КГБ = Клуб на Готините Баби - 76 :)

• 24 161
  • 449
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро!!!  Hug Hug Hug Hug Hug

Айде,пак подхващаме задачките  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 121
  • София

Арита честита годишнина и нека любовта не остарява!

# 122
  bouquet Hug,момичета!
Много ме развълнувахте с пожеланията си за годишнината  ни! Жабче, Aisha, Didia, rimar, maraba, Мастерче, duvia, didi, Зиче, Georgena, margita, Джейда,  Яжка, dabkaq mimi, Шпунц - скъпи приятелки, благодаря ви за прекрасните и искрени пожелания  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug !
Много ви обичам всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Ще ги  прочета на скъпия довечера, че нощес беше на работа, а и нетът ми нещо се скапа и не успях снощи да се включа по-късно!
Жаки, добре завърнала се при нас!
Поредната трагедия , този път в Ямбол, потресе всички ни. Пътувам много често с автобуси до София и твърдя, че шофьорите им са безразсъдни и много често ме изправят на нокти! Дори и зарзават не трябва да се превозва така, както те го правят с хора!
Иначе и при нас се очертава прохладен ден, едва ли ще вали, но вятърът ще "отвее" всичката влага от градината, която снощи поливах два часа!
Да ви пожелая приятел и ползотворен ден  bouquet!

# 123
  • Кубрат/ Пишурка
АРИТА,ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА! ВСЕ ТАКА ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ЗАЧИТАТЕ!ЖЕЛАЯ ВИ И КРЕПКО ЗДРАВЕ!

Не мога да пусна китка,че съм на работа,а вчера цяла вечер нета ту го имаше,ту го нямаше!Днес уж ще идва майстор,че да видим! Ако се оправи - ще пиша от дома.

# 124
  • Пловдив
ГУТЕН ОБЕДЕН.
Благодаря ви за сутрешната закуска.
При нас също вали и е хладничко ,ей така се живее вече  Hug
ЖАБЧЕ иска ми се да ида да я видя но имам работа днес и няма да мога.
МОНИИИ и на теб да ти е лек деня:hug: Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
СВЕТЛЕ идеята е страхотна но за това се иска специални инструменти да има човек ,айде къдрав нож горе доло ще стане макар че при нас са малки,ножче също ,но тази кръгла лъжечка за малките топчета от къде newsm78.Лъжичка за сладолед пак не става защото е много голяма.
МИМКА дано и при вас повали повече да се напои земята,че все ви подминава дъжда там.
ГЪБЧЕ да победи вашият отбор и много емоции да има. Joy
МАСТЕРЧЕ ,ШПУНЦ ,:hug: Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
АРИТА,ЯНЧЕ ,и при мен беше така с нета и със форума по право даваше ми -интернет експлозер
също така като влезна в личните и запецват страниците и не мога да ги затворя.Явно нещо и със сървъра на форума става newsm78 newsm78

# 125

СВЕТЛЕ идеята е страхотна но за това се иска специални инструменти да има човек ,айде къдрав нож горе доло ще стане макар че при нас са малки,ножче също ,но тази кръгла лъжечка за малките топчета от къде newsm78.Лъжичка за сладолед пак не става защото е много голяма.

Зиче с подръчни материали бе мила.Например: за лъжичка може да се използва - лъжичката от бебешките млека,капачка от някое малко шишечце,мерителната чашка от сироп-лекарство/пак малка/ или капачката на минерална вода с дозатор/тази бялата тя е доста малка/.И така  има, огледай се около себе си.
А може и други плодове да се ползват.Сега е сезона на ягодите и черешките.Потопени в шоколад и забити върху нещо/напр.в/у обвита с фолио зелка.Ще стане като  таралежче.

# 126
Приятен ден на всички!

# 127
# 128
Шпунц,  Hug  Hug  Hug  Hug   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Ето и моята танцьорка - играят танц на русалките, полите им са вързани долу в глезените
и затова изглеждат като спънати, ама нали са русалки и нямат крака  Grinning
тук Алекс е най-отпред, леко в профил -
http://www.bgphoto.net/photos/27706/o633791993269420000.JPG
а на следващите снимки е най-отляво -
http://www.bgphoto.net/photos/27706/o633791993573013750.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/27706/o633791993696138750.JPG

# 129
Янче,  Hug Hug Hug, благодаря ти! За цветята не се притеснявай Wink, по-важно е посланието в думите и пожеланията Simple Smile! А аз така и не се научих да изпращам цветя и картички,  Embarassed, май останах единствена от всички, но все някога ще го направя....
Georgena, ама много е красива тази твоя танцьорка - русалка, пожелавам на световни сцени да гастролира  Hug !
Шпунц, как е твоята малка фея Елинка? Батко Вели помага ли или започна да ревнува? Синът на моята приятелка, която роди на Благовещение, ревнува от вниманието, което се отделя на бебката и от което се чувства ощетен. И добре, че го прави само на моменти...

# 130

ХАЙДЕ И АЗ НА КЛОНЧЕТО!!!

ОТ ДНЕС СЪМ БАБА РЕНИ![/color
]
НА ОБЯД МИ СЕ РОДИ ВНУК ,АНДРИАН ,3600 КГ, 53 СМ, СЪС СЕКЦИО,ЧЕ НЕ МУ СЕ ИЗЛИЗАШЕ - ОТ 25 Я МЪЧИХА СНАХАТА ЗАЩОТО ИСКАШЕ НОРМАЛНО РАЖДАНЕ.
ВСИЧКО МИНА ДОБРЕ - МНОГО ЩАСТЛИВА БАБА СЪМ!

# 131
Ренатеее  Hug Hug Hug Hug Hug За теб

Честито ти внученцеее  stork-boy smile3504 1crib
Ей,че хубава новина си имаме днес!!!  Crazy Crazy Crazy

Да е здрав и спокоен бебок! Бързо възтановяване на снаха ти и скорошно изпипсване от болницата!!!

# 132
Ренате  ЧЕСТИТ ТИ ВНУК ! ДА ПОРАСТНЕ ГОЛЯЯЯМ МЪЖ !!!

ЗА МЛАДАТА И ЩАСТЛИВА  БАБА  Hug Hug

[/quote]

# 133
  • Пловдив

РЕНАТЕ ЧЕСТИТО ВИ ВНУЧЕ АНДРИАН!

ОТ ТОВА ПО ГОЛЯМО ЩАСТИЕ НЯМА.

ДА СА ЖИВИ ЗДРАВИ БЕБЧО ,МАМА, И БАБА ЗА ДА ОТГЛЕДАТЕ ЕДИН ДОСТОЕН ЧОВЕК.

ЗА МАМА ГЕРОИНЯ

ЗА БАБА РЕНАТЕ   

# 134
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ренате , честит внук!
Да е жив и здрав Андриан. Да расте и да носи много радост и щастие
на всички ви.

Бързо възстановяване на щастливата мама.
За майчето и щастливата баба.

Общи условия

Активация на акаунт