КГБ = Клуб на Готините Баби - 76 :)

• 24 537
  • 449
  •   1
Отговори
# 90
МАЯ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш.Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш.Живота казват е игра, в която все някой побеждава.Ако наистина е така, да победиш ти пожелавам!

http://www.2000greetings.com/mycard.htm?c=909

РИМАР,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИНА ТИ!!!ЖЕЛАЯ МУ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ПАРИ!!!ДА Е ОБИЧАН И ОБИЧАЩ СЪПРУГ И БАЩА!!!

http://www.2000greetings.com/mycard.htm?c=578

РИМАР ЗА ТЕБ!!!

# 91
Честито на всички празнуващи.Здраве и много сбъднати мечти.  bouquet

# 92
  • Кубрат/ Пишурка
МАЙЧЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА КАТО МАЙКА, СЪПРУГА И БАБА!

Римар,честито ти рожденик! да е жив и здрав и много да те обича и зачита!

# 93
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Римар , честит рожден ден на синът ти!
Много здраве , щастие и късмет!
Хубав празник!

# 94
  • Пловдив
ЖАБЧЕ ти днес нямаше ли да идваш към Пловдив  newsm78 newsm78

# 95
ЖАБЧЕ ти днес нямаше ли да идваш към Пловдив  newsm78 newsm78

Идвахме с наще познати , но много набързо минахме всички и
нямаше време да се обадя. Мислех изненада да ти спретна , че по предварителни планове
мислех да ме оставят при теб , а те да ходят по работа в града и после на тръгване да си ме вземат. Но докато пътувахме им се обадиха , че няма да могат да свършат работа и така
се разминах с изненадата. А бях взела и на децата лакомства  , ма следващия път с Краси ,
някъде към септември ще да е , само живи и здрави.  Hug
Иначе съм ОК , нищо не ми даде , та нищо и не пия вече от 7-8 мес., което е супер.  Peace Изненадах ги с нова визия и такива емоции горе долу.  Laughing

# 96
Мастерче, разплакахте ме с вашето изпълнение, наистина имате ангелски гласове! Ако можеш да почустваш колко много ме развълнувахте, колко дълбоко в душата си ви почуствах Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug~! Бъдете благословени с дарбата, която ви е дадена - да радвате с гласовете си, с музикалните си заложби и изпълнения, да ги предавате на тези, които влизат в допир с вас! И да се присъединя към всички бабчета от КГБ - ти си наша гордост и наша радост! Блажени са родителите с дете като теб  bouquet  bouquet  bouquet!
Мая, да е честит рожденият ти ден! Да е пълен животът ти с всичко, което си пожелаеш! И да имаш от всичко по много  bouquet  bouquet  bouquet!!!
Римар, честит рожден ден на Константин! Много щастие, любов, сбъднати мечти и светло бъдеще, много здраве и късмет да пълнят живота му! Нека бъде винаги ваша гордост, утеха и опора! За теб   bouquet  bouquet  bouquet!
Момичета, да споделя и аз с вас - днес имаме годишнина от подписването на брака със съпруга ми! Цели 32 години ме обича, щом още не ме е изоставил до сега Wink! А сигурно и аз така...  newsm78 Wink! Та за това мнооооого символично Wine Glass cook Wine Glass! Ще празнувам някой друг път, защото тази вечер е на работа... И ми е малко носталгично, колко бързо се нижат часовете, дните, годините... Всички го изпитваме, но пък сме баби на най-най-най-красивите, щастливите, безценните внучета!
За всички много  Hug Hug Hug Hug Hug !

# 97
Арита , честита годишнина!
Да сте живи и здрави и още дълго да съхраните любовта и уважението един към друг.

# 98
  • София
Мая, честит рожден ден с пожелания за здраве и много сбъднати мечти!
Римар, честит рожден ден на сина - да е здрав и да се разбирате!
Арита, честита годишнина и на вас със скъпия. Пожелавам да се слушате и да ожените правнуци заедно.
Аз сложих да се пече мусака. Ани прави прически на ревю, после ще правят Галя Каризмата за участие. Та и тя с колежките ще остане на участието до сред нощ. Утре почива - нека се весели.

# 99
АРИТА,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!ОТ СЪРЦЕ ВИ ЖЕЛАЯ ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ ОБИЧ,ЩАСТИЕ И ДА ОТГЛЕДАТЕ ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ ЗАЕДНО!!!

# 100
  • София
Скъпи приятелки, благодаря ви за прекрасните  пожелания за рождения ден на Косьо. Трогнахте ме много. Ще му ги покажа и на него. Обичам ви и ви  Hug  Hug  Hug

Мастерче, страхотни сте с Жоро. Сега за първи път имах възможност да те слушам и ми беше като подарък за днешния ден. Невероятна си, то господ дал, дал талант (за разлика от някой  Laughing).

Арита, честита ви годишнина. Все така да се обичате и да се радвате на живота и на още внучета. Ако идваш , обади се.

Моят план за лятото вече се оформи набързо. Смятам да съм в отпуск от 15 юни за 3 седмици. Втората седмица от 21,06 за 5 дни сме резервирали в Рибарица, като ще вземем и внучката. После пак съм тук и ще я гледам общо взето 3-те седмици.

# 101
Момичета, благодаря за милите пожелания. Чакам си гостите - дано сина дойде с внучето...
 Римар, честито на синчето Косьо. Да е жив, здрав с много успехи в живота си.
Арита, весела годишнина и да празнувате сто години брак - да не се мешам в божиите работи.
Да почерпя поне с емотикони  party023 cook cook smile3510  bigdance2
Мастерче, ще ви слушаме с Жоро - може ли?

# 102
Арита,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!  Hug Hug Hug
Да сте здрави и още дълги години все така заедно.Да ожените внуци и правнуци!!!

Благодаря ти за милите думи.Трогнахте ме всички....Римар и на теб благодаря за високата оценка.

Майче,слушайте,щом ви харесва....Аз още се тюхкам,че ви предложих такъв необработен запис....Просто изпяхме за проба на звука.Не е толкова изпипан записа....Ама щом ви харесва-няма проблем....Аз много строго професионално подхождам та затова....

# 103
  • София
Много си е хубав записа, Мастерче. Не се притеснявай за изпипването.
Днес се сетих, че ако искаме среща в Търново, Габрово, Русе, Пловдив, Варна  или друг град с университет - юли и август има кандидат-студентски изпитии записвания. Та може би ще е трудно с резервациите и ще трябва бързо да се направят.

# 104
  • Географският център на България-Габрово
АРИТА ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА

Общи условия

Активация на акаунт