Искам да отслабна и зарязвам сладкарницата - Дюкан ме изпраща в месарницата-188

• 28 263
  • 453
  •   1
Отговори
# 210
Ехоооо, здравейте!!!
Едно ми е четвъртъчно, протеиново приповдигнато  Heart Eyes .
Кой търсеше рибоци??? Ей ме на!   Animal Tropical Fish плувам си кротко насам-натам, често и срещу течението  Mr. Green . Хот чили, Блюмхен  Hug .

Мис Марпъл, едно, че видях малките душички покрай гледането на снимките на баницата, ами взех, че и твоите снимки разгледах и установих, че съм изпуснала да видя последните. Разликата ти е прекрасна, поздравявам те и ти стискам палци все така добре да се развиват нещата при теб!  Hug

Сноучева, радвам се отново да те "видя" в Дюканските редици! Трябва тия дни да си спретна една пърленка, че отдавна не съм.

Хеписмайл, не се шашкай, каквато и да е причината за 3те кила отгоре, бъди сигурна, че ще се наместят. Така или иначе това е просто храната и течностите, от които ще се освободиш ако не днес, то в следващите дни. Все пак за една вечер няма как да сътвориш 3кг. сланини  Grinning .

Ех, още толкова неща имах в главата, но стига засега, току виж по-късно съм се сетила. Поздрави и целувки на всички!  Hug

# 211
ванесса йо, важно ми беше да знам, че се успява и в такъв вариант! Благодаря!
CarmenQueasy   Peace   bouquet Браво за стоицизма ти!
* Боби *, ще съм ти благодарна ако намериш материалите! Ето че и ти си успяла, а това ме успокоява напълно!
Elence, оздравявай  Hug
Днес ми е първи П ден и пак си кова кантара на 98.1 та ще си мръдна линийката. Поне тя да се размърда като сланинките ми не искат  smile3516

# 212
  МАНДАРИНКА,радвам се да те "видя" Hug Hug Hug smile3534
 МАРЧЕЛКА,не само се задържат кг.в ІІІ-та,но някои дори и свалихме ощеее!!! Ако си стриктна и упорита-няма да има проблем! smile3501
  ХЕПИСМАЙЛ,честити ти 4 месеца!Успех и късмет и занапред! newsm51
  БИЖУУУ,честито на абитурента!Много е убав,като манекен е,да ти е жив и здрав и много дате радва,ама и мама.... newsm10
  МИС МАРПЪЛ,да ти са честити малките"мишки"!Много са сладки smile3533
 ДИДКА23,съжалявам много за случилото се,ноооо всяко зло за добро!Ти си силно и амбицозно дете и ще се справиш,сигурна съм,само не се предавай!!! newsm10 newsm17

# 213
 Здравейте прекрасни!
 HugТова е последният ми пост от тук.Прибирам сеее newsm68
Пътуването съвпада с протеиновия четвъртък.Хапнах си хубаво,отказах се от бисквитките щото ако ми направят проблем на летището ще ядосам скъпия Joy сложих триците в багажа и утре като пристигна в София ще си ги хапна.

Искам да поздравя Бижу  bouquet.Синът ти е истинско бижу bowuu,а ти си много,много красива 4470 има на кого да прилича красавеца ти.

Дидка щом така се е случило значи така е трябвало Hug.Ще разбереш че е било за добро.Не се отчайвай очаква те по-добра работа значи Hug

На всички момичета с месечинки Честито!

За Бургазлийки  love001

Филюдка приятна ваканция мила  Nature Sunny  Hug

Силни прегръдки за абсолютно всички съфорумки  newsm51

# 214
здравейте отново всички  Simple Smile днес цял ден зяпах един шоколадов бонбон.... (нестле медальон- не бях яла) зяпах, зяпах...скрих го в шкафа...и все за него мислех....накрая си гризнах 1/4 само да го опитам... ми то не било кой знае какво бе! Simple Smile а между другото, направих си желирано кисело мляко 0.1 със степче. наистина ли тая вкусотия е позволена? наистина ли???? със степ ябълка и круша става страхотно!!!! и с портокал си направих мъничко- но по- не ми харесва. моля ви, кажете ми, че наистина може да го ям Simple Smile)))
та откакто съм на диетата съм устояла без колебание на страхотна еклерова торта с бадеми и невероятно- изглеждащ шоколадов сладолед със заливка и ядки... и днес - един бонбон на косъм да ме сломи!  Close ааама ха!

# 215
днес цял ден зяпах един шоколадов бонбон.... (нестле медальон- не бях яла)
Не страдай! Не е хубав, честно. Peace Joy

Ей, ще ме разплачете! Heart Eyes Hug Толкова много добронамереност и мили хора на едно място, е просто вълшебство! Благодаря на всички! Hug Hug Hug

# 216
а между другото, направих си желирано кисело мляко 0.1 със степче. наистина ли тая вкусотия е позволена? наистина ли???? със степ ябълка и круша става страхотно!!!! и с портокал си направих мъничко- но по- не ми харесва. моля ви, кажете ми, че наистина може да го ям Simple Smile)))

Щом степчето не е със захар(чети етикетите)може да си хапваш  Hug Hug Hug Hug Hug
Аз много ям с вкус на ягода... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бижу  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 217
фюююююююююююю...слава богу без захар е! Simple Smile не бях се сетила да погледна- мислех, че всички степчета са с подсладители...май свалих едно кило от нерви докато отида да проверя  Twisted Evil

# 218
Малко късничко се включвам но искам да поздравя Хаписмайл и Чернокоска newsm51 smile3525 честити месечинки,дано с лекота поддържате постигнатото.
Клер  bouquetчестита  ти месечинка в трета фаза.
Дидка 23 spoko не знаят какъв ценен кадър са изпуснали,не унивай....може да попаднеш на мноооого по-добра  fingerscrossed
Лека вечер

# 219
M5 -Добре дошла   bouquet
Дай малко инфо за себе си.Колко кг си? Колко искаш да свалиш?Колко ти дава калколатора?На колко години си?Мятай една линийка ,за да бъдеш следена.И смело напред.  Hug

# 220
Simple Smile добре заварила, мимиии Simple Smile)) аз съм на 25, тежах 69- с малко спорт станах 67 и почнах да "Дюканствам" Simple Smile ударен режим - 65, после до ден днешен още едно кило - 64, за малко повече от седмица Simple Smile. цел- 57, калкулатор на дюкан- 58 (айде, от мен да мине, ще се примиря и с 58 Wink ) линийка не можах да си сложа Sad
това е за мен Simple Smile
не ми пречи режима- всичко ми е вкусно, само малко се притеснявам, че от утре съм само на протеини и съвпада с МЦ. решила съм да ги карам 5 на 5 Simple Smile
та не ми пречи режимът, само нямам търпение да сваля Simple Smile

# 221
Simple Smile добре заварила, мимиии Simple Smile)) аз съм на 25, тежах 69- с малко спорт станах 67 и почнах да "Дюканствам" Simple Smile ударен режим - 65, после до ден днешен още едно кило - 64, за малко повече от седмица Simple Smile. цел- 57, калкулатор на дюкан- 58 (айде, от мен да мине, ще се примиря и с 58 Wink ) линийка не можах да си сложа Sad
това е за мен Simple Smile
не ми пречи режима- всичко ми е вкусно, само малко се притеснявам, че от утре съм само на протеини и съвпада с МЦ. решила съм да ги карам 5 на 5 Simple Smile
та не ми пречи режимът, само нямам търпение да сваля Simple Smile

хехееееее и за стартирах с 68 и целта е 57-58.Според калкулатора 57.Степчетата са супер.Желирано не съм яла, още утре ще пробвам..кой ме знае какви ще ги натворя с тоя желатин.Аз си купих ягода и пъпеш понеже ги обожавам.Защо ще караш 5/5?Аз реших след 5те ударни да карам 1/1.Нали и самия Дюки препоръчва този вариант независимо от броя на кг-те..Аз нон-стоп 5/5 баш лятото ще полудея Joy

# 222
Аз пък все по едни череши се заглеждам ,чак лигите ми изтичат!!! Sad

# 223
Дидка 23, жалко наистина за работата, но съм сигурна, че ще излезе нещо по-добро!
Клер, честита втора месечинка в трета!  Hug
Лека нощ, милички!

# 224
  • София :(
     Добра ви вечер  Hug
   Тази вечер четох, че даже си и записвах, нали съм амнезирала  Joy
   mihi69, много е готино на 8-ма пейка, нали  HugДано скоро подминем и нея и да не я виждаме вече  fingerscrossed
   ванеса йо, не ти трябва да търсиш, кандидат-половинките трябва да се наредят на опашка пред теб  Hug
   Elence, вземай мерки и бързо оздравявай  Hug
   cote, ама как да не може филийка с мас, само трябва да ти направя от моя хляб с масло и бяло брашно, иначе не е се разрешава  hahaha
   heppysmile, chernokoska, честити ви месечнки  Hug
   Клер, като сме безделници, да не сме без празници, разбира се, че втората месечинка в трета се брои, честито  Hug
   miss Marple, добре че съм далече, че като нищо щях да ревна, че искам още едно коте и да ме изгонят от къщи  Joy Големи са сладури.
   Didka23, не унивай, нещата ще се подредят както съвсем не очакваш  Hug
   Гледам, обсъждате зодии, ама кантари не срещнах до тук, само аз ли съм от този ненулиран модел ?
   Много нови попълнения са се появили, че и подготвени  LaughingДобре да са дошли и много минуси да отчетат  Hug
   Пожелавам на всички красива нощ и приказни сънища

Общи условия

Активация на акаунт