СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - класиране/записване

• 74 127
  • 1 557
  •   1
Отговори
# 60
Не е по К4 . С друго предимство е класирано.
Градината е 64 ЦДГ.
Сигналът от тук (няма да издавам от кого).
Нали правим списък със сигнали (все пак не ми пращайте измислени такива Wink)
Оказа се,че градината има мейл и им писах да са внимателни при проверката на детето.
А директорката добросъвестно ми отговори -вече 2 писма имам.
Това е.
 Наистина съм щастлива.Евала на Директорката  и благодарности на форумката.

Чак пък евала! Ще го кажа ако откажат записване по връзкарския критерий, но гарван гарвану око не вади.

# 61
Направо не ми се вярва! Какви хора имало. Вземи я похвали, ама наистина!
В парка една мама каза, че писала, че имат баба, работеща в дг, заедно с още една нейна позната (и тя така писала, че си имат баба) - разбира се няма такова нещо. Щяла да каже, че не е разбрала правилно Grinning

A, дали ще ги декласират - или не навсякъде.

Ние въпреки, че сме приети този К4 ми бърка в здравето - не за друго а защото имам силни съмнения че голяма част от тези които са го използвали нямат такова предимство. А, още по-силни съмнения имам, че не всички деца ще бъдат декласирани. Знаете ли колко деца са приети с К4 - е аз, си направих труда да ги преброя - 516 ги изкарах.  Money

# 62
Аз бях сигурна, че директорките ще си свършат работата съвестно, какво остава при подаден сигнал. К4 фалшив няма да премине никъде, бъдете сигурни.

[/quote]

Дано да си права, ама имам аз съмнения, че някои хора предварително са си се разбрали с директорката.
55 ЦДГ е фаворит по К4 - 13 деца + 1 във филиала  Outta Joint

# 63
ех, днес срещнах още мами, които са кандидатствали просто за спорта, но са приети и сега няма да се записват  #2gunfire

# 64
"щурчо", ... ти четири /4/ дечица ли имаш? Grinning

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дам..за сега  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
..
И четирите са чудесни и много се гордея с тях.
Няма да спамя темата, но..пожелавам такива умни и добри дечица на всички  Hug

# 65
Аз бях сигурна, че директорките ще си свършат работата съвестно, какво остава при подаден сигнал. К4 фалшив няма да премине никъде, бъдете сигурни.

Дано да си права, ама имам аз съмнения, че някои хора предварително са си се разбрали с директорката.
55 ЦДГ е фаворит по К4 - 13 деца + 1 във филиала  Outta Joint

Директорката на 55 ЦДГ лично ме увери,че този критерий ще го гледа под лупша, като й споменах,че нейната ДГ е най-предпочитана от "колежки"...
Надявам се да си спази обещанието..
Истината е,че това е доста добра ДГ и..може реално наплива да е голям там на такива деца..
Освен това тази Дг е единствена в района..
Все пак, се надявам да разберем, ако има недобросъвестни родители, които са го "цъкнали по погрешка"...

# 66
  • София
в 78 ОДЗ в район Студентски преди класиране детето което в момента е първа резерва е било с 8т, а сега е с 8.3т ще съм благодарна ако някой ми обясни как се получава това. Не искам да се заяждам с родителите ако четат във форума, но преди първо класиране никъде няма точки по ДК, а в момента има по 0,3т, не вярвам да са забравили да си ги отментат  newsm78

# 67
ех, днес срещнах още мами, които са кандидатствали просто за спорта, но са приети и сега няма да се записват  #2gunfire

Това е .. ами..добре е за мамите, които са по опашките за тия ДГ..
Значи, ще имат шанс да се борят за още няколко места...
Чудя се на такива хора, но..явно и това е вид забавление.. за някой..

# 68
в 78 ОДЗ в район Студентски преди класиране детето което в момента е първа резерва е било с 8т, а сега е с 8.3т ще съм благодарна ако някой ми обясни как се получава това. Не искам да се заяждам с родителите ако четат във форума, но преди първо класиране никъде няма точки по ДК, а в момента има по 0,3т, не вярвам да са забравили да си ги отментат  newsm78

Не знам за случая- добре е да пишеш на ИСОДГ във формата за обратна връзка...
Във всеки случай, е възможно да е имало проблем с профила на детето и от Сирма да са го поправили в последния момент по сигнал от родителите..
Все пак е добре да чуем техния отговор..

# 69
  • София
в 78 ОДЗ в район Студентски преди класиране детето което в момента е първа резерва е било с 8т, а сега е с 8.3т ще съм благодарна ако някой ми обясни как се получава това. Не искам да се заяждам с родителите ако четат във форума, но преди първо класиране никъде няма точки по ДК, а в момента има по 0,3т, не вярвам да са забравили да си ги отментат  newsm78

Не знам за случая- добре е да пишеш на ИСОДГ във формата за обратна връзка...
Във всеки случай, е възможно да е имало проблем с профила на детето и от Сирма да са го поправили в последния момент по сигнал от родителите..
Все пак е добре да чуем техния отговор..

Чакам отговор от тях, дано не е пак нещо грешно цъкнато. Мерси Щурчо.

# 70

Ами аз писах за подобен казус на ИСОДГ току що, но все пак, макар те да не са орган по контрола, но ще го публикувам и тук и в другата тема, ако всичко е наред, ОК, но малко повече контрол, не вреди

До ИСОДГ и всички заинтересовани:

В списъка за 68 ОДЗ, набор 2008 на общата опашка преди класирането с 8.0 точки под номера съответно 33 и 37 са децата Теодор Зарев и Янис Георгиев, които в новия списък на чакащи след първо класиране при обявени 3 свободни места изненадващо се озовават на първите две места в списъка с по 8.1 точки:
Възможно ли е да се направи проверка дали заявеното пердимство между първо и второ класиране, носещо 0.1 точки, е правомерно:

СПИСЪК НА ЧАКАЩИТЕ ЗА ВТОРО КЛАСИРАНЕ - 3 места
1. Теодор Зарев -  (8.0 т. 33 място преди първо кл.)   8.1 т.   090522
2. Янис Георгиев -  (8.0 т. и 37 място преди първо кл.)   8.1 т.   090522

П.с За децата с 8.0, както и за тези с 8.1 точки на първо класиране не е имало теглене на  жребий, приети са три деца, които преди първо класиране са имали  8.1 точки.

Защото цели три места останаха незаети на първо класиране, ощетени са всички деца от граничната група, които останаха са с 8.0 точки?

# 71

Ти все пак си питай от ИСОДГ.
ДК които е приел детското заведение са:
1.брат/сестра
2.работещи родители
3.сем.жив.на територията на адм.район
4.родител в СО

За да има 8 т.значи и двамата родители са работещи.
Значи детето при положение,че детската градина е приела ДК работещ родител трябва да е имало 8.1т.
Ако си сигурна,че е било само с 8т.,можеби грешката не е в детето и сега са направили корекция.

# 72

55 ЦДГ е фаворит по К4 - 13 деца + 1 във филиала  Outta Joint

Директорката на 55 ЦДГ лично ме увери,че този критерий ще го гледа под лупша, като й споменах,че нейната ДГ е най-предпочитана от "колежки"...
Надявам се да си спази обещанието..
Истината е,че това е доста добра ДГ и..може реално наплива да е голям там на такива деца..
Освен това тази Дг е единствена в района..
Все пак, се надявам да разберем, ако има недобросъвестни родители, които са го "цъкнали по погрешка"...

Е не е толкова единствена. Аз се отказах от там и сме приети в 54 ЦДГ. Днес ходих - градината ми се видя мъничка  и малко старичка и е съвсем на пътя. Виж 55-та има две големи  сгради и много голям двор на тихо място....  
Много се надявам учителките в 54  да са по-добри   Mr. Green

# 73
До ИСОДГ и всички заинтересовани:

Детето Невена Владимирова Цветанова беше под номер 22 с 8.2 преди първо класиране за набор 2008 в ОДЗ 64. Попаднало е в гранична група, но не е пието.

Преди това същото дете беше с 10+ точки, но още преди класирането, те му бяха отнети от ИСОДГ.Днес детето е номер 3 в списъка  на чакащите с 8.3 точки.  (попадналите в гранична група бяха с 8.2 точки)
Моля ИСОДГ да реагира как в рамките няколко дни детето получава ценно предимство от 0.1 точка, което го подрежда преди всики останали деца, които не са изтеглили печеливш номер от лотарията?
Имам съмнения да предполагам, че след като веднъж родителите на детето са било уличени в некоректно подадени точки, сега отново се касае за подобен случай.   

# 74
  • София

Ти все пак си питай от ИСОДГ.
ДК които е приел детското заведение са:
1.брат/сестра
2.работещи родители
3.сем.жив.на територията на адм.район
4.родител в СО

За да има 8 т.значи и двамата родители са работещи.
Значи детето при положение,че детската градина е приела ДК работещ родител трябва да е имало 8.1т.
Ако си сигурна,че е било само с 8т.,можеби грешката не е в детето и сега са направили корекция.
ами в списъците преди класиране от 22.05. излиза с 8т, аз даже си бях копирала списъците за да се ориентирам имаме ли шанс. затова съм толкова учудена, как на първо класиране няма да си заявиш точките, които имаш като се приеха 4 деца с 8,3т и едно чрез жребии с 8,2т. и изведнъж за второ класиране отива най-отпред с 8,3 newsm78т

Общи условия

Активация на акаунт