Кървене и бременност 2

• 158 349
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • София
anditka, не се притеснявай, сутрин течението се засилва вароятно, защото ставаш до тоалетна и се размърдваш повече, това е стара кръв, която трябва да се доизчисти. Аз също лежах в 7 г.с. с отлепяне и кървенето спря за около 2 седмици, но при всеки е индивидуално, желая ти положителни мисли и успех.

# 571
Аз съм в 5-та седмица, моето бебче е още една малка точица, но преди три дни имах кафяво течение, отидох при един лекар каза ми че е нормално да не се притеснявам, но вчера не издържах и отидох при друг лекар който каза че не е нормално и ми предписа утрогестан 3 по 2 чак до 12-та седмица. От снощи си слагам перличките, тази сутрин все още нямам кафяво течение, но имам придърпвания в яйчниците и болка в кръста както преди да ми дойде, нормално ли е, също така пия и ношпа 3 по1.
Благодаря!

Не се шашкай, мила! Бях със същото кафяво течение и Утрогестан 3*2! Пиеш ли фолиева киселина? АКо не - започвай я веднага - тя е за намаляване риска от вродени аномалии на плода. Въпреки, че течението ти е спряло - пий си лекарствата както ти е казал докито! Щом течението е кафяво - няма проблем - просто полежавай повечко и не се натоварвай в никакъв случай! Лошо е као течението е червено. Така ,че успокой се, пий хапчетата и мисли позитивно - вс ще е наред!    Peace  bouquet

Да, пия фолиева киселина от секундата в която разбрах че ще ставам мама, благодаря за подкрепата миличка. Гледам да не се натоварвам, но ходя на работа защото няма кой друг да ме смени, казаха ми ако искам още от сега да излизам в болничен, да започват да си търсят друг човек на мястото ми, и затова ходя на работа но тя е за пет часа и не е върша нищо тежко. Ако може да попитам в коя седмица ще може да се види дали има бебече или е кухо яйце, че хиляди глупости ми минават през главата, а ми записаха час чак за понеделник. И не мога да си обясня защо ми прицапва това кафявото, заради липсата на прогестерон ли е, защото лекарката само това ми каза, и последен въпрос от този утрогестан който ме накара да си пъхам дълбоко във влагалището, мога ли да хвана гъбички от него, защото постоянно вътре съм натъпкана с него и все ми изтича и аз пак слагам...

# 572
Благодаря Ви момичета за бързите отговори много ме успокоихте и дано всичко е наред ще пиша паК Simple Smile

# 573
Да, пия фолиева киселина от секундата в която разбрах че ще ставам мама, благодаря за подкрепата миличка. Гледам да не се натоварвам, но ходя на работа защото няма кой друг да ме смени, казаха ми ако искам още от сега да излизам в болничен, да започват да си търсят друг човек на мястото ми, и затова ходя на работа но тя е за пет часа и не е върша нищо тежко. Ако може да попитам в коя седмица ще може да се види дали има бебече или е кухо яйце, че хиляди глупости ми минават през главата, а ми записаха час чак за понеделник. И не мога да си обясня защо ми прицапва това кафявото, заради липсата на прогестерон ли е, защото лекарката само това ми каза, и последен въпрос от този утрогестан който ме накара да си пъхам дълбоко във влагалището, мога ли да хвана гъбички от него, защото постоянно вътре съм натъпкана с него и все ми изтича и аз пак слагам...

Mила не си вкарвай филми - няма да е кухо яйце!!!!! трябва да мислиш позитивно - иначе вредиш не бебо!!!  Hug  bouquet

# 574
Не беше кухо, лекарката ми видя ембрионче, чу пулсации и ми намали утрогестана вместо 3 по 2 на 3 по 1. Но ставам тази сутрин и какво да видя кафяви петна по бельото, веднага в тоалетната и кошмарът наново, пак кафявото течение. Кога ще мога да се зарадвам истински на бременността си, защото намалих утрогестана ли стана, незнам.

# 575
  • София
vilince24, това, че сте чули пулс е чудесна новина! Радвай се! По-горе съм писала за кафявото течение - не се притеснявай, трябва да се изчистиш, а за по-сигурно звънни на твоята лекарка и й кажи. Може пак да вдигнете дозата, аз самоволно си я бях намалила, но като видях, че не спира започнах пак да си взимам 3*2 и така до 13 г.с.

# 576
Да аз още днес отидох при нея и пак си я увеличихме на максималната, цял ден не ми е зацапало повече, само сутринта беше. Сега остава само да си пъхам по шест перлички на ден и да се моля повече да не се стряскам така сутрин, сега нали не пия кафе вече и кафявото течение ми е заместител, така добре ме разсънва сутрин като го видя.

# 577
  • София
Vilince24 Stuck Out Tongue, разсмя ме с кафето, на мен това ми е 4-та бременност, в която сутрин ставах и отивах до WC с огромен ужас, а по колко пъти през деня съм се проверявала - не ме питай. Стискам палци - и при теб ще се оправят нещата, както стана при мен.

# 578
AdiAdiGermany, всяко кървене има нужда от внимание по време на бременността, причините са различни. Влез в немската отчетна тема, там със сигурност има мами, които ще те посъветват как да постъпиш за да те прегледа лекар.

Привет, само да ви кажа че бях на лекар, всичко е супер с бебето - Благодаяр на Господа!!! Даже малкият палавник се смееше през цялото време с една ограмна усмивка от уши до уши хахаахахахах пожелавам на всички майки тук много щастие с бебенцата, лека бременност и раждане.

# 579
AdiAdiGermany, аз също живея в Германия и имах прокървяване в 6-а и 12-а г. с., обадих се в гинекологичния кабинет и ми казаха веднага да отида. Ако не ти дадат час, отиди в болница. При мен се оказаха хематоми в матката, които бяха далече от плода, не се разбра какво ги е предизвиквало, но ми предписаха Утрогестан, който взимах до 13-а г. с. За щастие, бременността ми приключи добре и сега съм щастлива мама на най-сладкото бебче на света. Така че не е задължително кървенето да е опасно, но както и Хексе ти е казала, всяко кървене по време на бременността трябва да се проконтролира, причините наистина може да се различни.
Стискам палци всичко да е наред!  Hug

Здравей, бях на доктор и всички е наред, много благодаря за съветите. Малкият беше усмихнат през цялото време от уши ди уши и се въртеше като пумпал.... З асъжаление не мога да остана повече в Германия, ще си търся късмета в Англия или България в краен случай. Желая ти всички най - най- в живота и благодаря за подкрепата.

# 580
Vilince24 Stuck Out Tongue, разсмя ме с кафето, на мен това ми е 4-та бременност, в която сутрин ставах и отивах до WC с огромен ужас, а по колко пъти през деня съм се проверявала - не ме питай. Стискам палци - и при теб ще се оправят нещата, както стана при мен.

Имам чувството че никога няма да се оправят нещата, спря ми кафявото, и ме тръшна ужасна гнойна ангина с температура, и от гнойта и големината на сливиците, започнах да повръщам и пак ми текна кафявото. Толкова ми е лошо че дори нямам сили да се притеснявам

# 581
  • София
Лекарите какво ти предписаха за ангината? Много съжалявам, че те е сполетяла такава гадост, но не се бой и това ще мине.

# 582
Лекарите какво ти предписаха за ангината? Много съжалявам, че те е сполетяла такава гадост, но не се бой и това ще мине.

Предписаха ми антибиотик - стандацилин 500 мг. и тонзилотрен - хомеопатични хапченца. Днес се чувствам добре, но се притеснявам за бебо, моя мъж вече се бъзика че щял да се роди с висше по химия, при всичките неща които трябваше да изпия.

# 583
Здравейте момичета и аз май имам нуъда от съвет или по скоро подкрепа.
Бременна съм в 6 г.с. и онзи ден имах леко кървене на бельото,само една капчица като ръждиво петно,отидох на лекар и каза че всичко е нормално ,но имам малко отлепване на плодното сакче от задната страна.Бях 3 дни в болница и ме пуснаха в къщи на папаверин и утрагестан 3пъти по 2.
Сега малко пазя леглото и имам от време на време само по хартията пак такива гадни петънца.
Това ми е втора бременност,декември имам един спонтанен аборт и сега ме е страх да не се повтори.
Ако някой е имал същите проблеми нека сподели.
Благодаря ви предварително.
Със вторият ми син ми се случи същото.Бях в началото на 3 месец и прокървих доста.Веднага ме закараха по спешност в болницата и там докторите ми казаха,че плацентата на едно място се е отлепила newsm78.Наблъскаха ме с инжекции и лежах около 2 седмици в болницата,След това 3 месеца на легло,като ставах да ходя единствено до тоалетна.Към края на 6 месец започнах да се разхождам по малко и така до 9 месец и сега имам още един хубостник на 2г. и 3м..Казвам ти това за да имаш куража и търпението.Знам че е страшно но е важно да си спокойна и да слушаш докторите,поне моя беше много добър.Стискам ти палци.Поздрави и бъди силна.

# 584
Здравейте момичета, аз съм в 11 г.с. в момента,в 6г.с. имах кървене не беше много,отидохме в спешното и ми казаха заплаха за аборт ,да лежа само и пълна почивка ,тук при нас само те наблюдават не изписват нищо не е като в БГ  след около два дни вече нямах нищо но от време на време имам едно такова жълтеникаво кафяво зацапване и то е само след като се изпишкам по хартията.Днес ставам отивам във WC и пак капка кръв и кафяво след като пишках.Направо незнам вече,миналата година загубих бебето в 13 г.с. нормално е да ме е страх.Спрях да ходя на работа стоя си в къщи и си почивам ,почти не излизам.Незнам какво още трябва да направя  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт