Отговори
# 180
  • Плевен
Стискаме палци на Айя, сигурна съм, че всичко е наред  fingerscrossed Чакаме хубави новини.

Ей, вече като чуя телефона и ме питат "Къде си" и ми идва да  Sick Започват да ме хващат нервите, да му се невиди... Като родя всички ще разберат, ама като вземат "да не раждаш в момента?" ми идва да кажа "Ами да раждам, ама като се напъвам и ми се прииска да си поговорим малко" Crazy  #Cussing out

Полито, добре дошла, чакаме снимки на Павката.

И на мен ми харесва идеята на Лил, да има и по една снимка на мамата с бебчето, че ние от провинцията сме ви виждали по снимки, ама помним ли  newsm78

# 181
Столчето е за новородено 0+,но като сложим Емануела главичката и клюмва,и гръбчето е прегънато. Затова я изправям с възглавница.Пък и майка ми ще е отзад при нея в колата и ще я обслужва,ако и е неудобно.Ще спираме да я преобувам и да я поизправям малко. Надявам  се да се унася от полюшкването в колата и да  е спокойна.

# 182
Aya,  Hug

Исках да напиша доста неща, но всичко ми изхвърча от главата.

Моите гърди също са огромни, преливат от кърма. След хранене изцеждам около 80 грама мляко само от едната и го хвърлям. Направо ми е грехота като знам, че има майчета, които нямат кърма, а аз изхвърлям.

След малко ще изведа малкия на балкона, за да свиква, защото от събота предприемаме разходки. Аз днес поразпуснах малко. Майка ми дойде сутринта, аз нахраних бебока и най-накрая отидох на фризьор. Започвам да влизам в ритъм. Момичета, най-трудно е през нощта (поне за мен). Заспивам, докато се храниме. Укрепила съм се с възглавници в едно кътче, което ми е мястото за кърмене, за да не падне мъника в случай че аз заспя.

# 183
Ая,незнаех,че днес от сутринта ще си в болницата.Мислех си ,че чак надвечер ще те приемат. В очакване сме да посрещнем една малка Емма и една щастлива мама-нека с това раждане да станеш още по-богата и да се преизпълниш с любов и благоденствие!
Леко раждане и ще се молим всичко да е наред!
Heart Eyes

# 184
anyto, и на мен това ми е отвратително  #2gunfire Абе хора, които не са се сещали за мен отдавна само ми звънят или пишат по скайпа, а и  всички останали и само питат "Как си....", "Какво правиш?" А миналия път като пренесох една седмица и ми идваше да си изключа телефона, а на някои изобщо и не вдигах  ooooh!

# 185
Момичета, много ви благодаря за милите пожелания - трогната съм  Blush Hug
Утре задължително ще пиша. При всички положения до обяд би трябвало да знаете подробностите  Heart Eyes

За сега съм в АГто, защото в родилното няма места, но утре след операцията ще съм си в родилното вече. Чудех се дали да съм в самостоятелна или обща стая, но реших, че ще изкукам сама и е по-добре да има с кой да си лафя, пък ако ми трябва усамотение с беборанка, ще си дръпна завеските  Whistling. Стаите са много хубави и приветливи - светли, чисти, имам си удобства - ТВ, леглото ми се регулира нагоре-надолу... Абе не мога да се оплача. Обаче организационно е пълен хаос. Първо, ми дадоха егати смешната 'нощница' - somebody, ако и на теб са ти дали онуй нещо с прихлупването, направо ще падна  ooooh!. Ще го преживея де. После, трябва да ги питам за всичко - обясниха ми само за тоалетната и шкафчето  Laughing. Оказа се, че не бяхме предвидени за обяд, та ходихме до стола им - добре че не си бях дала дрехите на мъжа ми, та се облякох - иначе с тая нощница щях да си умра от глад, понеже за нищо на света не мога доброволно да се появя в този вид Mr. Green. Обаче съдбата си е шегаджийка  newsm48 - върха беше като ни поведоха на консултация с анестезиолога - понеже имаше операция, не можело през операционния коридор, а по заобиколен маршрут, минаващ през централно фоайе   superuu  superuu. Както каза другата девойка -  издефилирахме едно хубаво  Joy. Та падна голям смях де - теззи, които са ходили в Токуда и са чакали асансьорите могат много нагледно да си го представят, сигурна съм  newsm62. Питаха ме дали искам за довечера хапче за сън  Mr. Green. Аз обаче отказах - ако не мога да спя, ще ви пиша глупости да се смеете утре като се събудите  newsm08.

Честито на Палечка и SummG - бързо възстановяване и спокойни бебчета им пожелавам   bouquet

Искам да се изкажа за столчетата - тези, които ползвахме, Макси Кози Кабрио, си имаха специално положение за бебета до 5кг и не трябваше да подлагаме нищо. На мен също ми изглеждаше много странно положението, но е факт, че са си го изчислили. Така че, ако столчето ви е реномирана и изпитана марка, по-добре не си правете експерименти да повдигате гръбчето, за да не направите лоша уалуга на бебчетата си  Peace

Анито, мен предния път така ме побъркаха и спрях да вдигам, обаче подпалиха телефона на мъжа ми  Mr. Green

# 186
Aya стиска палци утре всичко да мине бързо fingerscrossed

Гъди не се е включвала от сутринта,което е необичайно за нея

# 187
  Ауа и аз ти желая много късмет и всичко да мине леко и неусетно!!!Запази купонджийското си настроение,до колкото е възможно.Възхищавам се на хората,които посрещат изпитанията достойнство и чувство за хумор.Само така мила!!! newsm51

# 188
Ауа, и аз ти стискам палци!Желая ти късмет и чакаме новини!

# 189
Aya, твоята пижамка  е някакава спешъл Mr. Green, моята, която ми я бяха дали , беше най-обикновена бяла с копченца отпред, нищо особено- но на мен не ми пукаше, особено, като слизах до долу,слагах едно горнище на анцуг и така, не ми пукаше много, много!!
За трети път днес ти пожелавам безпроблемно  и леко раждане!! Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Олелееее момичета тези неща за задавянето дето сте ги писали, това ми  е най-големия кошмар, това си го мисля, още от момента, в който забременях,  а вече вие сте го и преживели, драматично,като прочетох, как сте се почувствали ми стана, много кофти, аз незнам за вас, ама сигурно първо ще трябва мен да спасяват, а трябва да  е точно обратното, да мога адекватно да реагирам, защото все пак това са мънички бебенца и почти всички се задавят/ аз преди съм споделяла с една котка дето гледахме, като беше мъничко, как като се закашля или се задави, изпадах в потрес да не му стане нещо, пък това ще ми е детенцее///просто не ми се мисли!!! Понеже аз ,като голяма, преди  3години веднъж  и това лято веднъж съм се задавяла драматично, ще спестя подробностите и то с мляко и си ги спомням много добре тези моменти и ми е останало ,като някаква психоза страха от задавяне! Praynig В тази връзка си добавих клипчетата, които Лил е дала  във фейворитс Peace, и смятам обстойно да ги разуча техниките за справяне в такава ситуация, да не дава господ!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 17:27 от somebody

# 190
Здрасти  Simple Smile

От вчера докато вляза и изчета и трябва да бягам нанякъде и не мога да пиша.

Честито на новите майчета Палечка и summ q!

Айя стискам палци и аз!

Албена наистина готина и стилна абитюрентка (напоследък е рядкост това)!

Още нещо щях да пиша ама ви четох преди 2 часа....

е записах се, тук съм  Wink

# 191
Fresh_, днес само чета, без да пиша. Нямам какво да кажа по темите, които се дискутираха - още не съм родила и не съм имала дете, за да мога споделя нещо от опит  Crazy

Като се засегне по-позната тема, ще се включа пак   Peace

Aya, успех и от мен утре. Евала за ентусиазма ти. И как ти завиждам, че си яла в хубавия стол, така ми липсват салатите от там  Blush

# 192
Кошничката ни е ето тази
http://www.kasidabg.com/stolche-grupa-0-cosy-nest-004-kiddy.html

Смятам че е добра и комфортна.

Ая,успех мила Hug

Полито,и ние смятаме да изведем Емануела тези дни.Днес вече за втори път е на терасата с татко си.
Още нямаме количка,а сме с една на Чикоот кръсниците ни.За първо време с нея,докато си купим.

# 193
somebody аз все се надявам, ако настъпи такъв момент, дано при никой не се случва  Praynig , че инстинктите здраво ще заработят. Говорила съм си с други майки, при който е имало критични ситуации и те дори не могат да обяснят как са успяли да реагират толкова адекватно - примерно вдигане на много висока температура изведнъж, повръщане, колабиране и т.н. Аз се чудех как не забравят примерно другото дете, което си спи в стаята кротко ... но те обясниха, че просто няма как да забравиш. Приоритетите са болното дете, обаждане на лекар/ болница, взимане на другото дете в колата и тръгване към болницата. Каза че просто няма как нещо да изпуснеш ... Надявам се да не ни се налага, но съм сигурна, че всички ще реагираме правилно когато се наложи.

# 194
Здравейте и от мен

Ая, успех! Радвам се, 4е си спокойна и уверена Simple Smile И о4акваме най-хубавите новини Hug

За стол4ето и аз да кажа - в на6ето пи6е, 4е е абсолЮтно противопоказно да се слагат каквито и да било приспособления или възглавни4ки, т.к. 6те се променят вси4ки харатеристики за безопасност, с които са били из4ислени. На6ето е Maxi Cosi Cabrio Fix. Има приспособление за новородени, което си има възглавни4а на дупето. Аз ли4но, бих предпо4ела бебето да се 4увства малко по-некомфортно (ако е така), вместо да рискувам безопасността. Но това зависи и от стол4етата де, някои може би са направени за по-едри бебета. Все пак, преди да се подлагат кърпи или допълнителни възглавни4ки, не е ло6о да се про4ете какво пи6е в упътването.

Raia123, не виждам на твоето стол4е да има възглавни4ка на дупето, дано да е безопасно да сложи6 не6то!

Ина4е при мен ни6то ново - продължават си някакви контракции, но кога 6те проработят, кой знае...От курса за родители се запознах с 4-5 много готини моми4ета от най-разли4ни краи6та (той нали курса бе6е за 4ужденци). Та едното моми4е е от Хонг-Конг, и каза 4е според техните местни суеверия, диня помагала за по-лесно и по-бързо раждане. И аз нали така или она4е оби4ам диня, сега ве4е имам и оправдание да омитам по 1/2 диня всеки ден  Mr. Green , в допълнение към ананаса, 4ая от малинови листа, ка4ването на 5 етажа пе6а всеки ден по 3-4 пъти, ходенето с км пе6а...Въоб6те ако имате други идейки за предизвикване на раждането, давайте...за  luvbed знам

А, между другото, Somebody, разбра ли за Дейв от ДМ? Бил болен от рак, горкия! Дано бързо се оправи и да по4нат пак концертите, 4е и на мен ми е лЮбим!

Общи условия

Активация на акаунт