В парка намерихме цветя, а СЕПТЕМВРИйчето букет набра!

• 14 549
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
  • Асеновград
Охх  Cry,стискам палци и изпращам цялата си положителна енергия!!!!!!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 271
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Дано се подобри състоянието й и напълно да се възстанови  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 272
Еми-с теб сме Praynig

# 273
Еми, стискам палци мамето ти да се възстанови! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 274
 Praynig Praynig Praynig И от нас!

# 275
  • София
Еми, горещо те прегръщам! И се моля майка ти да се възстанови напълно  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig !!!
Всички сме с вас!

# 276
# 277
# 278
Еми, силно те прегръщаме и сме с вас  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 279
Еми, силно те прегръщам и  изпращам цялата си положителна енергия Praynig Praynig Praynig
Бързо възстановяване на майка ти  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 280
Еми силно се моля за майчето ти...... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 281
 Praynig Praynig Praynig бързо оздравяване - ще се молим и ние Praynig Praynig Praynig

Мен преди малко ме сюрпризира приятелка,ч ще ме кани приятелка на сватба в София и програмата ми за август вече се пука по шевовете ConfusedНо на фона на тази трагедия, направо ми се изпари радостта Sad

# 282
# 283
  • София
Emi, силно ти съчувствам и се моля страшното да отмине  Praynig

# 284
  • Бургас
Еми, приеми и моята положителна енергия! Желая пълно възстановяване на майка ти! Hug

Общи условия

Активация на акаунт