КГБ = Клуб на Готините Баби - 76 :)

• 24 165
  • 449
  •   1
Отговори
# 150
Монии  Hug Hug Честит ви ученик!!!  Hug

Янче,какво искаш да ни пуснеш?

# 151
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Мони , честит ученик.  Hug
Да е жив и здрав и на есен с песен.  Simple Smile
Дано бързо свикне и да няма много плач.  Grinning

# 152
  • Географският център на България-Габрово
ЧЕСТИТ АНДРИАН РЕНАТЕ.ВНУЦИТЕ СА НАЙ СЛАДКИТЕ И ОБИЧНИ НАМ СЪЩЕСТВА

ЗА ЩАСТЛИВАТА БАБА

# 153
ЖАКИКолко прекрасно,докоснала си се до хубавата ни природа.Тези кътчета които все още не са пипнати от човешка ръка,и дано да си останат така,защото по хубаво от майката природа няма.

# 154
МОНИЧестито учениче.Наесен весело и щастливо с бодра крачка към любимата градина

# 155
  • София
Ренате,честит внук Адриан! Да стане голям и силен мъж! Много да ви радва!
                                        за баба Рени

Мони,честит ви ученик от детска градина!

Георгена,много е сладка малката русалка!

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 19:16 от Яжка

# 156
  • Кубрат/ Пишурка
Монии  Hug Hug Честит ви ученик!!!  Hug

Янче,какво искаш да ни пуснеш?

Получих един майтап за употребата на български език,ама не знам как да ви го пусна.

# 157
Видео или картинка е?

# 158
  • София
Ренате, честит внук! Пожелавам да расте, да е здраво бебе и много да ви радва.
Мони, честит малък ученик, дано му хареса в градината и не боледува много.
Георгена, много хубаво момиченце, с Пламен я гледахме заедно на снимките.
Жаки, много хубави места сте снимали. То и моделите са хубави.
Кога ли и аз ще се добера до почивка....

# 159
Мони, честит малък ученик, дано свикне бързо, и да не плаче много. Hug Hug Hug
Лека нощ момичет. Hug Hug Hug

# 160
                  Монииии,честит ти ученик!Желая му бърза адаптация и весели детски игри,а на вас много радост с малкия палавник!

И за щастливите баба,дядо и родители!

# 161
Момичета, много ви благодаря за пожеланията.
Дано и вашите малки слънчица са живи и здрави.
На есен ще видим малкият ученик що за чудо ще е.

# 162
Здравейте!
Вчера, след Пенсионерския клуб, отидох в голямата дъщеря, че днес близнаците Стефан и Иван бяха абитуриенти, завършиха Детската градина. То приготовления, то чудо- всичко ново и то по две, нови дънкени костюми, карирани ризи,обувки.... то гел на косите, стърчат като на две руси таралежчета. Качиха се в таксито и казват на шофьора: Ние сме абитуриенти, можеш ли да караш с двеста, тържеството ни е в Бизнес- хотела на центъра! Човека се ококорчи, и каза че много му се иска да кара с двеста, ама ни кола, ни пътища имаме. Останаха разочаровани.
Много хубаво мина тържеството, със клоун, със диджей, с почерпка за тях, а мамите, бабите, татковците, на свободна консумация. На есен първокласници!
Мастерче, пеете чудесно! Чухме песента ви със Жоро, страхотна песен, аз я харесвам отдавна Марк Антъни и Кристина Арена май беше, я изпълняват, ама и вие не им отстъпвате! Дъщеря ми каза: Тази жена къде е била до сега, че не е станала известна!, така че си помисли за в бъдеще.
Мони, честит ти ученик, да е жив и здрав и много да ви радва!
Ренате, честит ти внук! Да е жив, здрав и много късмет да има в живота!
Жаки, голяма молба имам към теб! Нали съм културно-масовик в Клуба на пенсионера, предвиждаме тридневна екскурзия из България. Единия маршрут е Враца-Белоградчик- Видин.
Би ли ми казала какво интересно има във вашия град, което си заслужава да видим, едното е крепостта Баба Вида, към нещо друго да ме насочиш, също и прави ли се разходка по Дунав, ако да, до къде и колко струва? Би ли се заангажирала да ми кажеш, за да сме наясно какво може да видим в твоя град. Белоградчишките скали и Магурата ще ги посетим.
Лека вечер на всички!

# 163
  • Пловдив
ЖАКИ БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА МИЛИТЕ ДУМИ ЗА МЕН И СЕМЕЙСТВОТО МИ. Hug Hug
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Чак се изчервих  Blush Blush Blush Blush
Мастерче и тя да не остане по назад преглася втори глас ,ама и е простено нали си е певица и музикант човек Joy newsm51 newsm51 newsm51
Стимките са страхотни Жаки напълни ми душата направо,браво на вас това което сте го запаметили и видели не може да го замени нищо.
Специални поздрави на Данчо да му кажеш , да знаеш че имаш страхотен мъж. Hug Hug

МОНИ честит ви градино-ученик  Joy Да ви е жив и здрав и да се забавлява в детската градина.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 23:34 от ЗИЧЕ

# 164
  • Кубрат/ Пишурка
 Трима тираджии си говорят и се оплакват един на друг, ама и тримата посинени. Първият казва:
- Леле, ако знаете какво ми се случи снощи! Пребирам се аз от курс и сядаме с жената хапваме, пийваме и си лягаме. Правим ние каквото правим и аз на сутринта по навик и оставям на възглавницата 100 евро и тя като ме почна бой, бой за това съм целия син.
Вторият казва:
- А, това твойто нищо не е. Прибирам се аз от курс хапваме пийваме с жената и лягаме, правим каквото правим и на сутринта по навик и оставям 100 евро на възглавницата, а тя ми връща 50 евро. Мале, като, я почнах аз, бия ама и тя мен бие. Та за това съм син и със счупена ръка.
Третия казва:
- Охо това вашето нищо не е. Прибирам се аз от курс и сядаме с жената хапваме, пийваме и си лягаме правим каквото правим и по погрешка някой звъни на вратата и жена ми по навик вика:
- Оле, мъжът ми се прибира. Пък аз по навик скочих през терасата. Та, затова съм в инвалидна количка сега.

В гората умрял слона. Събрал лъва всички животни и попитал?
- Кажете кой уби слона?
Гробна тишина.
 - Кой уби слона? - пак попитал разярен лъва.
Всички мълчели и треперели от страх.
- За последен път ви питам кой уби слона или ви почвам да ви ям наред?
Излязла малка мъжка мравка напред и опъвайки си тирантите с боксьорски маниер казала:
- Аз кво съм виновен... Той защо закачаше нашите момичета?

Не това исках да ви пусна,но поне да компенсирам!

Общи условия

Активация на акаунт