Великобритания - тема 25 лятна

• 24 334
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
E, честит празник на Калин, да е здрав и весел!  newsm38 Кога мина една година!

Мари, не бях видяла лентичката  Crazy Видях, че торта си правила, тя за първи юни била; браво за ентусиазма  Laughing И вярно приличаш на по-голямата сестричка на Али, много сладки снимки.

Тцветак, и вашите погледнах; много добре изглежда квартала; натам не съм ходила изобщо; добре сте избрали. И твоята госпожичка порасна!

Арвен, честито!

Ел, щом сте първи в списъка, според мен нямаш проблем, ще стане преди края на лятото.

=========================
И бърз въпрос: някой беше писал за плувен басейн някъде около Гилфърд, имало неща за правене, пързалки водни и т.н. Търся с гугъл, ама като не знам името, не ми излиза нищо.

# 91
  • След завоя в дясно
  party006 Билянка честита ви годинка, много здраве и весели игри ви пожелаваме  party006
 newsm59 newsm59 newsm59

Дано да сте прави за училището, дано да имаме късмет. Аз се притеснявам за процедурата по обжалване. Ще трябва да се явя пред комисия от 3-5 човека и да си защитавам детето, т.е да се опитам да ги убедя че моето дете заслужава да ходи в това училище ooooh!

Арвен честито ви гражданство, сега сте си вече пълноправни англичани  Как е малкия оправи ли се вече?Laughing

# 92
Merry , много сладка дъщеричка имаш. Аз разговарям с госпожите, дори всеки ден след училище оставам за да чете, защото сам не иска.Но и това не помага.

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 20:20 от papilio

# 93
  • На село (близо до Лондон)
Честит първи рожден ден на малкия Калин !!! Да расте весело и игриво дете!
мишолин-ка в Гилфорд да не е Лидо тук: http://www.guildford.gov.uk/GuildfordWeb/Leisure/SportsFacilities/GuildfordLido/
Тук не сме ходили, но препоръчвам Кораливия Рийф до Бракнел
http://www.bracknell-forest.gov.uk/leisure/leis-leisure-sports-centres/coralreef

Има 3 ролби и тн

# 94
Арвен, честито за документите и от мен!

Елл, има надежда! Имате и стиснати палци от нас за успех! Ще се справиш с процедурата, ще защитиш детето, ще мине всичко добре!!! То в такива моменти на човек му идва дар словото и се представя чудесно-мотивирано и елегантно, и ще се справиш, знам. Знаеш ли какви ще са въпросите, някакви подготвителни материали имат ли? Или е свободен разговор?

Мишолина, и от РД ще пусна снимки, ама да ги направя първо. Иначе от тебе гледам и попивам, и преди съм казвала.

Номадик, четох те в 8 сутринта и ме зареди с настроение за деня. В 1.30 посред нощите седиш боядисана, в 6 летиш за България! Хихи, голям сладур си!!!

БилиииииJoy казвай каква тортичка да ти спретна да те почерпя!? Такъв готин комплимент отдавна не бях полувачала!  Blush Нямах си работа, наплесках се с грим, та затова така се получи! Crazy А Калин верно станал на 1 годинка! Оле, още те помня с малкото бебе на ръце. Преди това с тебе изживявах едни ужасни страхотии и много се радвах, че си направихте и Калин и нещата си дойдоха на мястото. Ти си мама-герой! Да са ти живи и здрави мъжете у дома!

# 95
Момичета , аз пак се вмъквам в темата ви с моя въпрос за Лийдс. Прочетох съвета ви да отидеме в Йорк, по-добре, и ще го посетим. ( катедралата, музея на Викингите newsm78, това намерих в гугъл) Но ние ще отседнем в Лийдс, така че ако може да ми дадете инфо за някой друг град тогава сравнително наблизо, някаква информация, как да стигнем, до тия евентуални градове, забележителности, цени-каквото се сетите. Благодаря  bouquet

# 96
Арвен честито ви гражданство, сега сте си вече пълноправни англичани  Как е малкия оправи ли се вече?Laughing
[/color]

На 25 -ти сме на консултация при хирурга, който го оперира втория път. Дано всичко е ок!

# 97
  • Манчестър
Момичета , аз пак се вмъквам в темата ви с моя въпрос за Лийдс. Прочетох съвета ви да отидеме в Йорк, по-добре, и ще го посетим. ( катедралата, музея на Викингите newsm78, това намерих в гугъл) Но ние ще отседнем в Лийдс, така че ако може да ми дадете инфо за някой друг град тогава сравнително наблизо, някаква информация, как да стигнем, до тия евентуални градове, забележителности, цени-каквото се сетите. Благодаря  bouquet

не знам какво разбираш под сравнително наблизо...защото напр. за мен да се метна на колата и да карам 50 мили да отида на вечеря при приятели си е наблизо( само motorway каране). Та ако и ти си така, не виждам проблем да отскочите до манчестър/ливърпул , иначе съвсем в раиона е Брадфорд, мисля,че има нещо като музеи на Смоуки...

# 98
  • Лондон
Ell, моята рецепта за такива случаи е да си подтиснеш притесненията, да си вдигнеш много високо носа и да обърнеш нещата в смисъл да им кажеш в прав текст колко е талантлива детето ти и каква голяма загуба за училището ще бъде то да не учи при тях. Знам, че не е лесно, но аз откакто го практикувам това, ми е по-лесно и по ми върви. Докато си казвах какво ми е и скромничех имах доста неуспешни опити в разни неща. Та, опитай, работи Hug

Ние се развиваме доста бурно, толкова неща ни показва ежедневно, направо не можем да насмогнем Grinning

Вчера си направихме прощъпалник, само за нас си в къщи и...сме много щастливи, защото от големия избор детето си взе тенис ракетата, та началото е сложено...

Исках да казвам още неща, обаче мача на БГ с Ирландия почва и ще се включвам в гледането Laughing

# 99
Благодаря за отговора, Ave , но аз не знам, там, дали нашите познати ще имат време да ни разкарват до тия градове- Манчестър, Ливърпул, и аз за тях евентуално си мислех, и затова се интересувах за цени също на влакове, автобуси и т.н.

# 100
Хайде и аз да начеститя каквото има за за честитене!

Биляна, да ти е живо и здраво порасналото бебче и много да слуша!

На Burberry й честитих лично и сега в публичното пространство - да ви е жив и здрав Андрей, че и вие покрай него, за да си го гледате.

Арвен, честито гражданство! Надявам се и мен да ме сполети тази съдба, че съм едиснтвената у дома без английски паспорт. Аз май си обурках нещата с визата и малко се прецаках - след 2-годишна "съпружеска виза" и след като изкарах Life in the UK Test нещо се обърках и сега съм със синя карта... Май трябваше този ILR да изкарам, ама се подведох от уебсайта UKvisas и разделите за България и Румъния.

Ако съм пропуснала някой с повод, извинете не е умишлено...

Мари, малката Али е страхотна принцеса, ама и аз напълно подкрепям Биляна - голяма хубавица си ти, брейййй...!

Иначе при нас нещата си цъкат, аз все още се боря с автомобилите и се уча да карам, но до края на лятото трябва да имам книжка...

Хайде стига толкоз засега, кажете, ще правим ли среща скоро?

# 101
  • UK/София

Сърдечно благодаря за пожеланията!

Искам да ви попитам какво кисело мляко сте давали и давате на децата?Фул фат кое се води, много ми е объркано?Аз купувам 3,5, моя позната 11% и се чудя кое е правилното?11 ми се вижда много, но може би греша?

# 102

Сърдечно благодаря за пожеланията!

Искам да ви попитам какво кисело мляко сте давали и давате на децата?Фул фат кое се води, много ми е объркано?Аз купувам 3,5, моя позната 11% и се чудя кое е правилното?11 ми се вижда много, но може би греша?

Биляна , аз купувам кисело мляко  10 % в едни големи кутии,много е гъсто и на мен също ми допада.Но най-вече заради дъщеря ми ,защото тя само него яде - поне е нещо . Ако твоето дете предпочита 3,5 % мисля че е по-добрият вариант . Дано съм помогнала:)

# 103
  • Манчестър
Благодаря за отговора, Ave , но аз не знам, там, дали нашите познати ще имат време да ни разкарват до тия градове- Манчестър, Ливърпул, и аз за тях евентуално си мислех, и затова се интересувах за цени също на влакове, автобуси и т.н.

www.thetrainline.co.uk
На този саит можеш да видиш цените на влака , а също и да си купиш билет. Около час време е пътя от Лиидс до манчестър, не мисля,че е толкова зле, цените почват от 6 лири,което си е ок.

# 104
  • Bristol
Биляна , аз купувам кисело мляко  10 % в едни големи кутии,много е гъсто и на мен също ми допада.Но най-вече заради дъщеря ми ,защото тя само него яде - поне е нещо . Ако твоето дете предпочита 3,5 % мисля че е по-добрият вариант . Дано съм помогнала:)
Аз много съм се чудила по въпроса, как от прясно мляко 3,5-3,6 % се получава кисело с масленост 10-11% newsm78

Общи условия

Активация на акаунт