Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 83

• 38 793
  • 363
  •   1
Отговори
# 300
Рая, тортата наистина е мъничка, размери 22х15-16см-реже се горе долу на 13-15 парчета.Подложката е с размер 32 см, за това изглежда мъничка  Mr. Green , ама други подложки нямам.

На мен много и хареса Маккуйн-а Simple Smile много сладко как си се сетила да сложиш тревичка около цялата кола Simple Smile

Да ти издам ли една тайна-защо винаги около моите торти има тревичка или бордче отдолу?
Защото винаги, ама винаги ми избива крем отдолу, понеже тук на почит са особенно креместите торти(то и жегата спомага за това де), винаги пробива, малко, но пробива.Когато го обкантя с нещо такова като трева, не се забелязва  Mr. Green

# 301
  • София
Антоан - много сладурски са станали количките! И аз нямам търпение да видя завършена тортата.
Тандури - невероятна си!!! Тортата е страхотна и като идея, и като изпълнение!!! Просто разкош! Цветчетата около първия етаж са толкова нежни и красиви, а етикетчетата на шушулките са много идейни и готини. БРАВО!!! И един въпрос: Имам същото силиконово килимче с релеф като твоето, което си ползвала за втория етаж. Моля те разясни ми как точно става номера. Не се ли разваля релефа след като го положиш върху тортата и почнеш да заглаждаш със слайдъра или си има няква тънкост?
Нат - честито на патерици и от мен. Да си жива и здрава! Много нежна и стилна тортичка си си подарила.
Пепи - пак много хубави торти, че и количество!
Ванче - чакам с интерес и нетърпение москвето.
Момичета, ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩТА ВИ!
Имам поръчка за торта с Джак Спароу от Карибски пирати. Мисля да я направя с трансфер, но не знам къде да намеря картинка, подходяща за тая цел. Все ми излизат снимки на Джони Деп, а те не ми вършат работа. Мола ви , помогнете!!!

# 302
Силрай, шшшшшт! Не се издават такива тайни! Wink Много си е хубава тревата даже! Peace

Буболинката, разточваш малко по-малък размер отколкото ти трябва- прехвърляш в/у силиконовото климче с фигурките и минаваш няколко пъти, желателно е да е в една посока. Аз сега за пръв път правих и го ползвах. Много ми се иска да видя как стават нещата с точилка с фигурки и с кое е по-лесно да се работи. Загладих после само с ръце, и аз се притеснявах да не изчезнат фигурките, но не се повлияха изобщо. Стоеше си релефа без да мръдне.

На тебе анимационния Джак Спароу ли ти трябва?

# 303
  • Czech Republic
bubolinkata, виж тези идеи:

Погледни тук (картинката е много голяма) - http://images3.wikia.nocookie.net/pirates/images/e/e7/DeadMansChestComic.jpg

Ето и идеи за торти: http://images.google.com/images?hl=en&lr=lang_bg&client= … &aq=f&oq=

# 304
Здравейте на всички!от доста време се възхищавам на вашите прекрасни торти!направо са прекрасни за разлика от моите тортени недоразумения

първата тортичка е пълна импровизация а втората е" династия " !
надявам се с времето да се справям по-добре!имам голямо желание да се науча!

# 305
Като разточвате готова моделираща маса оцветена допълнително, повърхността не побелява ли от пудрата захар върху която се разточва?Покритието не седи ли побеляло  newsm78

fotka, готова моделираща маса се разточва върху нишесте. С пудрата не ти ли започва да лепне повече? След което ако ми е останало нейде да се вижда, го зачиствам с четка и на края гланцирам със водка за блясък  Peace

Пепи то бива, бива, ама ти спирка нямаш ....

Ванче, давай Москвето, че ми е любАпитно  Mr. Green

# 306
Прави сте момичета такъв е живота ,но ми е много мъчно .
Тандури аз се омъжих на 18 и асъщо не съжалявам ,но ми се искаше при нея нещата да се развият по друг начин ,но слава на бога момчето е много сериозно и поне от тази гледна точка съм доволна .
Ванче разбираш ме мила ,защото имаме еднакви грижи.Ще го изживееш и ти .Ще се обедиш ,че наистина е много трудно ,почти бях подготвена за този момент ,но когато това се случи .............З а сега не мислят за брак и за деца пък ще видим.Показвам ви една торта с която се поизмъчих малко,но моделирането не ми се отдава толкова,но все пак се пробвам.

Силрай,макуишн е много хубав Hug
Писето справяш се отлично продължавай смело и да те виждаме по често  bouquet

# 307
Албена - Айде без да скромничиш, моля! Не и се отдавало моделирането!!! Идеална си е тортата!!!!
Писето - Такива "недуразумения", тук в къщи много се тачат. Ама няма кой да ги направи. Какво е това гладичко, беличко нещо което си шприцовала???
Танудрка - дано да не си се засегнала от моите думи. Знам, че ТОЧНО ТИ, правиш кремести торти и си печеш блатове. Нямах впредвид конкретно някой човек тук от темата. Казах го по-скоро като шега, защото мразя много масло, а искам гладки торти.....  ама много искам...

Ей ви го Москвича. Цял ден не го бях виждала и сега още по-зле ми се стори. Карай!!! Сигурна съм че чичо ще го оцени и ще се смее от сърце.
И ОЩЕ

Бягам, да правя друга торта.

# 308
Ей ви го Москвича. Цял ден не го бях виждала и сега още по-зле ми се стори. Карай!!! Сигурна съм че чичо ще го оцени и ще се смее от сърце.

АМа много е готино Москвето!  Grinning Много реалистично си го докарала! Simple Smile

Не бе, как ще се засегна, просто обяснявам  Laughing И аз мразя "маслени" торти, тука що чудо изядохме по рождените дни ( много бяха май месец), направо ми се отщя съвсем.  Crazy

Албенче хубав е мотора, какво му има? Даже много добре си го направила! Peace

# 309
 van444eto за втората торта ако питаш,това са целувки!всички сте много мили! Hug

# 310
silrai   много хубав Маккуйн - с или без трева си е супер.
Пепи, жълтата многоооооо ме грабна, а останалите са ти просто перфектни. Мед Сестрата голяма спринцофка е извадила...много е сладка Wink

Албенче, не тъжи за щерката. Важното е да се обичат и разбират, а тоя момент с отлитането е дошъл прекалено рано за теб и е нормално да не можеш още да се окопитиш. Ще ги каниш по-често на гости, за да понасяте по-лего раздялата  Hug
Мотора ти е супер.

Писе, добре дошла. Много добре си се справила. Продължавай в същия дух Peace

Ванче....... мноу хубав москвич. Незнам кво не го харесваш...Като каза за цвета, си помислих че говориш за ония отровно зеления вариант ...бляк...но тоя е много симпатичен. Даже си го и тунинговала...Браво! Ай поздрави чичо си от нас, да е жив и здрав!

# 311
  • в семейството
violetblue , Tandoori , много ви благодаря за отговорите   bouquet  Heart Eyes
А, за тортите просто нямам думи  Peace . Като ви гледам как перфектно се справяте започва да ми се иска, но не ме стиска  Mr. Green, за да не се изложа  Laughing

# 312
Момичета,пак малко поизпуснах,но ще се връщам да чета.Само да кажа,за това,което мернах набързо.СТРАШНИ СТЕ.
Пепи,тия рози са ми любими.А заради тая медицинска сестра ще се изпоразболеят всички мъже... Laughing
Силрай,количката е супер.Голям сладур тоя червенко.
Писето,направо ми потекоха лигите по компютъра,че както съм и на диета....На мен много ми хареса тортичката ти.
Албенче,тоя мотор що не го направи шприцован от сметана.Аз понеже разглеждам списания вместо да правя торти и видях такива фигури от сметана,че направо ми събраха очите.А и ти както си царица на шприца......
Ванче,тоя московец ме върна в детството ми.Татко кара звера,а аз отзад съм малка и щастлива... Cry
Ето и от мен 2 сладкишчета,да не кажете,че стоя без работа.Едното е парфенце,което направих след като подпалих скайпа на РАЯ естествено... newsm47
Второто е едно руло,дето го правя винаги,когато ще имам непредвидени гости,че става мнооооого бързо и ефектно.Това е засега от мен,отивам да чета назад...

Извинявам се за дългия пост.Не знам това руло дали е за тая тема,ама пък исках да си се похваля,че няма на кого...

# 313
  • Vaudreuil Canada
iskrone давай рецептата на рулото - и аз правя едно подобно ама не става толкова завито и тънко  Crossing Arms

# 314
  • Пловдив
Писето, добре дошла сред нас. Тортоправенето е голям зараза  Mr. Green

Албенка, много готин си е стнал мотора - не се подценявай.

Ванче, москвича си е истински москвич. Ама знам, че когато човек е недоволен от работата си и винаги изкарва черното бяло и обратното.

iskrone, веднага давй рецептата на рулото.

На вас може да ви е втръснало от мен, но обещавам, че след утрешната торта ще покажа чак на 9-ти и после за РД на малкия на 13-ти. Ето ви за сега поредните 2 броя.

Общи условия

Активация на акаунт