В парка намерихме цветя, а СЕПТЕМВРИйчето букет набра!

• 14 546
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
Привет отново момичета:)
Калимей ние бяхме същите в събота късно през нощта и цял ден неделя,вчера ве4е беше по-добре.Оказа се,че цялата ясла се е тръшнала със стомашен вирус,включително и лелките.Днес обаче и аз прихванах и станах "сутринта" като парцал в 1 и 30.Добре,че детенце е добричко и се гледа сама цяла сутрини като се е наиграла се е качила на леглото и е заспала до мен.Няма такава мъка.Ад е и като си помисля,че и те са така Outta Joint Мерси за инфото за Нурофена и Спазмалгона.

Илиянка,дано бързо се оправя малката.Прекрасен подарък има от баба и дядо и е страшна мацка в него:)
Добре дошли отново на Лейди Съни и Жижи М Hug
Кали,дано бързо се оправяте с Пепи,същото и за Алекс на Лекси и Яна на Ади Hug
Ески,Дори доколкото знам са добре.Али явно боледува сега по-често в началото на яслата,но от вчера май пак е тръгнал.Друго много не знам.Мяркам ги спорадично в кварталната градинка,а нея често и във Фейсбук-а.

Мики,успех на Мишето в яслата:) Hug

Вилиян,стискам палци бързо да отмине този период.Ужасно звучи Hug Peace

# 16
Ади_сан, аз все още нямам превод от НОИ - чакам ги до края на седмицата и после пак ще ги карам да ми се обясняват любовно, както предишния път   Crossing Arms

Вилиан, детето има някаква болка явно - идете при добър педиатър  Peace

Бързо оздравяване на всички дечица и мами  Hug

# 17
  • ВИДИН, 10 км след края на света
на мен на 21-ви едва за март ми преведоха от НОИ, за април въобще не знам кога ще цъфнат, но сигурно вина имат при работодателя  #2gunfire
аз пиша едни "приказки" на английски сега, по нощите, за една нова работа, да видя какви ще ги изплескам, както ми се спи и съм ръждясала лингвистично  Crazy

# 18
аууу, Куши, вечеряхте вече, така ли  Joy айде - да ти е спорна работата по никое време  Peace

# 19
  • София

на
Dji-Djo и Asen4e !!!
Бъдете живи и здрави, момичета, и много, много щастливи!
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 20
# 21
Честит рожден ден мили момичета Джиджо и Аенче:)))

За НОИ,не чакайте скоро преводи за април,аз обикновено си получавам парите най-късно до 15 число на месеца следващ този за който трябва да получа.Обаче сега не стана,обадих се в службата,тъй като НОИ бяха така любезни да не вдигат или да са заети в рамките на около 2-3 часа и от службата ми казаха,че от този месец НАП са с нов софтуер и са приели документите на банката чак на 15 ти при положение,че иначе това става поне две седмици по-рано.Така,че скоро да не чакам пари.
Кофти новина давам,но поне да имате обяснение защо се бавят априлските ви парички:)

А сега относно Хекси,добре са пове4е са болни и по-малко ходят на ясла,но се надяват сега да устиска по-дълго време там.От понеделник мисля,че е там.И тя ми каза да ви кажа нещо важно- водила е на хомеопат Алекс и жената там и е казала,че хич не е добро това самолечение с Calcarea Phosphorica за растящи зъби,а май доста мами са го ползвали тук.Казала е, че за много деца това никак не е подходящо, особено пък за растящи зъби- не е добре да се самолекуват децата, особено в това количество - 3 гранулки 2 пъти дневно.Дори сподели,че при Алекс ве4е е дало отрицателен ефект.
Аз не съм го ползала,но се надявам инфото да ви е важно и полезно и да се поровите по въпроса.

# 22
  • у дома с любимите си хора
Аз имам преведени пари още във вторник.Даже успях да ги изтегля. Grinning

А иначе за данъчното-наистина са с нов софтуер.Милото и той се кахъреше миналия месец,защото подава ДДС-то на фирмата и чака много време да разбере дали всичко е наред ooooh!

Я да питам тези от вас,на които децата ходят на ясла,уведомили ли са НОИ?

# 23
Ние сме с червено гърло и температура. Незнам вече дали го писах... Embarassed Дано мине до петък, та в неделя да отидем на тържеството в "Селена".
Честито на всички празнуващи!  bouquet

# 24
  • Бургас
Мари, бързо оздравяване Ви желая!
Моя палавник ме побърква. Да Ви кажа вчера спирахме 4 пъти, през 15 минути щото господинчото искаше да пишка. И го правеше. Но от сутринта в къщи нито веднъж не желае да го използва. Направо ще лудна с него.
И Алекс е със някакъв стомашен дискомфорт. Не се води разстройство щото е 3 пъти дневно, но е много рядко и казаха че или е претоплен или от храна. Но сега като ви чета се чудя дали не са зъби или кърлеж. Обстойно ще го прегледам като се събуди.

# 25
Привет

Честит рожден ден на нашите мами. Много щастие, обич и топлота в семействата им желая   bouquet

Ние сме добре вече. Днес бяхме на преглед при педи, само оченцето й е раздразнено и до събота ще слагаме капки, но всичко друго е наред и Т няма. При нас много бързо подейства Умкалор-а. Мисля, че четох друг да го е ползвал. Доста бързо я пресече и върви към напълно оздравяване вече. Струва 20 лв, пише ,че се дава без лекарско предписание и е нещо като имуностимулатор. Давам го 3 х 10 капки, ако някой реши, че иска да го пробва. Даже педи ни каза, следващия път като я усетя, че се разболява, да го започвам. Пие се докато не се оправи детето.
За кърлежите ме посъветва да купя Оф, мисля, че така се казваше, против ухапване от насекоми. Действал и срещу кърлежите.  Peace

От НОИ, няма какво да коментирам, защото на мен тази седмица ми преведоха едва за февруари  #Cussing out Писна ми на шапката да се разправям вече с тях и пак без пари си стоя  Crossing Arms
А те наистина си имат забавяне в момента.

Куши, успех с писАнията  Hug

# 26
Честит рожден ден, момичета!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Пебс, вярно, че малко остана, ама нали сега по-спокойна го раздавам, нищичко не съм приготвила, купила и т.н. Пък и да ти кажа, сега си спомням, че Дани като се роди си мислех колко по-добре беше като си беше вътре, знам, че е добре, че не е гладен, не плаче, не го мисля дали ще се изтърси от спалнята примерно, та сега се наслаждавам  на последните "спокойни"дни. Колкото това е възможно с понастоящем хремавия Даниел, плескаме се с коларгол, да видим колко по-ефикасни са от Виброцила. Дано да е от алергичното време навън, а не някой упорит вирус.

За кърлежите аз много се притеснявам и по 2 пъти на ден го проверявам щателно, щото мойто момче най-обича по поляните и дърветата да се вре; струва ми се, че на чико мазилото против комари е и против кърлежи, ама нямам от него сега.

И на мене НОИ ми забавиха парите, ама ми ги изплатиха де.
 Всички да оздравяват бързо, Heart Eyes Heart Eyes

# 27
  • Асеновград
Здравейте,момичета  Hug
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЧКИТЕ НИ!ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ,МОМИЧЕТА!    bouquet

При нас е някакъв ужас  ooooh! Анито от няколко дни е страшно кисела,и тя само пищи,само се тръшка.ама яко тръшкане.Аз цялата треперя вече и вчера ревах като луда.Падна оня ден и си разби устата,колко кръв изтече..добре ,че зъбчетата са й на мястото,но в момента цялата й уста и над устата са надути.На гърба има едно топче синьо,защото  след това падна по гръб  Tired Но това ще мине...но защо е толкова сърдита незнам  Cry Беше се поуспокоила малко,не се тръшкаше за всяко нещо,а сега от 2-3 дни започна и то с нова сила  Tired нищо не иска,нито да ходи,нито да я нося,нищо...тръшка се в ръцете ми..чак ще я изпусна...посегна ли да я оставя на земята...още повече започва да реве.Толкова съм изнервена.... Rolling Eyes
Оплаках се  Embarassed
Бързо оздравяване на болничките.
Илиянка,радвам се,че Криси е добре  HugПодаръка й е страхотен ,тя също  Heart Eyes
Лек ден на всички  Hug

# 28
Лекси, за пръв път чувам за връзката претопляне-разтройство  newsm78 едва ли е от това ...

Брейви, мерси за инфото, но тоя илач не съм го чувала - аз съм стисната и илачи, било то и хомеопатични, не давам току така  Mr. Green убедих се, че принципа "може и да не помогне, но поне няма да навреди" не е точно така Laughing а иначе за НАП и НОИ го чух това, но хич не ме боли корема за тях - пускам си жалбата до ен на брой инстанции, пък те да си пишат отговори  Crossing Arms на мен лихва никой няма да ми плати ...

Off е за насекоми, добър е за възрастни, за деца - не си спомням упътването ... Чико мисля имаха детско мазило - ако не греша, че това сме го говорили преди сто години  Grinning

Краси, не й обръщай толкова внимание като й почнат номерата - обърни й гръб и гледай с крайчето на окото, колкото да не се самонарани ... вече са големи и сами спират, когато видят, че номерът не върви  Peace може и при вас да се получи  Peace

# 29
Честит Рожден Ден на Асенче и Джиджо! С пожелание за много здраве и семейно щастие   bouquet   bouquet   bouquet
Илиянка , браво на Криси за бързото оздравяване, а оченцето и от какво е раздразнено, дано бързо се оправи и то Hug  Благодаря ти за инфото за Умкалора
Краси, , и при вас неприятности.Дано на Аничка бързо и мине този криза.Аз мисля че това нерезположение е от зъбки ,поне при нас това се оказа .Прегръщам ви силно и двечките ,целувки Hug
Ками,много се радвам че Косе е по добре Hug
Кали , как е Тони днес  Hug
Пебс, как е Лизинка, има ли още сополки
Люси, как сте и вие , не пишеш, дано да сте добре Hug
Еск, целувки за Десинка

Бързо оздравяване на Алекс, Пипи и Кали, Стилиянка, Алекс на Хекси и  на всички болнички за да не пропусна някой
Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт