КГБ = Клуб на Готините Баби - 76 :)

• 23 950
  • 449
  •   1
Отговори
# 330
Е, Диде, нали цените на стоките от първа необходимост са изравнени с тези от ЕС,
та даже и надхвърлени. Сега пък да изравним и минималните заплати - то ще е голямо изхвърляне!
По-полека, много ще изскочим изведнъж напред, на какво ще прилича това?  newsm78  newsm78  #Crazy  #Crazy

# 331
               Айша,и аз не слушам,ама дедито ми е фен на всички политически,природни,географски,биологични и не знам какви си програми /без филми/ Laughing Та понеже съм на компа съм му дала право той да командва ТВ-то.Това в спалнята нещо никой не иска да го гледа. Laughing Та просто чух,нали не съм глуха  Mr. Green и ми стана смешно.Уж сме европейци пък нашите хора дървета! Laughing Просто си мисля,че те ни смятат за пълни задръстеняци дето от носа си по надалеч не виждат и могат да ни лъжат както искат.И все се питам аз ли не съм наред или тия отсреща. newsm78

# 332
  • Кубрат/ Пишурка
 Със сигурност не си ти ,Диде!И моят все Скат гледа,ама те там само в една посока!Добре че Щерката остави Кристиян,че сега гледаме рейнджърите на Джетикс! Joy Joy Joy
И май ще ви казвам ЛЕКА НОЩ,че на някои малки хора им се затварят очите!

# 333
Вижте каква книга открих!

http://ru.picjoke.com/useroutputs/45/2009-06-02/1656021338.jpg

ето го и оригиналът -

http://www.bgphoto.net/photos/27706/o633795760634107500.JPG

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 21:49 от Georgena

# 334
  • София
Янке, лека нощ!
Георгена, това ти ли си на снимката или пра-пра баба графиня?

# 335
Айша, това е внучката ми Алекс.
А за колажа използвах сайта, който Зичето ни даде.
Ама върши работа за пра-пра-баба графиня  hahaha  hahaha  hahaha  Joy  Joy  Joy
Жабче, сега май ти най-много ще страдаш!
ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛКИ ДОБРИЧКИ!

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 22:26 от Georgena

# 336
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Гале , много сполуливо е станал колажа.  Hug

Зичееее , къде забегна сега пък ти бе душко.  Hug
Явно си уморена от трамбоване по Медун.  Grinning
Мойте сега се чухме и видяхме на скайпа ,
но Краско се разрева за мен , та и аз са ги роня.  Cry
Ма нали не сме се дели , все е с баба и май няма скайп вече ,
че се разстройва. Сега ще се търкулне месеца и ще се гушка после.  Hug

# 337
           Ауууу,Жабче,Що разревахте детенцето? Ми как няма да плаче като те е видял - такава хубава "баба" си станала и него сега го няма.Току виж си забегнала нали няма малкия Краско да те пази  Laughing Крии се вече и гледай да не ни наводниш и ти!Рони си ги ,ама кротичко , че аз се чудя таз буря дето ни се изсипа от към вас каква е!  Laughing
            Е,всички сме така.Като са при нас ни се надуят главите от викове и писъци ,а сме уморени та едвам ходим пък като отидат някъде и ги роним като бисери  Laughing и все на телефона или скайпа висим и друго не ни се прави.Я утре го разпитай за моренцето ,за мидичките....а бе измисли нещо да не се сеща да плаче,че чак кофти ми стана като си го представя тоз сладур да плаче.Аз май не съм го видяла намръщен на снимка пък плачещ...съвсем не си го представям.
            Георгена,супер ти е колажа,ама то защото внучката ти е като картинка.Пу,пу да е жива и здрава,но като почнат момците да ви обикалят доста нерви ще изхабите! Laughing Нали знаеш ...за нашето все няма достойни. Mr. Green Пък после ги търпим.
            А така  Mr. Green аз нали съм от тъщите....добре ги подредих  Joy Joy Joy

# 338
Диде, най-зле в това отношение е зет ми - той отсега
страда и примира как "някакъв си" ще му пипа детенцето.
А пък аз съм и тъща, и свекърва, ама все гледам да се контролирам и да не съм като от
оня виц за плажа и царевицата:
Една такава като нас се вайкала:
"Въх, ле-ле, какви горещини настанаха, горката ми щерка как ли ще издържи на плажа?
Снахата е на царевицата, ама там и ветрец полъхва, и сянка има ..."  Joy  Joy  Joy  hahaha  hahaha  hahaha

# 339
Лелеее Дидка , ма одеве беше страшно тук.  ooooh!
Такава буря се развилня и се стъмни и град би , беше ужасно.
На бързо мина тайфуна , само дъжда си вална по продължително.  Laughing
Нека вали да ми полива китките и тревата , пък после ще косим с косачката.  Mr. Green
Много се е радвал Краско на морето , но не е изявил желание да се къпе ,
та незнам кво ще правят ако неще да се ходи на плаж. Ма все ще свикне , де.
Негрите са му били голема антракция , с голям интерес ги гледал и разучавал.  Joy Joy Joy

Айде да полегвам , стига с мойте проблеми съм ви занимавала.  Hug

# 340
  • София
      Добър вечер!Тук съм.Всичко прочетох.
   Шпунц, бонбонката става все по-сладка.Много бързо расте.
   Жабче,браво- имаш голяма промяна и с новите дрешки си ЕКСТРА.
   Янче,ти направо ме изненада.Не очаквах толкова много да си свалила.Имаш супер тънко кръстче.Браво!
   Георгена, имаш много хубав подпис-внученцата!
   Айша,ти спря ли диетата?
   Вики от днес е при сватята.Днес я закараха.не зная колко ще остане там.
   Жабче при нас миришеше на колендро,чудех се къде е било град.

# 341
Яжка , нас ни омлати градушката.  Joy
Ма излизах да видя дали е очукало китките , но
нямаше погроми.  Peace Но се изипа като с легени дъжд.  ooooh!
И го завъртя , засука , на цялата къща прозорците бяха вир вода ,
такава буря беше.  

# 342
  • София
В Дианабад валя към 18.30 - проливен дъжд, без град. Сега не е валяло.
Яге, аз 90 дневната  я спрях отдавна, после 2 пъти варих по 1 тенджера зелева супа. Но няма спадане - може би от ЕГН или нещо обмяната ми е нарушена.  Само  Редуктила ми действа, но пък черния дроб не е много наред. Ще си седя дебела и който не ме харесва - няма вкус.
До сега само твоята не съм пробвала. 2 колежки я правят и много им личи за 2 месеца, радвам им се много. Ама като не обичам меса....
А и у нас има друг проблем - Ани почти не вечеря в къщи, все нанякъде. Пламен като направи нещо и се сърди, че само той гояде с дни. Та за това засега карам без хляб и сладко, уж се  ограничавам.

# 343
  • Пловдив
ЖАБЧЕ ами къде да съм в къщи но с този малкия е невъзможно да седна на компа. Mr. Green Вечеря къпане и сега го сложих в кревата белким заспи. Mr. Green Mr. Green

ТАНИТА НАПРАВЛЕНИЕТО ВАЖИ 45 ДНИ ОТ ИЗДАВАНЕТО!Ти ако искаш 10 пъти с него можеш да ходиш . PeaceАма като не знаем тези неща си ни прекарват както си искат те и както им е удобно.
ГЕРИ страхотен е станал колажа Peace PeaceМного кръсиво и стилно Hug Hug

МАСТЕРЧЕ днес пак е Флипсала по магазините  newsm78 Mr. Green

# 344
Добро утро !

Приятен ден на всички ! Hug Hug Hug Hug
Отивам да си направя истинско кафе  Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт