Кървене и бременност 2

• 158 394
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
В САЩ (четох) , че задължително го правят, ако нямаш правен последните 12 месеца.

# 421
здравеите,в4ера ме изписаха от болницата,имам карвене  беше поспряло само на хартииката но сега пак имам 4ервено и по превразката,ще отка4а.в на4алото ми казаха 4е щом последната м. е била на 21 септември трябва да сам в седма седмица,на ехографа не се виждало сарде4на деиност,като им обясних за нередовния ми цикал,се сагласиха 4е може по касно да сам забременяла,изписаха ме само с фолиева киселина,и 3 пати на ден по 2 утрогестан вав влагалището.докторите казаха ако имам мн силно крав или мн силни болки само тогава да отида,здравната каса не поема малка бременност,ама не ми и казаха да си платя ако трябва.ако някоя от вас е имала подобен пр моля да ме посаветва,имам и малко напрежение в яи4ниците,да пия ли нещо

# 422
pupi77 Здравей, мила!фолиевата киселина я пии до края на 3тия месец!мн е полезна за детето а и напълно безвредна-витамин е!в началото на моята бременност и аз имах зацапване и ми предписаха Утрогестан!Пих го сутрин-1, обед-1 и вечер по 2, но вагинално!което мн ми помона!кървенето ми спря, но за нищо на света не трябваше да се натоварвам - дори прахосмукачката ако дърпах - ми започваше отново зацапването!По- кусно, когато се записах в Майчин Дом, докторът потвърди схемата по която съм приемала утрогестана и продължих да го пия,заедно с аспирин протект.
Така,4е мила ако не ти спре кървенето до 1  ден или не намалее поне започни по мойта схема (като включиш и прием през устата)-няма да ти навреди-виж листовката - дори и по-висока дозировка е позволена!
И си почивай!Лежи постоянно и докато не се стабилизираш - само до тоалетната - ина4е легнала!
  bouquet

# 423
снощи ми махнаха бебето Sad трябваше да не ме изписват а да лежа за задаржане,защото в др болница на 3д ми казаха 4е е живо и в нормите,но тука ме изписаха и стана наи лошото,сега ми изгубиха и експертизата,мн сам разо4арована от сливенска болница и ще ме е страх ве4е да забременея,на теб ти благодаря мн мили4ка,да сте живи и здрави

# 424
  • Варна
Мила pupi77, доколкото знам в съвсем ранен стадий на бременността не се лежи за задържане. Според мен дали си била в къщи или в болницата няма значение.
Много неприятен е обаче случая със загубената епикриза. #Cussing out
Не падай духом.  bouquet

# 425
Здравейте момичета -аз съм нова тук ,много се притеснявам и аз имам някакво розово течение вече не само при забърсване в къщи съм си и лежа с болки ниско долу,не искам да го загубя Sad

# 426
Коя седмица си? Обади се на лекар или отиди на преглед в някоя болница.

# 427
в 8-ма съм ,а доки ми каза,че ако стане червено тогава да отивам

# 428
  • Варна
в 8-ма съм ,а доки ми каза,че ако стане червено тогава да отивам

А пиеш ли нещо? Утрогестан или Дуфастон?

# 429
дуфастон 3*1

# 430
  • Варна
Значи това , което може да се направи е да се чака. При първата бременност имах такова зацапване, което продължи три месеца. Като влязох в четвъртия си отдъхнах. Имаше дори момент със силен кръвоизлив с яркочервена кръв, на другия ден отидох отчаяна на лекар, но... сърчицето си беше там и биеше. Heart Eyes
Успех.

# 431
много ти благодаря  Хексе  Hugчовек е готов на всичко в името на детето, дано да минат без проблем поне 3-4 седмици Praynig

# 432
ван4етоо не 4акаи а отиваи и настояваи да те приемат в болница веднага,от тяхното 4акане полза няма.хем ще си по спокоина и ти,а ако имаш болки това са контракции и трябва да пие6 нещо за тях,аз пих но шпа и папаверин-които ми ги изписа др докторка,и успех ти пожелавам  bouquet

# 433
след като 4етох сега тука мнения се 4удя  защо не са ми направили хистологи4но изследване  newsm78

# 434
  • Велики Преслав
Здравейте момичета!!! Страшно съм притеснена и ще ви моля за съвет!!!! Имам син на 6 г и съм бременна в 9 седмица, от както разбрах че съм бременна снощи за първи път правихме секс с моя съпруг. Това е горе долу 1 месец въздържание което за нас си е доста... И то заради мен-беше ми доста лошо през този месец, но всичко отмина от само себе си без намеса на лекар и лекарства. Но, ...... имах кръвотечение, и то не зацапване, само кръвотечение - ярка червена кръв. На сутринта нямах нищо, всичко беше отминало, нямам болки никъде, нищо не ме боли. Но не мога да изляза от работа да ида на лекар-първо за направление, после на лекар-знаете нашата здравна система колко е тромава. Пък пред джипито-народ народ народ- да ти стане лошо докато чакаш. Както и да е сега в обедната почивка мисля да ида, за направление, пък АГ работи чак утре. Моля ви успокойте ме с нещо, дали е сериозно, дали му няма нещо на бебо, дали..... И аз не знам какво да си мисля!!!! Дайте ми съвет, моля ви!!!!!! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт