Явно при нас е проблема с яденето.Тя също сяда с нас на масата,но не иска домати и краставици,ама въобще,чак се обръща на една страна като и предлагам.Иначе ябълка яде.Виктор пък само салати яде и все с много сирене.Аз готвя,той само на салатите,плодовете и млякото набляга.Ааа, и ако може всеки ден ще яде варени яйца/всеки ден се разправяме за тези яйца
Vaniaa,аз първо я пробвах с 1/4 ягодка.Изяде я и нямаше реакция,на следващия пак с една-пак нищо.Снощи вече пасирах 5 ягоди и ги бутнах в млякото.Нищо и няма.
Краси,честит имен ден на баща ти!Ама много сте скромни с тези 100 човека.
Елзе,хубаво е че имате градина.Ние нямаме,за което много съжалявам.Мечтая си да живея на село с градина с тревичка,люлки,овошки,а отзад малка зеленчукова градина където да ти е кеф да станеш и да си откъснеш сочен домат и връзка магданоз.Ех,мечтиии.....
.
нямам думи просто 
- на всички е болезнено ясно защо става така,но ще бъде както стана с трагедията в гр.Бяла и колко още
От друга страна обаче се радвам,че имам жизнено и здраво дете - за това е дете - да тича и да да учи заобикалящия се свят
Днес си купих ново шише, същото като старото за 2,40
постоянно изчезва на някой нещо

и тази сутрин рано си я взехме.
понеже съмго забелязала че когато е без гащи направо сяда и си върши раотата в гърнето.Виждам че започва да се усеща,припиква по някоя друга капка и хуква към гърнето,ама все пак пикаем яко и из къщи,когато се зайнати или се е заиграл