В парка намерихме цветя, а СЕПТЕМВРИйчето букет набра!

• 14 555
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • Асеновград
Така е Веси..абее изобщо кофти е цялата работа  Tired Tired  Hug

# 76
Даа...кофти неща се случват в нашата родина Rolling Eyes

Ние гърне не сме махнали,но пък Косе започна най-сетне след 5 дена тренировки да яде сам.Другата седмица пак го пускам на ясла.

Тук заваля много гадно,а аз съм на работа и не знам утре как ще ми стигне деня да си оправя къщата ooooh!

# 77
  • у дома с любимите си хора
При такива споровете  децата винаги са потърпевши.
С разводите е същото.Първо се карат при кой от родителите да останат децата,пък после /обикновенно бащата / не се сещат да ги видят или да платят издръжка.

Искам да ви се оплача относно градината на Вико.Днес милото като го вземал от градина госпожата му размахала един списък- да сме пишели,че ще отсъства 3 месеца.Той и рекъл-писали сме 1,а тя-ааааа,не може нали майка му е в майчинство.Ама откъде накъде ще отсъства цялото лято. ShockedКогато има празници-почиват,когато има дни за отработване след празници-правят сборни групи т.е.пак почиват.Щели да ремонтират друга градина и децата ги местят в нашата.Хубаво,НО в другата градина познавам майка с едно дете и тя е писала,че нейното ще отсъства 1 месец,а тя не работи и е бременна.Защо моето дете трябва да стои вкъщи три месеца,а нейното,което идва в чужда градина да отсъства само един.Е, не е справедливо.Ще им се невиди и на градините и на отпуските.... Whistling Whistling WhistlingИ оня ден на родителската -забележете в четвъртък  за петък трябва да кажем кога ще отсъстват-едва ли не ние сме длъжни да имаме по 3-4 месеца отпуск.Е,да ама не.Мъжът ми може да ползва максимум 5 работни дни,защото такава му е работата.Като го изгонят кой ще плаща градината...пък в тази криза да не говорим. ooooh!
Айде оплаках се.

А,и да се похваля.Ралинка яде череши,явно само ягодите не и допадат.Пък майка и как ги обича....мммм CrazyЯвно по отношение на тях се е метнала на баща си.

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 19:27 от Вилиан

# 78
Незнам какво трябва да направи този баща и как да си даде децата ,аз доброволно не бих си дала детето , ама аз му се възхищавам на спокойното държание , тази жена която дърпа децата не е никаква тя ги краде и там безучастно стои полиция, социален работник и съдия изпълнител  ooooh!

# 79
  • Бургас
Привет,
мале, моя кривундел цял ден хленчи. Направо ми скъса нервите. В допълнение и мъжа ми, който си търси панталон и дънки и по сто часа седеше в магазините. Направо не е истина. Добре че последните 2 часа е кротък.
Вилиан, много е гадно това с градината!
Това с градините е отврат. Днес на наши много добри приятели детето не е прието в градината, но не е обявено и в неприетите. Когато таткото отиде да провере какво става, директорката му казала че не харесала детето и препратила документите в друга. Той в понеделник официално ще обжалва пред инспектората, но за такава простотия до сега не бях чувала.
Напълно споделям мнението на Весито.  Това е страшна травма за децата. Трябваше да помислят първо за тях.

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 22:48 от lexy

# 80
директорката му казала че не харесала детето и препратила документите в друга.
 Shocked Shocked Shocked Shocked

Е,това вече не е истина.Тя конкурс за красота ли организира или какво?Леле как се ядосах.
Ами ние миналата година в 3 градини подадохме документи като в две ни приеха,но избрахме тази,защото е най-близо до нас.В третата градина приемат със следните критерии като другите две- родителите са РАБОТЕЩИ,децата са посещавали ЯСЛА и са са в район по местоживеене.Да,ама не.Имам 4 познати,чийто деца са приети там,а майките не работят,да не говорим,че децата не са били записани на ясла.А Вико беше 3 резерва.Познай дали не са били с връзки.Да не говорим,че мъжа ми,свекър ми и свекърва ми стояха на опашка от 4 сутринта,а аз бях с двете деца.
Пък като ги приемат в градината почват да ти искат пари за каквото им дойде наум.Постоянно родителски срещи,все неотложни и все по 50 лева.А на една позната им събирали в групата пари като само за дъска им искали 500 лева-специална била.То тая дъска сама трябва да говори,преподава,пее,танцува....за толкова пари.То дарение,ама тя отказала да даде пари с мотива,че не желае да дарява нищо,а те-ама другите дават.Е,добре имат -дават.Накрая я принудиха да си отпише детето и сега от септември тръгва в предучилищна.

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 21:57 от Вилиан

# 81
  • Бургас
И тук са същите филми с градината. Най-тъпото е че уж вече се влиза без привилегии , пък градината е в горната пресечка. А пък директорката и е пратила документите в една, която е в другия край. И не знам какво не е харесала в детето. Просто извинения, то е ясно! И тук непрекъснато събират пари за завивки, за играчки, за храна, за легла, за каквото се сетиш. Просто не ми се мисли догодина като кандидатстваме ние какво ме чака.

# 82
Лекси,а дано да ви харесат. Grinning

# 83
Какъв е този кошмар с детските градини  Shocked Shocked  Чак страх ме хваща да проверявам какво е тук положението  ooooh!
Весе, извинявам се за вчера  Embarassed Поне Жорко трябваше да разпозная - все пак съм го виждала на толкова снимки, но за съжаление не ви познах  Embarassed

# 84
  • Бургас
Привет,
много е пусто тук през уикенда.
Ако знаете какъв ветрилник е тук, направо ужас.
Ние отчетохме една кратка разходка. Но днес направо умрях от скука в къщи.
Дано утре да е хубаво времето!

# 85
Наистина положението с детските градини и яслите е отчайващо, не стига, че с 300 зора ги взимат, ми накрая пак вкъщи си седят децата щото постоянно има "хремави", не "болни" в групите и родителите им си ги пращат със сиропите и капките, вместо да ги спрат за малко. Амаааа, така е то, като има частни фирми, дето това да те освободят от работа, за да си гледаш детето си е направо мираж....и така до безкрай.

Аз шък днес открих,(и май закрих) сезона на плажуването. Изгорях като пълен аматьор, дето плаж не е виждал. Незнам как ще  спя....не че иначе спя де Mr. Green

Айде лека от мен.

# 86
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА !!!
Да са живи и здрави, и да имат едно много щастливо детство!

# 87
  • морето и сините вълни :)
честит празник на милите ни дечица
По случай празника днес излязоха рез.за яслите и сме ПРИЕТИИИИИИИИИИИИИИИИИ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 88

ЩАСЛИВО ДЕТСТВО НА ВСИЧКИ ДЕЦА

# 89
Честит празник на всички дечица! Да са ни живи и здрави и много щастливи!  bouquet

Малката е ок, обаче аз съм хремава и е ад. От събота ми тече носа като чешма и не спира - какво ли не слагах и пак си тече. Имах и кашлица ама уж я оправих нея, да видим.

Красиии, ходихте ли на празника? Моля те сподели как беше, толкова ми е гадно, че не можах да я заведа тази година малката Tired

Общи условия

Активация на акаунт