Кървене и бременност 2

• 158 361
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
какви контракции???? не това е обръщане на плода през нощтта и аз си сменям позата и то се наглася .. не мисля че е контракция но за влагалището ме интересуваше повече ...
какво си започнала с магнезии???? напиши повече да знам какъв магнезии???
Е искаш съвет .......Аз не казвам че разбирам...даже и още не разбирам какво ми се случва..Просто ти споделих при същите ми усещания какво ми каза доктора-а именно контракции.още и още не мисля че мога да ги разгранича но товае друг въпрос-и при мен това е нещо ново и изобщо не съм сигурна какво е що е.Но Жк каза така и предписа да пия МагнеВ6 3*1.Това е което мога да ти кажа.
А ти щом си сигурна че при теб не е така незнам какво мога да те посъветва.По другия въпрос изобщо не мога да помогна заото не мога да ти разбераусещането което имаш.
Страх Глям по принцип нивата на ЧХГ при нормална бременност нарастват двойно праз два дни<а при извънматочна нарастват много бавно.НО това не е никаква гаранция...извънматчната е доста коварна и мен ако питаш ако имаш съмнения за такава можеш само да се молиш  Confused колкотот и гадно да звучи.Естествено и добър специалист насреща....
който да ти обърне достатъчно внимание
аз самата съм минала през това :.
Хеске за жалост при извънматочната е много трудно да се види сакчето в тръбите  Confused и в повечето случаи не го виждат докато не стане късно Confused

# 541
  • Варна

Хеске за жалост при извънматочната е много трудно да се види сакчето в тръбите  Confused и в повечето случаи не го виждат докато не стане късно Confused

Съгласна съм, целта е да се види ембрион в матката. Преживяла съм ИБ, затова с първия положителен тест отидох да ме видят на вагинален видеозон (това беше в 4 г.с.) Гинеколожката ми трудно намери сакчето поради малките му размери, но видяхме че е на място. Simple Smile

# 542
Добре благодаря и аз ще си взема този магнезии но и сякаш някакво прозрачно течение такова ми се получава и усещам да идва от по-навътре може би това усещам ... ще пия магнезии и утрогестан за всеки случай

# 543
Най-добре се консултирай с лекар преди да вземаш каквото и да било Peaceно ти си знаеш все пак най-добре.Дано отминат бързо притесненията ти Peace

# 544
Nemesea, не мога да разбера как така решаваш да пиеш нещо, само защото някой друг пие....ами аз си бия фраксипарин, ако искаш и с това можеш да пробваш....извинявай за малко грубия тон, ама това, което пишеш е доста абсурдно...ти нито знаеш какво ти е, нито си се консултирала с доктор. ТОВА ТУК Е ФОРУМ, не консултативен кабинет! Elsinor ти е казала какво пие, но на нея и е ИЗПИСАНО ОТ ЛЕКАР, след като е УСТАНОВЕНО, че има контракции!!!
Посъветвай се с лекар, може да е това, което ти си мислиш, може да са контракции, а може да са още сто неща.....УСПЕХ!!!
Страх голям, спокойно мила, по малко страхове  Hug това, което усещаш би могло да е нещо напълно нормално. В началото почти всяка жена усеща леки болки, придърпвания и подобни неща, нормално е също така да е само от едната страна...не се притеснявай толкова. За извънматочна въобще нямаш основания да мислиш, наистина усещанията та са ти съвсем нормални! И аз съм била с извънматочна, ЧХГ ми беше като на бременна, така че няма смисъл да го правиш, изчакай си спокойно прегледа, още няколко дена и ще видиш ембрионче в матката Simple Smile

# 545
  • София
... ще пия магнезии и утрогестан за всеки случай

Напълно подкрепям Елсинор и Веси Еви, не си предписвай сама лекарства, отиди на доктор... все пак си в 6-ти месец, а утрогестана се предписва до края на трети месец!

# 546
Страх голям, спокойно мила, по малко страхове  Hug това, което усещаш би могло да е нещо напълно нормално. В началото почти всяка жена усеща леки болки, придърпвания и подобни неща, нормално е също така да е само от едната страна...не се притеснявай толкова. За извънматочна въобще нямаш основания да мислиш, наистина усещанията та са ти съвсем нормални! И аз съм била с извънматочна, ЧХГ ми беше като на бременна, така че няма смисъл да го правиш, изчакай си спокойно прегледа, още няколко дена и ще видиш ембрионче в матката Simple Smile

Благодаря ти Веси, за окуражителните думи! Имам нужда от тях наистина много. Не мога да спра да се притеснявам, въпреки че знам- това ми играе много лошо шега. Миналият път бях по същият начин и мисля, че допълнително допринесох за лошото стечение на нещата.
Мерси още веднъж   bouquet

# 547
УТРОГЕСТАНА СЕ ПРИЕМА НЕ САМО ДО ТРЕТИЯ МЕСЕЦ!!! ДО ТРЕТИЯ СЕ ПРИЕМА САВМО ВАГИНАЛНО А СЛЕД ТОВА ПРЕЗ УСТАТА!!! ИМА ЖЕНИ ДО КРАЯ СА ГО ПИЛИ ПОРАДИ КРЪВОИЗЛИВИ! АМИ ДА ЩЕ ИДА НА ЛЕКАР .. НЕ ЗНАМ КАКВО УСЕЩАМ ТОЧНО И АЗ- ЗА ПРЪВ ПЪТ СЪМ БРЕМЕННА ПРОСТО ИМАХ МНОГО ЕМОЦИОНАЛНИ ПРОБЛЕМИ НАПОСЛЕДЪКА - В 6 МЕС СЪМ А СКЪСАХМЕ С ПРИЯТЕЛЯ МИ И ПРОСТО МНОГО МИ СЕ НАСЪБРА ОТ ГРУБОСТТА МУ - ДОРИ ФЗИЧЕСКА! СКОРО НЕ МЕ Е БЛЪСКАЛ НО СЪМ СУПЕР НЕСПОКОЙЙНА ОТ ПРЕЖИВЕНИТЕ НЕЩА ЗАТОВА ... СЕГА НЕ СЪМ С НЕГО НО НЕ МОГА ДА СЕ УСПОКОЯ ПОНЯКОГА ПЛАЧА ЗА ВСИЧКО! ПРИЕМАХ УТРОГЕСТАН В 2 МЕСЕЦ.УТРЕ ЩЕ ИДА ДА ВИДЯ ПОЛА НА БЕБЕТО И ДАЛЛИ ВСИЧКО Е ОК. МИСЛЯ ЧЕ МИ ТРЯБВАТ И УСПОКОИТЛЕНИ.
ДА ЗНАМ ЧЕ ТУКА НЕ Е ЗА КОНСУЛТАЦИИ БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА МНЕНИЯТА ! УСПЕХИ!

# 548
Успех и на теб Nemesea! Стикам палци всичко да е наред с бебо и с теб, твърде е възможно неразположенията ти да се дължат на психическото напрежение около теб....Дано се оправиш и без успокоителни, защото тези, кооито вършат работа не са дават при бременност!
За утрогестна, да, може би се дава и в по късна бременност, но при установен прогестеронов недостатък, същото важи и за всички други лекарства, в смисъл приемат се при установен проблем....за това реагирахме така!
Успех!

# 549
molia pomognete mi nqkoi znaeli nesto za cvetnata bremenost mnogo vi malia pomognete mi!

# 550
pak sam az mnogo se pritesniavam bremena sam v tretata sedmica i v4era menstroaciata pok me navesti
sle kato  zakasnia s 19 dena neznam kakvo da mislia cikalat mi e kakto drug pat imam si sashtite bolki da li moje da zagubq beb4eto si ot4aiana sam lekarite nishto ne mogat da mi kajat namiram se v avstria i 4esno kazano nese doveriavam na tez lekari ako ste imali cvetna bremenost moliada mi spodelite!blagodaria vi predvaritelno

# 551
Съжалявам за притесненията ти!!!
Ама как така лекарите нищо не могат да ти кажат? Ходи ли на лекар? Нещо не е както трябва и в изчисленията...как така си бременна в трета седмица? Щом ти закъснява с 19 дена, значи си някъде в 7 гестационна седмица!!! Което пък означава, че не виждам проблем да те прегледа лекар и да каже дали всичко с плода е наред. Това не е менструация, ако си бременна няма как да е! Това което се нарича цветна бременност няма общо с менструакция, това са доста по леки зацапвания или прокървявания ОКОЛО деня, в който ти е идвало до този момент. При теб е 19 дена след това, значи говорим за нещо съвсем друго!
Мерки трябва да се вземат спешно и не разбирам как така лекарите нищо не са направили....Както написах и по горе трябва да се види дали всичко с плода е ок, дали има сърдечна дейност и ако да, то вероятно има някаква проблем около имплантацията и трябва да се приемат необходмимите медикаменти и да се спазва специален режим...само лекар може да ти каже тези неща, намери спешно такъв!!!!
УСПЕХ!

# 552
pak sam az mnogo se pritesniavam bremena sam v tretata sedmica i v4era menstroaciata pok me navesti
sle kato  zakasnia s 19 dena neznam kakvo da mislia cikalat mi e kakto drug pat imam si sashtite bolki da li moje da zagubq beb4eto si ot4aiana sam lekarite nishto ne mogat da mi kajat namiram se v avstria i 4esno kazano nese doveriavam na tez lekari ako ste imali cvetna bremenost moliada mi spodelite!blagodaria vi predvaritelno
ana aleksandrova
Как е установена бременноста ти?Тези признаци, които описваш или не е устонавена точно бременността или имаш проблем, за който веднага трябва да потърсиш лекарска помощ т.к. ако си бременна и кървенето, което имаш, може да доведе до по-сериозни усложнения!Разбираме, че си уплашена, което е нормално, но без лекар няма да може да решиш проблема, какъвто и да е той.Потърси лекар, дори имаш възможност по спешност да отидеш да те прегледат.

# 553
Здравейте настоящи и бъдещи майки.
Искам да ви попитам тъй като прочетох във форума някои от признаците които имам аз. Аз знам че имам полипи по матката и киста на единия яйчник. Бях започнала лечение за кистата което не помогна и щяха да ми назначават дата за операция,но.....забременях.Не сме планували да забременея , но ето че стана, за което много се радвам. в 5г.с. съм но вече започвам да се тревожа че повече от 10дни има розово-кафяво прокървяване и не спира?ходих на лекар и ми казаха че като стана към 10г.с. тогава щели да ме видят и ми обърнаха гръб?!?!?(не живея в бг)
До колкото четох повечето получават такова прокървяване след 6г.с. а при мен е започнало още....края на 3г.с.
За момента нямам възможност да си дойда в бег.
Тотално вече се обърквам кво да правя Sad

# 554
Здравейте  Hug
 Още ми е мътно че пиша в тази тема,но надявам се да се избистри (в добия случай).
 Бременна съм в 4 г.с. и 6 дни. ,вчера прокървих беше не много но не и малко,нито червно ,нито кафяво,ми някак средно на цвят  Confused
 Бях на преглед и това което ме озадачи беше следното:на прегледа с пълен мехур уж док каза че вижда сакче в матка,а след изпишкване вече не се знаеше сакче ли е или лигавица  Thinking Tired
 Та може ли някой да ми обясни каква е разликата между преглед на пълен и преглед на празен мехур???
 Днеска сутринта също останах изненаана,имах много нещо като ЦС с малко примеси на кафеникава кръв,това което е като ЦС възможно ли е да е от спукана киста????......... понеже и това се видя че имам....офффффф мн станаха въпросите амаа съм се шашнала,чак във вторник съм на преглед,сега лежа и слагам вагинално утрогестан и пия ношпа.
 И другото ЧХГ расте,но мн странно на 13 ден 475 ,15 ден 550 ,17 ден 673 ?????

Общи условия

Активация на акаунт