В парка намерихме цветя, а СЕПТЕМВРИйчето букет набра!

• 14 550
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
  • у дома с любимите си хора
Днес моята госпожица НЕ Е ПИЩЯЛА.Държа да го отбележа,при това много.Ами то рахат.

Явно при нас е проблема с яденето.Тя също сяда с нас на масата,но не иска домати и краставици,ама въобще,чак се обръща на една страна като и предлагам.Иначе ябълка яде.Виктор пък само салати яде и все с много сирене.Аз готвя,той само на салатите,плодовете и млякото набляга.Ааа, и ако може всеки ден ще яде варени яйца/всеки ден се разправяме за тези яйца Embarassed/.

Vaniaa,аз първо я пробвах с 1/4  ягодка.Изяде я и нямаше реакция,на следващия пак с една-пак нищо.Снощи вече пасирах 5 ягоди и ги бутнах в млякото.Нищо и няма.

Краси,честит имен ден на баща ти!Ама много сте скромни с тези 100 човека. Mr. GreenНие на нашата сватба бяхме 35 човека,ама пък качествена сватба беше.

Елзе,хубаво е че имате градина.Ние нямаме,за което много съжалявам.Мечтая си да живея на село с градина с тревичка,люлки,овошки,а отзад малка зеленчукова градина където да ти е кеф да станеш и да си откъснеш сочен домат и връзка магданоз.Ех,мечтиии.....

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 15:10 от Вилиан

# 46
  • София
Ох, наистина голяма трагедия, дано сега пък някой се сети, че не е зле да изкарат от употреба тези развалини.

Ние хем се подобряваме, хем на зле вървим. Пепи се подобрява, след като започнах АБ естествено, преди това никакво подобрение от мазила, само пищеше, не ядеше нищо и не спеше. Аз също вчера бях много зле, днес горе долу се пооправям И за капак вчера вечерта Дани и той вдигна Т и сега казва, че го боли езичето. Така че добре се извъртяхме с вируса този път и сме си тримата вкъщи, което е прекрасно  Crazy.

Ние също имахме сериозно разбиване на уста миналата седмица, колко кръв изтече, после му броих зъбите, добре че си бяха на място. Да се оплача и аз от неуморното мрънкане, пищене, ядосване за каквото се сети и прочее. Но това, което ме влудява е че това детенце нон-стоп разхвърля всичко до което се докопа, цапа, троши, маже и трепе. Сега на обяд за пореден път ми натроши един хляб по дивана, а аз изтрещях и го наказах да седи на земята. И да си кажа аз мнението за боя. Който се кълне, че не би си набил никога детето, явно не си е имал работа с щуро детенце. Моите и в аванс да ги напердаша, все ще има за какво.

Аз с НОИ също съм ОК всеки месец

Краси, честито на свекър ти и весел купон.

# 47
  • Асеновград
Ужасна трагедия  Cry нямам думи просто  Cry
Благодаря ви момичета за поздравите  Hug
Кали,не свекър ми има имен ден,а баща ми  Peace Hug

# 48
  • София
О, Краси, извинявай.

Поздрави за баща ти   bouquet

# 49
На мен днес ми преведоха парите за април!Иначе в сайта не ги пишеше! Peace

# 50
  • Бургас
Краси, честит имен ден на баща ти! Да е жив и здрав! Весел празник довечера!
И моите съболезнования за нелепо загиналите хора!
Момичета, ужасно е това което казвате за тръшкането. Алекс го прави от време на време, но аз го оставям където е и му обръщам гръб. За 30 секунди се е успокоил и не си и помисля да се тръшка отново. Едната вечер на бала като ходихме така реши да се тръшка и се втурнаха да го успокояват, от което тръшкането стана още по-силно и трябваше са скарам и да изгоня всички за да се успокои. При него действа да не го занимавам.
Дано това да е от някаква болежка, а не характерът им.
Вилиан, ако искаш пробвай да отрежеш връхчето на ягодата и тогава я захрани. Доколкото знам алергена при ягодите се съдържал във връхчето им. Алекс яде ягоди в промишлени количества и няма проблем.
Бързо оздравяване на Маринка, Пепи, Дани, Кали и всеки друг

# 51
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 52
  • у дома с любимите си хора
Лекси,тя е захранена и няма алергия към ягодите.Просто обясних на Ваня как я захраних.Проблема е,че не иска да яде ягоди.

# 53
  • Бургас
Вилиан, извинявай объркала съм името. Ваня съм имала предвид, ама щото си мислех за твоята кукла как се тръшка и съм го написала по инерция

# 54
Вилиан, Лекси   Hug благодаря за инфото с ягодите , ще го имам напредвид
Люси , радвам се че сте добре с децата Hug

# 55
  • София
Краси, да е жив и здрав татко ти   bouquet !

Гледам за тръшкането се е отворила дума - днес Тони направи показнО на леля си по тръшкане!
Взех го по-рано от ДГ, защото днес беше тържеството на "големите" дечица по случай края на учебната година и реших да не ходим, въпреки че бяхме поканени. То моето шило изобщо не го виждах как ще стои на едно място цял час. Затова си го прибрах към 16ч., дадох му закуска вкъщи и излезнахме навън. Стигнахме на два метра от вкъщи и нашият се обърна да го взимам на ръце. Отидохме на двора при майка ми, да потича малко, подреждаше щипките за пране, късаше цветя и т.н. и т.н. - в рамките на нормалното. До момента, в който забеляза шишето ми с вода, което си бях взела. Завинтвам капачката и му го подавам, а той като писна - иска шишето с вода, но без капачката. А не беше жаден, защото миг преди това пи от неговото шише. Просто искаше да си направи белята. Като не стана неговата ... реееееев .... просна се на земята, рита с крака, хвърля и бърса пръст, размаза си по лицето, целият стана черен от това и се тръшка, все едно е края на света. Прибрах го вкъщи, веднага му стана ясно защо и още повече се заинати. Накиснах го в банята веднага, облякох го, паркирах го в столчето за хранене и чак тогава кротна!
Главата ми беше като камбана  Crazy !

# 56
Краси,честит имен ден на татко ти Hug  bouquet /как бих искала и моят да е до мен и да си види внучето/

Поредната трагедия в БГ - няма да се оправи нашата държавица и това е ooooh! Sad - на всички е болезнено ясно защо става така,но ще бъде както стана с трагедията в гр.Бяла и колко още Confused

Моето шило и то не стои на 1 място- и аз си мечтая да седна с други майки на кафе, но няма да ме огрее ooooh! - като се събираме само аз стоя права и тичам.Всъщност и почти с никой не успявам да говоря,освен в кратките почивки между притичванията тук и там #Crazy От друга страна обаче се радвам,че имам жизнено и здраво дете - за това е дете - да тича и да да учи заобикалящия се свят Hug

За шишето никак не съм се объркала- отидох да и прибера топката от алеята и го оставих до чантата,всичко беше готово да тръгваме.Смятах водичка да и дам преди да се приберем. Като взех топката и се върнах го нямаше на мястото където го оставих. Още 2 майки от нашата компания седяха на същата пейка и си говореха, но не са забелязаликой го е взел - те се слисаха не по малко от мен Shocked Просто никой не е предполагал,че някой може да го вземе. По това време други хора на алеята освен майки с деца нямаше Naughty Днес си купих ново шише, същото като старото за 2,40 Peace - няма смисъл да инвестирам в шишета или каквото и да е за навън,че яко се краде Sick постоянно изчезва на някой нещо ooooh! Crossing Arms

# 57
Здравейте. Голяма е трагедия наистина  Cry Много зачестиха тия трагедии в България, какво става и аз не знам, ама е пълен ужас. Лека им пръст на всички жертви!  Sad

Деси от вчера е болна и тя Sad. Температура и разтройство. Днес ходихме на доктор и сме на диета - катрофи, ориз, обикновени бисквити и солети. Ама нещо отказва и да яде, макс. половината от нещото, което й дам, изяжда. Ох, дано се оправи скоро, че ми е много свито всичко да я гледам такава  Sad Praynig

Пебси, много се радвам за теб, че всичко е ОК. Дано все така да бъде до финала!  Praynig Hug

Краси, честит имен ден на баща ти! Да ти е жив и здрав! Ама къде ще ги съберете толкова народ  ooooh! Весел празник  Grinning

Мейче, те мъниците когато имат публика винаги правят показно. Или ще се държат съпер прилично и околните ще се чудят как може да се оплакваш от непослушно дете като то е толкова кротко, или ще направят най-големия панаир и ще се чудиш как да реагираш. Но явно така се расте, да са ни живи и здрави!  Praynig Hug

Саморасличе, супер неприятна случка с вас, но шишето с вода пак би могло да е от полза някому. Ама на нас ни задигнаха едната обувка, по-точно беше паднала от крачето на Деси миналата година и след 5 минути вече я нямаше никъде по трасето, а минахме трима души да я търсим няколко пъти... Направо съм се отчаяла тотално накъде върви тоя свят  ooooh!

Куши, успех с новото начинание и добре дошла в клуба на изнервените до краен предел майки  Hug

Деси обича много домати, краставици и череши, но ягоди не харесва и това е. Давах ги как ли не, просто не ги харесва и това е. Така че, Вили, не сте само вие Wink

Пожелавма бързо оздравяване на всички болнички! И дано няма новоразболели се!  Praynig

# 58
  • Асеновград
Здравейте  Hug Hug
Снощи си изкарахме много хубаво..Анито пощуря,такова тичане беше  Crazy Закарахме я на другата баба,а ние продължихме до късно  Flutter и тази сутрин рано си я взехме.
Еск,бяхме на заведение.Винаги сме се събирали много на Спасовден,още от едно време,но не повече от 30-40 човека.Но тази година се получи така,защото баща ми е член на асеновградските предприемачи,който е доста голям съюз...и всяка година той на Спасовден си ги черпи,но отделно..а сега в последния момент се разбра,че са направили сбирка в същото заведение,в което баща ми бяха запазили места...и реши наведнъж всичко  Grinning

Аз да се похваляя  Flutter Имаме голям напредък с "гърнето",пиша го в кавички,защото не иска и да седне на него,а иска да е в тоалетната и то аз като я държа.Много съм доволна,казва си вече,и я водя в тоалетната и чишка  Grinning Само,че иска да я събличам надолу цялата,и после наново я обличам,но това с времето ще го оправим..важното е,че се научи да си казва и го прави,и се усети,че така трябва  Hug Почти сме готови да махнем памперса изцяло,изчаквам още малко  Grinning

# 59
  • морето и сините вълни :)
ЗДравейте набърззо
Нямах нет та се озагубих
Честито на патерици на именниците и рождениците  bouquet

Всичи болни дечица бързичко да оздравяват Heart Eyes  bouquet

Краси ние нямаме кой знае какъв напредък с гърнето но  и Влади иска да го събличам целия когато пиша
Общо вззето вчера ми пусна две бомби на паркета и добрече го видях навреме че щеше да стане мазало,таман се надупваше  към тя да ги пипа #Crazy #Crazy

Инъче гърнето седи в кухнята  на централно място,ходи с гащички или в повечето случай  без гащи по пищоФ hahahaпонеже съмго забелязала че когато е без гащи направо сяда и си върши раотата в гърнето.Виждам че започва да се усеща,припиква по някоя друга капка  и хуква към гърнето,ама  все пак  пикаем яко и из къщи,когато се зайнати или се е заиграл ooooh!
След като свършим работата в гърнето следват бурни аплодисменти и награждаване с бонбонче hahaha hahaha
Ся ще кажете сигурно "все едно куче дресирам"
ама по друг начин  не мога да го накарам да пиша там hahaha
та така при нас.
чакам още малко да се постопли и навън ще излизаме без памперс.ВИждала съм го и навън като се пипа за дюкяна с две думи му се пиша. Peace

ще опъна кокала малко  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт