Искам да отслабна и зарязвам сладкарницата - Дюкан ме изпраща в месарницата-188

• 28 262
  • 453
  •   1
Отговори
# 270
Добро петъчно утро и от мен!

Отчет-третата си върви бавно и славно,и от ден на ден(особено след гали...)се убеждавам,че тези принципи на балансирано хранене трябва да се опитам да запазя завинаги,ако искам да съм слаба!Т.е ако си позволя някакъв разкош,след това трябва да се ограничавам!Толкова е просто,но защо досега не съм го правила,ами лапах като за последно,и все чаках понеделник или първи за да започна поредната диета,ужас!

Абе много хора липсват,тъжна работа,къде стееее.....?

Нещо се споменаваше за вседюканска среща през лятото,има ли новини?

Клер,аз винаги лозовите сърми съм ги готвила без мазнина-суровите кайма,лук,ориз и домати+ черен пипер и сол се смесват(може и кимион),и така навивам сърмите,нищо няма вкус на сурово ,ако това те притеснява,а ако имаш и уред за готвене на пара,или дори само решетка за пара,която се поставя в тенджера,стават супер!

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 09:52 от Nyala

# 271
Флучия,  Hug!
Утре няма да имам минус, че довечера така ще се огаля на едно мероприятие!? Crazy

За децата, ясно, но като им даваме купешки боклуци - с какво са подсладени!? Заради това се размислих!?
newsm78

TheNMaster, да това е вариант! Peace

# 272
Здравейте всички от прекрасната подкрепяща темичка!! Hug
Днес нямам минусче, но съм в МЦ.
Но пък за сметка на това закусих много вкуусно кремче от  прясно мляко с трици и подсладител, желирано от вчера.
Честити минусчета и хубав ден!

# 273
ОХХХХпетък,
 ама защо утре пак SadИ моят МЦ най- накрая го дочаках то голямо чакане падна!
Добро утро и от мен!Отивам да чета!

# 274
  • Разград
Привет и от мен!  Hug
Юни, Мименсита, благодаря ви милички за прекрасната и обилна закуска!   bouquet
Гарденийка, радвам се че малкото Наденце е вече добре!  Hug
Флучия, протеинчетата са страхотни!  newsm51
Честити минусчета на всички!  Peace
Сега и аз да се отчета - днес съм с още - 0.200кг! И вече съм 68.400! Така че тези дни сигурно ще сменям линийката!
Аз на 99% ще дойда в Русе, но довечера ще пиша на лични за потвърждение!
Желая ви приятен и отслабващ ден на всички!  Heart Eyes

# 275
Добро утро момичета  smile3525
Пия си кафето с вас и  ми е толкова приятно  Heart Eyes
Малко по-добре се чувствам и благодаря на тези, които се загрижихте за мен  Hug
Спах що -годе добре, което е добър признах - сънят е лечебен  Party Но за съжаление не можах да спя колкото си искам, защото имам последна лекция и упражнение преди изпит и не мога да ги пропусна  Rolling Eyes Тъй че ей сега отлитам, не само от темичката , ами и от вкъщи, в това ужасно време  ooooh!
Още си имам плюс 500 грама, но чакам МЦ и кротувам  Sunglasses Както беше отбелязал някой, а и аз сега като чета - май всички чакат МЦ сега  Crazy
Отивам набързо да закуся с млекце с трици и бягам да се уча  Whistling Че трябва да мисля какво ще ям като се върна .... толкова е изтощително да се мисли за това всеки ден. Човек да не може да си наготви едно-две неща за семицата и да се занимава с по-интересни неща  Crossing Arms Ама стискайте палци ....днес може да се обадят за една квартира, нова, в нова кооперация, с нови мебели, уреди....че ако стане....чак не ми се вярва, толкова ще е хубаво  baby_neutral Моля ви се стискайте палци  Praynig
Хубав ден с много минуси и настроение, обратно на времето навън   bouquet МНого, много ви  Hug Hug Hug Hug Hug

# 276
  • GYM
Здравейте и от мен!
Флучия,Мастерче, мерси за протеинчетета Grinning
Вторият на Флучия ще си го хрусна с прясно мляко Crazy
Абе щях нещо да пиша, ама и аз амнезирах покрай вас Joy Толкова вече съм се пристрастила към този форум, че вечер гася компа и лягам, а сутрин - щом стана и го пускам hahaha
Кантара ми слушка, показва едни стабилни 51кг. Смятам да роменя линийката на "цел постигната" и от понеделник да се мятам в трета. Отначало полека-лека и така....
Гушки на всички, прекрасен ден ви желая, въпреки дъжда Hug Hug Hug

# 277
   Добро Утро  Hug Hug

Хапвам си любимата тричава каша и ви чета.
Боби 1973- много интересна информация- благодаря, че и аз редовно си хапвам яйчица. Малко ме притесни и първата статийка за кафенцето- че аз съм му голям фен и без него не мога, та дано да нямам от този ген Simple Smile

Мандаринка
- само така, най е хубаво да се плува срещу течението !

Добре дошла на @Eternity. Много е хубаво че ясно си си осъзнала грешките си, добре си ги подредила и вече се бориш за преодоляването им.  Да  идентифицираш ясно целите си е 1/3 от свършената работа.  А в този форум всички ще те подкрепяме за останалите 2/3. И аз имах много проблеми с НЕ- то, но се научих да се грижа повече зя себе си и да отказвам ( това за всичко и Борисе без мръсни помисли Simple Smile )

Еlence- приятно учене и успех за новата квартира- дано да стане !

А за МЦ-то вие знаете ли тая теория, че на жени които живеят заедно или са си близки им идва по едно и също  време- на мен ми се е случвало и с майка ми и сестра ми и със съквартирантките ми. Да не би и за жени събрани във форум да действа  smile3532

Мастърче- последния протеин е най-як, него си взимам. А от тезина Флучия- айде Бекъм от мен да мине Simple Smile  Препънатия момък не го ща  Laughing

# 278
  • София по рождение
И моят МЦ ме споходи, чуствам се зле, освен това + 1 кг. и много гладна.... smile3514хайде стига съм се оплаквала...ето и от мен петъчно протеинче http://m.sibir.bg/uploads_bg/blog/0078710/img_78710_50999_b.jpg

http://slantmouth.com/articles/ourFurryFriends/images/banderas.jpg

# 279
Добро утро
Днес имам млък плюс, ама ... голяма работа
То и аз ям доста яйца-3-4на ден
Флучия шоколада е пу за мен

# 280

Моите основни грешки:( дано да помогнат на някого! Heart Eyes)
1) Яденето при мен е под влияние на емоциите - ако се ядосам ям и то сладко(въпреки, че не обичам много) - работя в тази посока
2) Не мога да казвам НЕ - това вече го преодолявам
3) Помнете нищо не трябва да е повод за отклонение - никакви рожденни дни, нова години - нищо!!
4) Дори и най- малкото прегрешение действа като игла промушила балон!
5) Подсладителите ме разяждат! Ужасно ми се прияжда сладко. Ще карам без тях!
6) Трябва да си променя навиците за цял живот за да поддържам супер тяло!! Трябва да ям натурални, екологично чисти и органични храни! Максимално ограничение на  "junk" храните!
6) Определено всички много се нуждаем от подкрепа, за това се включвам тук и се надявам с общи усилия да постигнем мечтите си!!

Надявам се с ваша помощ да успея!!  bouquet

Много точно и хубаво си го систематизирала, @Eternity, аз правя абсолютно същите грешки, сладкото го ям не само като съм ядосана, но всякога...
Бих добавила и да се определя каква храна ще се яде през деня и да няма похапвания между храненията.  newsm51

# 281
  • Велико Търново
http://sasso.blog.bg/photos/9725/original/george_clooney635.jpg
Моят любим протеин-все пак не съм първа младост!

# 282
  • Варна
НАЦИОНАЛЕН АЛИАНС
НА ХОРА С РЕДКИ БОЛЕСТИ
бул. Драган Цанков 59 вх. Ж ап. 6, София 1172
тел: 0888-323748 // факс: 02-9201144
e-mail: tomov@gaucherbg.org

ПОКАНА

за благотворителен базар в подкрепа на деца с редки болести
по случай 1-ви юни – Международен ден на детето

Уважаеми приятели,

По случай Международния ден на детето (1-ви юни) пациентски асоциации от Националния алианс на хора с редки болести организират благотворителен базар в град Пловдив с цел събиране на средства за подпомагане на деца, болни от муковисцидоза и наследствен ангиоедем.

Инициативата има за цел не само да се съберат средства за подпомагане и лечение на тези деца, но също така и да се насочи вниманието на обществото към тази група пациенти, които много често поради малкия си брой остават пренебрегвани, а техните проблеми нерешени.

В тази връзка смятаме, че Вашето съпричастие ще бъде незаменимо!

Каним Ви, да се присъедините към нас в това красиво и артистично изживяване, за да можете да отнесете със себе си частица благородство и да дарите надежда на този хубав празник.

Разпродажбата ще се състои на 01.06.09г от 9:00 до 20:00 часа в гр. Пловдив на площада до общината, а официалната програма започва в 16:00 часа.

Искрено се надяваме на Вашата подкрепа и участие в това благородно дело!

# 283
  • София
Здравейте и от мен Hug
Мандаринка, CarmenQueasy  - благодаря ви за милите думи и успокоението - плюсът от галата след протеиновия четвъртък наистина го няма. newsm44 newsm68 newsm44 Вече съм си на килограмите, с които почнах трета. Но това ще ми е за урок, следващият път ще подходя с повече разум.
Мастърче, Флучия, nadyk - ахх,  с тя протеинчета вече си е съвсем петъчно Hug
Ето един морски от мен http://i.topmodel.bg/files/2009/01/10/7228a1496f.jpg
Желая ви прелестен ден Hug

едит:
Гли _ ганка - не знам на колко години си, но за тая прелест няма възрастови ограничения Simple Smile

# 284
Здравейте, дружинка!  Hug

Бижу, имаш прекрасни синове, да са ти живи и здрави и много да те радват, а абитуриента ти е истинско бижу   bouquet
Боби1973, радвам се да те "видя" Hug , честито ти място на пейката на петичките, все там да си останеш.  Peace Поздравления    bouquet - ти доказа за сетен път, че всичко опира в края на краищата до разумното хранене!  Peace
Мандаринка Hug , добре дошла при нас в аквариума, чудна компанийка си заформяме..  Party

Сега не ми остава нищо друго освен да ритам и викам...  Mr. Green

Ванеса Heart Eyes , дневната ти порция, моля - ritnik ritnik ritnik
Мис Марпъл и Меgan - айде и на вас и да е "на минус " - ritnik ritnik ritnik

А сега ще викам  ... и то ще викам персонално един куп зачезнали любими муцунки, дано някой се появи, че липсват (поне на мен много Sad ): feelgood, waq, крикри, Lucie,  Аби, таняманя, СлаБе, Тумби, рошавко, музичка, sanny3, Цоци, Смайлис, Лабело, Дари68, Марчела5, звездопад... има и още, които се мяркат от време на време само за секунда  Crossing Arms , но и тях скоро сте ги подпукам...  Laughing

За всички  Hug  Hug  Hug и  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 11:22 от blumchen_fee

Общи условия

Активация на акаунт