В парка намерихме цветя, а СЕПТЕМВРИйчето букет набра!

• 14 544
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
Ето ни и нас Hug
Бързо оздравяване на всики болни Peace Praynig и край на неприятностите за всички мами Praynig
Ема не е от отбора на пищящите, но определео е ужасно инати, нищо нечуващо детенце ooooh! Нерви не ми останаха вече да повтарям Не,не,не Sick Вчера голям майтап - аз нали все тичам след моя бяс и чантата с багажите я оставям на някоя пейка в близост. Е,явно не е толкова близо,защото ни откраднаха шишето с вода Shocked ooooh! Брех,казвам си,тотално изпращя и полудя тоя народ от нямане:crazyeyes: щом опря да шише за има няма 4лв Sick До гуша ми дойде да се занимавам с простотии и тази е само 1 от тях Whistling Crossing Arms

# 31

Благодаря ви момичета, ето малка почерпка от мен!
Много ме трогнаха вашите поздрави Hug Hug Hug

# 32
Честито    bouquet newsm51Рожден Ден на Асенче и Джиджо newsm51 smile3525

Красиии, много е гадно така знам. Ема и тя направи серия от лоши падания; първо по лице по стълбите, после по гръб и си удари тила на главичката, общо взето постоянно е насинена.
Другият месец като отидем на консултация ще помислят, че е малтретираме Laughing
Как върви ремонта Rolling Eyes
Ние още не сме започнали, търсим оферти, но истината е че направо не ми се започва Rolling Eyes

Чета, че повечето мъничета ходят на ясла вече, при нас ще излязат резултатите на 31.05, хем ми е свито дали ще ни приемат, хем пък не ми се пуска Rolling Eyes А и напоследък е станала едно гевезе, постоянно от горе ми, да не я погледне някой. Как ще се оставяме в яслата ....не знам Thinking

# 33
Днес видяхме бебчо!  Heart Eyes Чухме му сърцето!Всичко е на 6!  Wink Вероятността за генетичните болести (Даун,ала-бала) е нулева!  Party Как само си плуваше и въртеше,много сладко!8 см. е!Има си всичко! Flutter  Абе с 2 думи много се успокоих!Имаме запис,но е на видеокасета!Ще видя кой ще ми я прехвърли на диск и може да ви го покажа и на вас!
Поли,права си като се замисля! Mr. Green И аз с тази бременност съм по-добре,наслаждавам се и не го мисля много-много! Wink Пиши по-често и бързо да минават сополите и при вас! Hug

Ванче,има още сополки Лизи,ама само от дясната ноздра! ShockedЗа първи път ми се случва с нея!Иначе на мен ми е текла първо едната,после другата,ама при нея ми е странно!И нищо друго й няма! newsm78 Не знам какво става!

Краси,в един друг форум,дето пиша,точно това си приказвахме,че 90 % от малките са така в момента! ooooh! Явно е нещо пубертет ли,какво ли!Дано минава бързо!И ние имаме изпълнения,ама не са много страшни! Whistling

# 34
Пебс-само така с позитивизма Hug

# 35
  • София
Я да питам тези от вас,на които децата ходят на ясла,уведомили ли са НОИ?

Вилиан, при мен обстоятелствата се стекоха на обратно - първо се върнах на работа и много по-късно дадох Тони на ясла. И понеже започнах нова работа, работодателят свърши всичко - оформяне на договор, декларации до НОИ за плащане на 50% от майчинските и всички необходими документи за целта. Аз само отидох на два пъти в офиса за подпис и това беше. Тони като тръгна на ясла преди месец нищо не беше нужно да "оправям" с НОИ.

Краси, със сигурност е някакъв "пубертетски" период при вас! Много добре те разбирам, направо си е ужас, като започнат да правят така!  Дано по-скоро отмине! Много кофти са тия падания, надявам се нищо да й няма на Анито  Praynig , добре че зъбките не са пострадали. На Тони краката са целите в синини, една до една са ... но както мъжо казва - така се расте! Само ние трябва да имаме железни нерви покрай това!

Ванче  Hug ! Тони е добре, вчера и днес никакви проблеми нямаме, пу-пу  Praynig !
Днес го похвалиха в яслата, че е много послушно и спокойно дете  Heart Eyes !

Пебси, чудесни новини от теб и малък бебчо  Heart Eyes Hug !!! Все така да е до края на бременността и на финала да гушнеш едно здравичко сладурче!

Пожелавам на всички болнички бързо оздравяване   bouquet !

# 36
Честит Рожден Ден на Асенче и ДжиДжо! Да сте живи и здрави, и мноого щастливи и обичани!

Изчетох почти всичко, и Маринка е в отбора на болничките, така че официално приключихме с яслата. Докато не се закрепи детето няма и да си помислям за ясли.

Мари  Hug Hug Hug  Hug и за двечките ви

Краси, и Маринка се държи по същия начин, все едно аз съм писала. Аз го отдавам на това, че беше 2 седмици в болници, сега пак е болна и е постоянно кисела. Плюс това имам съмнение, че й расте втори кътник, постоянно там й е пръстчето. Направих справка, че вторите кътници излизат от 22-24 месец, т.е. нищо чудно да е и от това.

Сами, да не си се объркала за шишето? Аз редовно губя разни работи на Маринка по време на разходка, а много често тя си ги изхвърля по пътя...

Браво на Тони и на Мишо за адаптирането в яслата! Ще съм с повишено внимание относно кърлежите  Shocked.

За НОИ - Априлските 120 лева ми ги преведоха миналия четвъртък, което си е рекорд по закъснение.

Пебс, Поли, Аница, Мишока - много  Hug  Hug Hug за мъничките човечета, които чакате, толкова ми е мило като се сетя за периода, през който бях бременна  Embarassed

# 37
  • у дома с любимите си хора
Мейче,благодаря ти за отговора.  bouquetАз си имах проблеми с шефката щото нали ме уволни бременна и се съдихме да ме възстанови и не искам да се вкарвам в някакъв филм на ужасите.В момента обмислям как да се появя в офиса и да си пусна натрупаната платена отпуска+неплатен след това за 6 месеца за детенце,а в това време да си търся работа.Абе идеята ми е да ми се води стаж докато си намеря нова работа.Ама че сложно го обясних.

Краси,ей такова чудо е и моето Рали вече 2 месеца.Наистина не се издържа.Отстрани може и да е смешно,но само,които има такова дете може да те разбере.

Саморасличе,това с откраднатото шише е просто  Shocked.Нямам думи.

Пебси,много се радвам за теб.Все едно,че пак съм бременна.Той Вико и без друго заяви,че е време да имаме ново бебче-момче. Heart Eyes

И да ви се похваля-вчера вечерта реших,че Ралинка и без друго си реве поне да я пробвам да спи на голямо легло/90/200/.Спа без проблеми,дори днес на обяд пожела пак там да спи и рева като видя,че се опитвам да я сложа в кошарата.

Да питам и нещо друго-вашите деца ядат ли краставица и домат.Щото моето не ще.С ягодите разреших въпроса-разбивам ги на шейк и ги прибавям към биомлякото,което яде.Ама домат с кисело мляко не си представям. Sick

# 38
Вилиан, моят яде и домати, и краставици, ягоди, череши, ябълки много обича - всичко в суров вид ... вечер слагам в чиния домати и краставици без подправки /отделям от нашата салата/, слагам също и супа някаква, настанявам го на масата и да си яде сам - така успявам и аз да хапна, макар и набързо  Mr. Green Вечер също му правя и таратор, много го тачи със супата ...  Справя се много добре сам, но предпочита таратор пред манджата, та се налага да се включа понякога и аз и да редуваме купите  Grinning

# 39
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Валентин яде само "таставици" и "абуки". "мати" нещо не уважава, но и те са едни домати... като излязат селските домашни продукции може по- да му харесат  newsm78

днес беше по случайност на предизборен концерт с Веселин Маринов. в какъв захлас слушаше музика, направо като хипнотизиран  #Crazy

а аз вчера сефте разбрах какво е дете да ти се тръшка и пищи из града, и то буквално за нищо. купих му сандали и не му позволих да си "вземе" чадъра с който се забавляваше в магазина докато мерихме обувките  #Crazy
не мога да си представя да е така нон-стоп, определено ще го плесна, колкото и да съм против този начин на възпитание. то ти къса нервите просто  ooooh!

лека и спокойна!

# 40
  • Асеновград
Здравейте ,милички.Днес  е Спасовден и моя татко има имен ден.Както всяка година,ще има пищно събиране,ама тая година направо ще е малка сватба  Mr. Green само около 100 човека  Shocked
Да почерпя

ПебсHug Hug много се радвам,че всичко е наред  Hug HugВсе така е докрай  Hug
Вилиан,нямам нерви вече  #Crazy  Ани се беше поуспокоила за около 1 месец,преди това беше същото чудо...и аз реших,че е минал този период.Но сега пак започна наново Tired
Преди малко Анито изхвърча от спалнята със страшна сила и право в гардероба  ooooh!  главата точно в дръжките  Sad ...Ама нищо й няма  Praynig Знаете ли за какво си мечта... да излезна с други майки и да седна Анито на стол (или в количката) и да стои повече от 30 сек.,заедно с другите деца   Outta JointТака завиждам на майките,на които децата им стоят мирни поне за 5 минути  Tired Анито е такова шило,как не се спира и докато яде...гледам,че вашите дечица си ядат в столчета още.Аз по никакъв начин не мога да я накарам да седне...а докато яде тя скача  Rolling Eyes
Хайде ставам,че пак започна с тръшкането  Whistling

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 10:03 от Красииии

# 41
Краси, честит имен ден на баща ти! Да е жив и здрав и много щастлив. Страхотно празненство сте заформили  Crazy За столчето - дребната никога не е стояла. Сега яде на нейно столче или табуретка на масата, а на разходките сядане няма. Ама да са живи и здрави!
Вилиан, дребната яде домати направо в захлас. Краставиците ги ръфа, но само на таратор изяжда повечко от тях. Миналата година ядеше домашни (от нашата градина) череши, а сега не иска купените - лапа и плюе  Thinking И с ягодите е така. Явно нещо не й харесва. Сега остава да чакам да узреят плодовете в градината и пак да й предложа.
Куши, наистина е гадно това с тръшкането. Аз се опитвам да й отвлека вниманието, че въобще не ми се слушат ревове  Tired
Пебс, поздравления  Hug Непременно да качиш клипче.
Мари, пожелавам ти бързо оздравяване  Hug

Ние сме добре. Обикаляме насам натам. Вчера едно 4 годишно дете ухапа и скочи върху дреболина на надуваемия замък и тя беше много разстроена  Cry а с такова желание отиде там  Sad

# 42
Здравейте
Краси, Честит Имен Ден на баща ти , да е жив и здрав, да се радва на внуци и правнуци! Весело изкарване на празника
Пебс , много се радвам че бебчо е добре ,само така трябва да е , дано при Лизинка са временно тези сополки Hug
Кали, браво на Тони за яслата , радвам се че е добре Hug
Данимакс, бързо оздравяване и на Маринка Hug
Вилиан,Мити също си покапва краставички и доматки, ягоди все още не съм му дала пресни да опитва, страх ме е от алергия
Кали , пиши как сте с Пепи днес
Бързо оздравяване на всички Hug Hug Hug

# 43
  • ВИДИН, 10 км след края на света
КРАСИ, честит имен ден на баща ти, да ви е жив и здрав още дъъълги години!   bouquet

....и минута мълчание за поредните "празнични" жертви на България...  Tired
имахме ли майки от Ямбол, дано няма никой пряко свързан с жертвите там  Praynig

# 44
  • гр.Варна
Здравейте мами! Hug Hug Hug

Куши,  Tired Tired Tired! Наистина голяма трагедия! Cry Cry Cry

Честит рожден ден на Асенче и Джиджо (със закъснение)! newsm51
Красиии, да е жив и здрав татко ти !  bouquet Весело изкарване на многолюдния купон!  Party Time

Ваня, благодаря ,че питаш за нас! Hug
Ние сме добре. Ходим на работа, децата на ясла и градина. Вечер като ги вземем стоим на детската площадка, после докато се приберем, готвене,вечеря, къпане... и накрая нямам сили аз да се изкъпя.Нещо съм загубила тренинг и трябва да се стягам. Naughty
В яслата са решили да започват да учат Мимо без памперс и ще трябва и аз да помагам вкъщи, което не знам точно как ще стане, ама...ще пробваме от понеделник. Mr. Green
Иначе дребосъка си хапва черешки, ягодки, но домати и краставици -не иска. Понякога дъвче, дъвче и изплюе накрая. ooooh!

От сърце желая бързо оздравяване на всички болни мъничета! Praynig Praynig Praynig

Пебсче, радвам се,че всичко при теб е чудесно!  Hug дано винаги да бъде така! Peace

Вилиан, когато Мимо започна ясла не съм уведомявала НОИ (макар,че по закон трябва).
После като се върнах на работа, работодателя се зае с НОИ.
А относно паричките-при мен няма пропуск! Пу-пу! Ама винаги са били точни в това отношение. Embarassed Embarassed Embarassed

Сега да почвам работа,че шефката ще влети след малко! ooooh!

Прекрасен ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт