В парка намерихме цветя, а СЕПТЕМВРИйчето букет набра!

• 14 565
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Привет,
Веси,  Приятно изкарване и на вас на лятната почивка. Ще спирате, щом Гого трябва да пиша, няма начин.
Днес е такава жега тук, че не ми се мисли как се чустват в Русе, Видин и другите много топли градове.
Илиянче, не се притеснявай много. Алекс като ходи и си криви крака на вътре. Ортопеда каза че най-рано след 3 години може да се каже какво ще стане. До тогава малчовците все още се учели да разпределят тежестта мужду пръстите и петата и също като плоскостъпието трябвало да се види като стане на 3 г. Ти пак може да заведеш Криси и да видиш какво ще Ви каже, за твое успокоение.И мен така ме успокоява моята свекърва че те всички ходели така и единственото неудобство било че си тизтърквали обувките от вътрешната страна.
Хайде бай

# 256
  • София
Кали, Гаразонът мисля, че има антибактериално действие, иначе става за носа. А изопринозина и на нас ни го е изписвала, аз съм много доволна, той има и лечебно действие, не е само имуностимулатор. И успешна първа вноска за колата  Laughing

Всъщност и ние ще сме на Златните, а до Варна ще се разходим само.

# 257
Здравейте ,още веднъж Ви благодаря за инфото за крачетата, Илиянка и Мити стъпва навътре с крачетата
Кали, много се радвам че Тони не е вдигал Т, бързо оздравяване и ние сме пили Хексалгин а Гаразон капки -сме ги ползвали и за уши и за носле, Изопринозин -не сме пили Hug
Приятна почивчица на всички които заминават сега
Бързо оздравяване на всички

Момичета ,днес съм в стреснато състояние, по път за кухнята един циганин се опита да ми открадне златния синджир, ама аз съм си виновна че го нося, но не успя ,може би защото плетката е здрава или защото имах късмет, Мити нищо не разбра от случката която стана и по добре .Но аз сега само за това мисля и смятам да отида да ми леят куршум ,ама кога ще е ,не се знае Sad  Сега ми стана по добре като споделих с вас
Лек ден на всички

# 258
като съм свикнала да живея там,и още не мога да си простя,че се върнахме..за хубаво е,амаа ми липсва много тая Варна  Rolling Eyes

извинявай, но тъй като споделяш на глас вече няколко пъти  Laughing - смея да те питам: кое ви пречи да отидете да живеете във Варна  newsm78 /освен това, че имаш наоколо 2 бр. баби, но и без баби се оцелява  със сигурност  Mr. Green/ ми млади сте, здрави сте - върнете се за някоя година, ако ви хареса и се установите, няма лошо  Peace  българинът е свикнал да робува на къщи и вещи, но те не са всичко на тоя свят  Hug ха дано скоро ги стигнем Хамериканците по тая точка  Wink особено щом имаш какво да продадеш, винаги можеш и да си купиш  Peace   я мисли малко "по-глобално"  Hug сори, че се намесвам в личните ти мисли, но щом ги споделяш тук, реших, че може да дам съвет от по-старите си години  newsm27  Mr. Green

Илиянче, ние имаме вече няколко по-големи пътувания от 2-3 часа, обаче пък нашия като го питам "има ли ако", казва "няма", ако пък мълчи - значи имааааа  Mr. Green

Ванче, съжалявам за неприятната случка  Confused преди няколко години на колегата на жена му се случи така, добре че хванаха цигането, та го осъдихме за 3 дена  bowuu

Саморасличе, пращам тел. на ЛС - срамота е да не се видим  Crazy

# 259
  • Асеновград
Мдааа,Веси,права си.Във Варна ги няма бабите,близките,къщата,бизнеса...Имаме малкото останали познати там и многото спомени от студентските години  Mr. Green Ами права си,че трябва да се мисли "по-глобално",точно това ми пречи,честно казано.Но наистина има време да се размисли,спира ме точно това да зарежа всичко тук и да отидем на "голо" както се казва. Липсва ми тая пуста Варна,ноо пък има време да размислим,хубаво ми е като отидем там за малко,спомени,спомени...Но си права за мисленето,има какво да променяме в тая насока  Hug
Ваня,много кофти,мила  Sad Добре,че се е разминало...но си е стрес.Прегръщам те  Hug
Кали,радвам се,че Тони не е вдигал Т  Hug Hug

# 260
Ооо,на мен как ми се живее на морето.... Crazy Даже на скоро мъжа ми ме пита що не съм си намерила някой мъж от там,та да се уредя! Mr. Green  Даже и аз се чудя! Laughing

Ванче,гадна случка,но важното е,че всичко е ОК! Hug

За крачетата-Лизи си има ясно изразен свод още от малко бебе,но и тя стъпва на вътре!То и от пампите крачетата са им малко на Х!Ще се оправят! Peace

Всички болни да се оправят!Лизи вече няма сополи и не й хърка носа!пу-пу  Whistling

# 261
ноо пък има време да размислим,хубаво ми е като отидем там за малко,спомени,спомени...

хич и недей да мислиш  Mr. Green  сега сте в годините на "голата" романтика и много бързо ще отминат  Joy  действай  Mr. Green пък и да не забравяме, че варна е вторият след Сф и там възможностите и переспективите за децата ви, пък и за вас са по-големи  Hug  пък и е къде къде красив град  Crazy

а иначе не се притеснявайте за крачетата на децата - мисля, че ще се оправят и това е нормално  Hug

# 262
  • Асеновград
Ооо,на мен как ми се живее на морето.... Crazy Даже на скоро мъжа ми ме пита що не съм си намерила някой мъж от там,та да се уредя! Mr. Green  Даже и аз се чудя! Laughing

И мен постоянно ме питат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green че и 5 години съм живяла там,и пак мъж от Асеновград си намерих  Mr. Green,ноо любовта не пита  Flutter Hug
Браво на Лизи  Hug

Веси, Hug Laughing и аз се надъхвам така постоянно  Laughing мъжа ми е малко по-труден в това отношение  Laughing

# 263
  • София
Кали, и аз съм страшно доволна от Изопринозина - предният път, когато Тони беше болен, буквално за ден и половина му пресече хремата  Peace ! Днес сме още по-добре - беснее за 200 деца, никаква температура и уникално настроение, непрекъснато нещо ми обяснява и носи да ми се отчита, какво е намерил из вкъщи.
Благодаря на всички, че ни мислите   bouquet !

Кали,приятно изкарване на Златните  Hug Ние в това хотелче сме празнували 2 пъти 8 декември  Mr. Green 

Краси, ние не сме тръгнали още, мила! Дай първо да купим колата  Laughing , да не се окаже, че сме си уредили всичко, а няма с какво да отидем до там. Резервацията ни е чак от 1-ви август. А я кажи за това хотелче, доволна ли си? Че ние за първи път ще ходим там. По думите на приятелката ми е много хубаво и става за семейство с малко дете, но тя все пак няма такова и може да пропуска нещо.
А относно мъжете - аз цял живот съм живяла в София, никъде не сме имали нито село, нито някаква вила, все в тоя градсме си били, а си намерих мъж от Шумен  Laughing !

Ванче, доста стресиращо изживяване си имала, но слава богу, че всичко с теб и Мити е наред  Peace Hug !

Пебс, браво на вас, че оздравявате  Hug !

За крачетата - Тони пък все още стъпва на пръсти; дядо му е ходил на пръсти до 4 годишна въздраст, тъй че изобщо не съм се притеснила  Laughing . Като навършим 3г., ще се заведем на ортопед профилактично и ще видим положението.

# 264
Привет привет Wink.....аз се завърнах......и сега сядам да ви чета/малко прочетох да по диагонала/..... Embarassed
При нас нищо особенно .....бяхме малко при баба....но този път Ерай повръща през целия път на отиване ooooh!....просто беше кошмар.Като пристигнахме го заведох веднага на лекар да не се е обезводнил....ама той почна да яде всичко в кабинета на доктора Sick.....и той вика абе обезводнен не е ама е гладен явно....вървете го нахранете нищо му няма Rolling Eyes.....Та така,размина се....на връщане пътувахме през ноща когато спеше и нямахме проблем..... Peace
Сега се върнахме към старото темпо.....плаж,маж....разходки и така......
Ето който иска да види моренцето заповядайте.....

После ще кача и още снимки...че сега нямам време.... Embarassed
Сега ще бягам че чакам гости и ще се приготвям.... Hug

# 265
Кали, браво на Тонито Hug
Красииии, аз пък си мисля, че щом така е станало (че си се върнала в Асеновград) значи така е трябвало. Добре си живеете, обичате се, имате си бизнес.... Какво му трябва друго на човек Crazy
Беринкеее, сватеееееееееееее, направо ми иде да се шмугна в монитора бе жена Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 266
Сладушки Hug,всичко е 6 в службата-чувствам се добре Hugа има и дюшеш-обедна почивка само за мен,не спирам да обикалям магазините по Графа,Солунска и района.Абе кеф.

Кали и Инето беше последно с вирусна ангина,но ни дадоха някакво правено резедаво за мазане на гърлото,че девойката  изопринозина под никаква форма и комбинация не го ще Outta Joint Иначе,когато ни даваха капки за нос преди(реално също за очи,и уши) бяха Макситрол.

Леле каква хубава тема за море сте отворили.А по отношение космополитността-ами какво да говорим народопсихология.И на мен ми е трудно да си хвана багатериите,да зарежа всичко и да ида примерно в Брюксел.Та тук ми е всичко ценно-родители,приятели,близки...за какво по дяволите ще си живеем сами там,без тези радости.За единият успех ли-...неееее,нооо that's only my point of view и е само едната страна на нещата.Абе всичко е въпрос на приоритети и светоусещане:)

Ванче Hug Hug Hug,не му мисли-имало да става

# 267
Мацки, дайте малко положителна енергия - да се помолим дружно за майката на

Емито /Емук/  Praynig Praynig Praynig Получила е тежък инсулт и все още е в тежко състояние  Cry

Бъди силна, Еми, сигурно ти е много тежко!  Cry Прегръщам те  Hug /дано не се сърди, че пиша тук, но форумската енергия неведнъж е помагала на много от нас - дано помогне и сега/

съжалявам, че помрачих лятното настроение, особено на сладурските снимки на Ерчо  Confused

# 268
Мацки, дайте малко положителна енергия - да се помолим дружно за майката на Емито /Емук/  Praynig Praynig Praynig Получила е тежък инсулт и все още е в тежко състояние  Cry
Ох, започнах четенето отзад напред
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig за Еми и майчицата й

# 269
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig стискам палци и  пращам цялата си положителна енергия!!!!
 Hug Еми

Общи условия

Активация на акаунт