аница, поздрави за теб и бъдещата кака и чакаме да се похвалиш скоро!

# 241
Здравейте мацки, благодаря за поздравленията Hug Hug Hug
Кали, аман вече от тези Т, колкото и да ги пазим и накрая пак като вдигнат Т направо сърцето ме заболява,дано да е нещо времено при Тони и да отшуми бързо, стискам палци Hug
Краси, притна почивчица и да си изкарате много добре, целувки за малката госпожица Heart Eyes
Кали и на вас приятна почивчица, Пепи да не се разболява повече Hug
Лекси, как си днес, пиши после, дано да си по добре

Ние днес ходихме при педи,дани сложи последната реимонизация на Пентаксина, казах и да погледне пилето,тъй като сме го забелили само от едната страна и ако трябва да дава направление за уролог, но тя се справи много добре,сумати мрасотии излезнаха като го забели,Мити си поплака естествено, сега го боли като пишка и пак плаче но ще мине,в четвъртък ще го заведем да види как е положението, а сега ще мажем с Гентамицин и Реванол и промивки с Тетра
Не съм споделяла с  вас, само на Люси казах по скайпа че на Мити ходилцата на крачетата са плоски ,имах съмнение за дюстабан и все още имам, днес казах на педи ,а тя вика че е рано да се останови още бил малък и ми каза да го пускам бос да ходи по пясъка,за да се изправя на пръсчета, също да му правя масажче на крачетата, а есента да вземем ортопедични обувки и евентуално на ортопед да го види, не и се дават много направления , все и се моля и не дава ,омръзна ми.
Нека ако има някое  детенце като Мити,мамите да пишат как е при тях  положението

Целувки и лек ден

# 242
  • Варна
Vania, ние нали сме с проблемни крачета - ходихме на ортопед. Каза ни, че чак след 3-тата година можа де са разбере дали има дюстабан. Много е важно да се заведе на ортопед тогава, защото състоянието е лечимо. И да - също ни препоръча босо ходене. Никакви ортопедични обувки - гладко стъпало (да няма подутини по стъпалото).Беше мн. трудно да намерим, почти всички обувки имат...Не се притеснявай Simple Smile Не е страшно, даже да развият дюстабан, оправя се.

# 243
  • Гърция
vaniaа , въобще не се притеснявай, на всички деца на тази възраст стъпалата са равни, това е така, защото стъпалата имат допълнителни "подложки" от мазнини, които с времето изчезват, чак тогава може да се определи дали има дюстабан. Поспаланка правилно ти е казала, обувките на малките деца трябва да са гладки, защото, ако подплънката не е на точното място може да навреди.

# 244
Поспаланка и  Тeopr ,Благодаря Ви  Hug Hug Hug, малко се поуспокоих така, верно е че сега му е по пухкаво крачето и дебеличко долу , дано да няма нищо сериозно Praynig
  bouquet

# 245
  • София
Ето ме и мен след работа.
Днес е идвала педи вкъщи, майка ми беше с Тони. Кали, точно това е, което сте имали и вие - вирусна ангина  Tired !
Предписани са ни едни капки, които се слагат в нослето и по носоглъдката се стичат към гърлото и лекуват. Вие с какво сте мазали?
Педи казала, че до три дни трябва да има подобрение. Днес пак е вдигнал Т през деня - 39.7, преди малко пак, но я сваля по-бързо от вчера. Иначе е доста активен - играе си, смее се. Трудно му е да яде, защото го боли гърлото и мрънка на всяка лъжичка. И тая седмица няма да ходи на ясла. Дано да мине бързо, че ми е много свито  Sad .
Благодаря за подкрепата на всички   bouquet !

Краси, Кали, гледам на почивка сте се запътили. Много хубаво да си изкарате, ще чакаме снимки  Hug !
Аз днес уредих резервациите за нашата почивка на море и уговорих отпуската си. А тая седмица с мъжа ми ще направим "първа копка" за кола на лизинг. Стискайте палци да стане.

Това е засега! Целувки на всички сладки септемврийчета и скорошно оздравяване на болничките  Praynig  bouquet !

# 246
Кали, бързо да се оправя Тони и всички болничета Praynig Я кажи какви са тези капки да ги имам в предвид! За ангина ми препоръчаха хомеопатичното Анги хил.
Къде ще ходите на море? Стискам палци за новата кола Peace
Ние живи и здрави на 04 юли заминаваме за Китен.
Момичета, Стилияна много се поти, особено като се вози в колата!!! Кажете некви техники, методи..... Нашата няма климатик, остава да се вози на отворен прозорец, обаче ме е страх. На свеки колата е с климатик - на колко градуса се возите? Въобще всякво инфо относно потещите се деца ще ми бъде полезно Heart Eyes

# 247
  • Бургас
Привет,
Кали, Калимей, бързо оздравяване на сладурите Ви!
Кали приятно изкарване във Варна!
Калимей, успех с лизинга!
Ваня, и нашия ортопед каза че чак след 3 години може да сеопредели дали детето е дюстабан. Спокойно, пускай го повечко да ходи бос и всичко ще бъде наред! А относно моето здраве сутринта се чуствах много зле, към обяд ми се размина и от 6 ч отново съм дроб с температура и всичко ме боли. Направо ми иде да се #2gunfire
Мари, ако нямате климатик по-безопасно е да пътувате на затворени прозорци с пуснат вентилатор, отколкото на отворени. Моя мъж от такова пътуване де разболя от пареза на лицев нерв преди години.
А ако сте с климатик на 24-25, зависи от климатика. Да се чуствате приятно, не да ви е студено. А относно потенето нищо не можеш да направиш, освен да сложиш нещо памучно на столчето примерно бархетна пелена, която да намалява потенето и да попива.
Ние сме с климатик и Алекс въпрек всичко се поти, даже в момента целия е в обрив. Нищо не мога да направя. Приятна почивка в Китен.
Хайде приятна вечер

# 248
# 249
Момичета, Стилияна много се поти, особено като се вози в колата!!! Кажете некви техники, методи..... Нашата няма климатик

всички дечица май се потят във въпросните столчета, които толкова коментирахме преди да купим  Rolling Eyes дори да сложиш тензух или бархет, мисля че пак ще се поти - всички материи на столовете са изкуственяци, пък и явно се потят повече тъй като стоят по-неподвижно от възрастните  Rolling Eyes

заминаваме на 30-ти  за Варна-Дружба, за десетина дни  newsm01  grinning039 и тъй като вече е без памперс - идея си нямам колко пъти ще се пикае и колко часа ще се пътува  Shocked
прехвърлих писанията назад - та искам да изкажа мнение, че е по-добре да се подканят децата да пишкат на час-час и половина - по-добре да препикавате храстите, отколкото да се стискат  Naughty

Павлинка, само ще се прегръщаме ли  Mr. Green

# 250
  • София
Добр'Ютро  Hug !
Нощта мина добре, пу-пу, без температури. Ще видим днес как ще е!

Мари, педи предписа:
- Хексалгин - на капки за температурата - дават се толкова капки, колкото е кг детето; през два часа, не пречи да се смесват с Панадол или Нурофен, (които са през четири часа!)
- Изопринозин - за укрепване на имунната система - 1/2 хапче два пъти на ден
- Гаразон - капките за в носа - по две три пъти на ден. Но сега прочетох, че на опаковката пише, че са за очи/уши  newsm78 !
Кали, това слагали ли сте го? Днес ще звънна на педи да питам.

За морето - ще ходим в Златни пясъци, че там сме канени на сватба и 3 дена от общо 10-те, които ще сме там, ще ни излезнат на "зимна" тарифа. Хотелчето е ето това.

Лек ден на всички   bouquet !

П.С. Хекси съвсем се изгуби. Дано са добре с Алекс  Praynig !
Брейви, не сте ли се чували?

# 251
Кали, мерси за инфото. Браво на Тони, че не е вдигал темп, дано бързо се оправи. За капките да не те притеснява, че пише очи-уши! Също са и за носле. Ние на Стилияна много пъти сме капали различни капки, на които пише за очи, а са много ефикасни и за нослето.

# 252
  • Асеновград
Кали,приятно изкарване на Златните  Hug Ние в това хотелче сме празнували 2 пъти 8 декември  Mr. Green 

Нашето моренце се отлага за другата седмица.А края на юли смятаме да ходим във Варна с мъжа ми за повече време.А края на август пак във Варна-женска компания  Crazy
Пприятно моренце на всички.Дойде ли това време и ме хваща една носталгия  Sad че отивам на море,като съм свикнала да живея там,и още не мога да си простя,че се върнахме..за хубаво е,амаа ми липсва много тая Варна  Rolling Eyes

# 253
Привет и от нас

Мейче, слагали сме ги тези капки. Да не те притеснява , че пише така, слагай смело  Hug Дано сте добре вече.

Мари, Анги Хил и Криси го е пила, подейства при нас, а и аз си ги смуча като видя зор  Blush  Според мен ги бива

Веси  Hug Браво за пампата, а на път не питай как спираме по 100 пъти и повечето пъти лъже  Crazy На мъжа ми, му се изправя косата, защото все в неподходящи моменти се сеща, че трябва да пиша и докато спре...........  Laughing Дано спи повече, друго не се сещам да ти пожелая   Mr. Green
Приятна почивка на всички, които ще заминават на моренце. Ние засега не е ясно дали ще ходим някъде, а така ми се ходиии   Confused

Ванче, честито за изпита  Hug

За краченцата, при нас се вижда съвсем лек свод, но ме притеснява друго. Като стъпне и си криви крачето  Sad Свекъра ме успокои, че на свекървата и на мъжа ми краката са така, но на мен пак ми е криво де.  Ще говоря и с ортопед скоро

# 254
Веси, ако имате време,звънни да се видим и да запознаем септемврийчетата - ще се радвам Hug Мъж ми аботи близо до Дружба
Краси, за теб важи същото края на юли като дойдете във варна- ако имате време свиркайте да се съберем.
Ние сме на почивка от 8 до 18авг на бунгала, като миналата година Peace - омръзнало ми е от мръсотията тук и ще ходя да видя по чисто море Laughing

Общи условия

Активация на акаунт