КГБ = Клуб на Готините Баби - 76 :)

• 23 946
  • 449
  •   1
Отговори
# 360
Привет, момичета!
Влизам за малко, да видя какво правите,  newsm78 кой как се чуства  newsm78 и заминавам по задачки, че дома е бомба паднала. ooooh!
Момичета, благодаря за закуската и кафенцето, и аз си го пиивам.  Hug
Георгена, колажа е много хубав,  Peace но вучката ти е супер, голяма красавица.   bouquet
Зиче, Здравун е голям сладур....а и каката не отстъпва. Hug Hug Hug
Лек и приятен ден, дано нее като вчерашния... Mr. Green

# 361
  • София

Жабчеее,супер си! Аз стигнах до -9 и запецнах.Ама като завърша учебната година и продължавам (да не казвам голяма дума!)
Маргита,влез в снимките от Балани - там ни има снимани на един мост в Габрово и ще придобиеш представа за огромната разлика при Жабче и Яжка.

Елинчето е пораснала и е станала тъкмо човек да я изхруска!Как бързо растат децата "у комшиите"!
Тези снимки от Балани ако са в албума на първа страница иска парола,Зиче много са сладки внучетата ти,да са живи и здрави,Георгена страхотен колаж ,внучката ти е като принцеса Hug,,Танита и аз не обичам прозорците, Simple SmileШпунц,много е хубава малката,като бонбонка е пу пу.
Лек ден на всички  bouquet

# 362
  • Пловдив
МАРГИТА на имената на градовете има много снимки разгледай там те са същите които и в албума. newsm78 Hug
Между другото в албума и аз не мога да влезна newsm78 newsm78

# 363
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Аз влязох в албума.  Rolling Eyes
Потребител - babetki
парола - koketki

# 364
  • Пловдив
На мен ми дава невалидна парола,и аз със същите влизам newsm78

# 365
На мен ми дава невалидна парола,и аз със същите влизам newsm78

Пак опитах , но няма проблем , влязох.  Confused

# 366
  • Varna
Гутен Следобеден, мУмИчИтаааа Hug

Зичеееее  бе Здравун голям сладун Grinning. Ама душа да ти е яка щом е такъв щурчо-да ви е жив и здрав.
А кое е красивто момиченце до него?
Eдна лека следобедна закуска. Кликнете върху картинката за да я видите по голяма

# 367
  • Пловдив
ДЕЛТА това е сестра му ВИКИ  Hug Hug

# 368
  • Видин
Ехоооо, цоп! Hug
Изчетох ви най-после, че все работа имам и немога да се включа. Crazy
Зиче, той Здравчето станал още по сладък с тая прическа.Направо да го смачкаш от целувки.
И Викито е с много хубава прическа.Абе сладури са и двамата! Heart Eyes
Вие големи преживявания сте имали вчера Joy Joy JoyТо да се чудиш да му се караш ли или да се смееш Grinning
Георгена, колажа е страхотен! Hug
Дайте и на мен този сайт да се опитам и аз да си направя Peace
Танче, приятно чистене! Peace
При нас вчера към 5ч. следобяд като се стъмни и стана все едно е нощ. Crazy
Изчезна и нет и връзка с мобилни оператори и всичко.Задуха и заваля порой направо.
Неможах да стигна до колата да се прибера вкъщи.Стояхме на работа докато отмине.
Беше много зловещо Crazy
Днес грее слънце и все едно никога не е имало буря. Crazy
Айде пак ще поработя и по-късно ще ви нагледам отново  bouquet

# 369
  • Кубрат/ Пишурка
 Маргита,дето пише срещи-горещи и са изредени срещите в София,Варна.......има и Балани.Там се отварят без парола.Отвори на третата среща -  София,София,Габрово-Балани.

Еее и аз се върнах благополучно,починахме си с Криско гледайки "Спартакус" - новият любимец и рекох да ви изчета,че ей сега ще стане 16,30 - да гледаме "1001"нощ.
Георгенче,много красива внучката!Аз изобщо не разбрах че е колаж.Чудя се каква книга с оригинал ни показваш! newsm78добре че после прочетох! Joy Joy Joy
Зиче,ама голям сладур станал Здравко! С дълга,с къса коса - все си е сладур от всякъде.И Викито колко щастлива гушната от братчето си!
Жабче,ще свикне Краско,че няма да му се връща после!А колко ще разказва!!!
Тук повална малко снощи,погърмя,колкото да уплаши свраките и толкова беше! Но берекет версин и на толкова!

# 370
  • София
И на мен ми се отваря албумчето,много обичам да гледам снимки,щото и сега ви опознавам,ако и вие обичате да гледате,ето малко от миналата есен,бяхме в Тунис,обиколихме я цялата,ходихме до Сахара,сега пак на там ни влече,пък и открих едка бивша комшийка,която живее там,тук в бг мама се намерихме,ама голяма работа е бг мама Peace
Ето и Тунис,снимките са доста,но са в галерия на щерката Simple Smile
http://picasaweb.google.bg/Angela.Jully/oHrVaH#5250008736156107170
http://picasaweb.google.bg/Angela.Jully/2#5250023851979898578
http://picasaweb.google.bg/Angela.Jully/3#5250052781020882754
Все не намира време да ги обърне Party

# 371
Маргита , страхотни снимки.  Hug
Изтекоха ми очите от толкова много снимки и все красота.  Peace

# 372
  • София
Ето ме.
Марсиии, добре дошла. Не изчезвай вече, обаждай ни се. То и да няма какво да кажеш - пак пиши. Взимай пример от мене - всяка вечер досаждам с какво става у нас.
Зиче, много сладък станал Здравко. Ани имаше такава къдрава косичка. Беше с къса коса като него и навсякъде казваха какво сладко МОМЧЕНЦЕ  Mr. Green А пък аз момче не исках да имам. И обици и сложих и пак я бъркаха.
Вики и тя с хубава прическа. Не и ли пада много косата от сплитанията?

# 373
Танче , кво направи днес бе.  Rolling Eyes
Никаква те няма , още ли лъскаш джамове?  Laughing
Отдъхни малко.  Hug

# 374
  • София
Маргита, сега разгледах снимките - много сте хубави и с дъщерята сте като сестри.
Красиви места сте посетили.
Танита, къде сиииии?

Общи условия

Активация на акаунт