Отговори
# 195
Пак се изложих в албума.Качих снимки на Емануела от изписването и на нас двете гушнати.Извинявам се за дублирането,някой да я изтрие,2-рата.
И съжелявам но незнам как да я именувам,ако някой друг може да я надпише вместо мен.

# 196
snowwhite, аааа, това с динята не беше добре да го казваш  Naughty Адски много ми се яде, ама тук все още са нитратни и ще си чакам поне още месец и половина. В момента слюнкоотделям стабилно....

# 197
Рая готово!! Peace Изглеждаш много добре след раждането, колко си слабичка, все едно не си била бременна! Peace

snowwhite разбрах да , и то днес от новините, поразрових се в нета, пише че било злокачествено, дано не е истина това, защото как иначе той ще пее на 4-ти юни във Варшава, странно е, там концерта не е отложен, пък и при нас се говори,че концерта ще бъде септември месец!! Praynig

Гъди нитратни не нитратни, купих си вече и диня и пъпеш  и череши набивам здраво от три седмици всеки ден по половин кило Embarassed, ягодите ми омръзнаха, понеже цяла зима само ягоди ядях, нали не съм фен на портокали  и банани Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 17:59 от somebody

# 198
Здравейте .....и от мен моята принцеса днес е вече 2,100 кг ........и утре ще ми разрешат да я видя.....ако знаете колко ми липсва......вчера ходих на лекар и установиха че нещо не съм наред със сърцето ...нещо ми го притиска и се задъхвам и вдигам кръвно......за сега ми изписа само едно лекарство по половинка....защото кърмя и според него от бременноста и от раждането организма ми се е стресирал и трябва повече почивка и спокойствие......

беба е добре и гледам да не се притеснявам и чакам с нетърпение да си дойде вече в къщи........

по цял ден си намирам работа навънка ......по общината ...на зъболекар ...направих си един зъб дето ми беше паднал докато бях бременна .....а утре пак до социалните служби и после ще ходя до болницата да видя мъничката ми мишка.........и всичко това е примесено с цедене на 3 часа и така търчане по цял ден.......

та това е от мен....

# 199
Гъди, съжалявам. Но как разбирате, 4е плодовете са нитратни? Ние тук, като си нямаме местни плодове и зелен4уци, аз целогоди6но ям вносни - дини от Испания, зелени салати от нам-къде-си, и не мога много много да избирам дали са нитратни или не. Ако трябва да съм сигурна, трябва да карам само на 6ведски картофи и ябълки, и некви па6търнаци и корени6та, дето хи4 и не ги знам какви са...Та мисълта ми е, ако плодовете са внос от Испания, пак ли са нитратни?!

# 200
mil_kuzmanova значи скоро ще си гушкаш малката.

Това за сърцето е леко притеснително, но стискаме палци всичко да се оправи.

Свиркай, ако искаш за разходки в южния, или кафе някъде в квартала, нали по спомен беше в хладилника ...

snowwhite тук всичко, което не му е сезон, или тепърва му започва сезона е с леко съмнителен състав ... предполагам, че при вас контрола над храните е доста по-добър ... тук никога не се знае кое с какво качество е ... Аз дори се чудя дали и на био зеленчуците, които ги продават в Била, Пикадили и т.н дали и те се тестват и контролират ...

# 201
somebody, аз не смея. Кофтито е, че вече и портокалите не стават за нищо и тях ги спрях, а допреди седмица задължително ядях поне по 2 на ден, обожавам ги просто. Сега съм само на по 1 бананче, 1 ябълка и няколко лимона на ден от плодовете.

snowwhite, още не им е дошъл сезонът или са изкуствено узрели. Някъде към края на юни, началото на юли започват да става истински дините. А иначе по пазарите целогодишно могат да се купуват всякакви плодове, внесени от чужбина, на които в България изобщо не са им сеозн, но са с вкус на подметка, поне аз така ги усещам.

Днес е имало ужасна катастрофа в Ямбол  Sad

mil_kuzmanova, удържай фронта, още малко остава, докато бъдете с малката заедно. За сърцето не се притеснявай, ти си супер силно момиче и съм сигурна, че ще пребориш проблема  Peace

В болниците нали можем да си вземем и други дрехи, като анцунг например?  newsm78  Доколкото знам, задължително е да сме по нощници за визитацията, пък после на кой с каквото му е удобно...

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 18:13 от Gydelichkova

# 202
Вижте на каква интересна новина попаднах:

АГ болница "Селена" организира празник за своите бебета

АГ болница "Селена" организира празник за своите бебета на 31 май 2009 г. Поканени са всички  деца, родени в "Селена" от откриването й  на 1 ноември 2006  до днес , и техните родители. Водещ на партито ще бъде Камен Воденичаров, който е подготвил много изненади, забавни състезания, томбола с подаръци и специални призове като "Най-едро бебе на годината",  "Бебе 2000", "Най-припадащ татко в операционната" и др. Празникът ще се проведе  на лекоатлетическия стадион вдясно от централния вход на стадион "Пловдив" (срещу жп линията) от 10.30 ч.

http://www.9m-bg.com/?p=news_inner&sub=58

А тук има различни конкурси: http://www.9m-bg.com/?p=news_inner&sub=58

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 18:23 от mgamisheva

# 203
Здравейте момичета,
аз направо съм в шок. Днес бях на очен преглед, който го направих просто ей така, бях сигурна че всичко ще бъде наред, но..  Оказа се, че не бива да раждам нормално заради изтънена ретина в периферията.
2 часа бях в очната клиника, гледаха ме на какви ли не апарати и накрая се оказа че не бива да раждам нормално.
Аз се бях настроила за нормално раждане, а сега с операция ще се прибера и по-късно от болницата, не на втория ден, трябва някой пак да ми помага, не че 9 месеца заради ниската плацента не ме гледаха като бебе.
Много съм притеснена, аз време нямам, мога и довечера да родя. Отделно имам алергия към определени медикаменти ползвани по време на операцията.
Много съм разочарована и изпитвам ужас при мисълта че ще ме упоят, режат , шият и т.н. Много повече се страхувам от операция отколкото от нормално раждане, знам какво е.
Утр имам среща с моя доктор да говорим за секцио  Sad

# 204
  • София
Aya, успех утре!

raia, при мен само мазане не помагаше, изстисквах обилно на памучен тампон мазило и така държах на зърното, имаше много по-добър резултат. За бучките, явно си направила хиперлактация, ограничи течностите, храни на поискване и изцеждай само, колкото да почустваш облекчение, а не до последна капка кърма.

Lil, много полезна информация си дала, на мен Габи ми се е давела много лошо, но аз и давах и от препълнена гърда, докато се усетя да изцеждам малко преди кърмене.

Слънчице, миличка, спокойно. Нищо страшно му няма на секциото и бебето ще си видиш и до ден-два ще си станала. А и това не е коремна операция, ще се пазиш около месец да не вдигаш тежко и това е.

# 205
Aya, сетих се да те попитам, понеже и аз ще съм в Токуда, как влизаш в нета wireless интернет ли ползваш или през GSM модем се свързваш?

# 206
Е вече не издържам на тези черни хроники Cry Пуснах да гледам новините и ужасно се разстроих. То не са катастрофи, то не са насилствено отнемане на деца УЖАСССССССС.
Утре трябваше да бъде откриването на "Празника на розата" в Казанлък, но заради траурния ден няма да се състои. Не че е по-важен,разбира се.

somebody, и аз съм като теб,набивам яко нитратни плодове. Ама кво да направя като ми се ядат. Изплюсках сума ти череши когато килото има беше 18-15 лв. а сега вече като са по 1.50лв. вече не ми ядат толкова. Да не говорим за дини, пъпеши, грозде и праскови Embarassed

Aya, имаш и от мен стиснати палци Hug

# 207
Успех на Aya! Simple Smile

Райче,страхотна мама си,ейййййййй! Simple Smile Simple SmileSimple Smile Таткото и той е на 3883982732 небе Simple Smile За кошничката...би трябвало да е добре за новородено бебе. Нали знаете как се монтира, обратно по посока на движението.

Относно високото кръвно, преди и след раждането ми нашариха дупето от инжекции... вдигах високо кръвно. И много странно,че въпреки разтривките след инжекция на надупченото място...вече 3 седмици след манипулациите ме боли още дупата  #2gunfire много неприятно.... допреди седмица не можех да легна на лявата си страна. Добре,че предвидливо давах само нея страна за инжекции.  Whistling

# 208
Това с отнемането на детето беше наистина грубо.... ,ама децата не искаха майка си  Confused

# 209
Малко със закъснение, но от сърце - Summ_g, честита ти принцеса Ива!
Добре дошли на bore77 и на Нина!  Hug Нинка, отдавна знаем за теб и те очакваме! А имената на синовете ти много ми харесват, да са ти живи и здрави!
Комплименти за стилната и красива абитуриентка на Албена и пожелания за много щастие, обич и успешна реализация в Големия живот! Албенка, може да се сродим с тебе - я щерката ти, ако е свободна, че и двамата с мъжа ми имаме братя на близка до нейната възраст, я бебка, че ние чакаме момченце.  Wink

Райче, много сладка бебка и много красива и нежна мама! Браво!  Heart Eyes
Лил, доста полезна информация даваш, записвам си.  Peace

Доста още имах да пиша, но малко да се посъвзема от новините от Ямбол, и малко по-късно пак ще се включа ...

Общи условия

Активация на акаунт