''Парфюмни размисли и страсти'' 19

• 19 066
  • 417
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Олее, аз докато се запиша вие ще приключите темата! ooooh!

# 106
Миши благодаря за Бейлиса. Това ми е любимата питие.  Embarassed
оо и на менSimple Smile))В Авствия имаше един безмитен и си взех 1л.  Бейлис с мента Praynig
Тук има само класическия Crossing Arms
Миши,мерси   bouquet

# 107
Обичам Бейлис Heart Eyes, благодаря Миши - още нищо не е станало, защото не мога да реша и това си е, а пък какво дървено сабо съм си харесала........но ще ми отидат парите за три парфюма поне Shocked #Crazy направо не знам

# 108
# 109
Tess дяволчето в мен ми казва да ти прошепна:Избери парфююююююмите! Wink Laughing
Дървеното сабо е яко,но не е удобно,ще си направиш проблем на красивите крачета.Шегичка ,разбира се!
Аз едно лято си взех дървено сабо на много хубава фирма и си направих страхотни рани ,не е удобно,сериозно!Аз пък сега ще падна от смях,защото след дълго носене на моят любим Apparition   установих,че се прокрадва една друга нишка/твърде позната/и като помислих,това е My Queen ,който не ми харесваше.Сега ще си сравня нотките им да видя откъде е съвпадението,че от вчера го мисля.Помниш ли този комплект Не ми дава мира с тази чантичка. Peace

# 110
Комплекта наистина е много красив Heart Eyes, но само да го гледам, Кралицата не ме влече в момента никак Simple Smile, точа си зъбите за Ейнджъл, който трябва да получа до края на седмицата Crazy

# 111
Tess страхотен е Ейнджъл!Разкош!Но в топло време как го усещаш ти?На мен ми идва доста сладък/а обичам сладките аромати/,може би вечер?

# 112
 spam2 http://life.dir.bg/2009/05/28/news4521809.html
за фенките на Депеш Peace извинявам се за спама Blush

За Москиното- наистина не е трайно:(((Вече се усеща много леко,а за минали само 3 часа Crossing Armsкак ме е яд  Sick

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 15:34 от РЕ (от Рени)

# 113

Миши, Ейнджъл е прекрсен по всяко време на годината - е, през деня август няма да го сложа, но вечер, като подухва ветрец и е прохледно е чудесен просто Crazy
Милия ми той Cry, дано всичко да е наред, пожелавам му да се се оправи в най -скоро време, да е жив и здрав! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 114
  • София
Наздраве тогава, щом сме се почнали  Crazy

Тес, да се похвалиш като го получиш. Брей.. откривам за себе си, че започвам да харесвам по-тежички аромати /Ейнджъла, както писах по-напред/ от които съм бягала дълго време. Това някаква парфюмна градация ли е  newsm78 ?

Миши, поръчах от последния сайт. В събота ще дам оценка на продукцията, дано са истински  Praynig

# 115
Този Кензо познава ли го някой? http://www.fragrancex.com/products/image.html?sid=822W
Много различни мнения чета, за някой много тежък, за други пък точно летен.. Thinking

# 116
Ели аз съм същата Laughing, не знам дали е парфюмна или възрастова градация - явно и двете, вървят си ръка за ръка Grinning Тази Кашая не я познавам ароматно, само визуално -идея нямам какво представлява Peace

# 117
Ох, при мен май е обратно - преди харесвах по-тежки, после преминах на средна хубост, а сега ми се иска нещо младежко - явно е от възрастта Blush

# 118
Днес вилнях из парфюмериите! tooth
Бях тръгнала с приготвен списък кои точно да подуша, обаче имах такъв емоционален следобед, че реших да се отдам изцяло на страсти, и направо си направих парфюмна вакханалия. Mr. Green Душих де що има - наред!
Първо да кажа, че е адски долняшко, вместо тестер на даден аромат, да има капачка оставена. Shocked Която на нищо не мирише. Незнам как очакват да дадеш 100-200 лв за нещо, което не можеш да подушиш. Или пък са си прибрали блотерите - другата простотия.
Второ: Жаки, има лосиони към парфюмите на Дженифър Лопес. Видях само на Маями Глоу и Глоу Афтър Дарк /мразя да пиша чужбински думички на кирилица, ама пуст мързел Tired/. И не са малки като количество, доколкото прецених.
Има и оня на Наоми, с целувките, за който някой питаше наскоро дали го има в БГ.

Трето: Оказа се, че към момента съм парфюмно моногамна. Освен Сицилия, нищо друго не желая да притежавам. Пробвах повечето на блотери, на кожа се престраших само за Ел на ИСЛ и Хипнотичната отрова. От Ел очаквах повече. Не е лош, ама и не ме грабна особено. Хипнотичната отрова обаче много ми хареса. Познавайки класическата Отрова, не очаквах толкова мек и пухкав аромат. Бих си я пръскала с удоволствие някой ден.

От ароматите на Джей Ло, пробвах на блотер любимецът на Жаки - Сънкисд Глоу, мнооого сочен аромат. Направо все едно си пред огромна купа тропически плодове, на някой екзотичен остров. Чудесен ваканционен аромат.

А! Друг, който ми допадна като летен, е на Дали - Sea & Sun in Cadaques /тука ще звуча като арабин, на кирилица Mr. Green/. Много прасковен и свеж, чуден. Обаче изчезна от блотера за минути. Shocked

Много ми хареса и ей това мъжко нещо, на моите приятели Долче и Габана Mr. Green :

И повече не се сещам, тъй като ми е хаос в главата. И бая гадости подуших, обаче. По време на дискусиите, ако нещо си припомня, ще пиша. Sunglasses

ОФФ: Ох, уморих се и нямам място по краката, на което да няма мазол или мехур, боли ме и главата. Ама се разтоварих поне с шопинг и парфюмни удоволствия. Heart Eyes

# 119
На мен нищо свежо не ми се носи, днес влязох в един магазин за козметика да си купувам разни належащи мазилца и гримове и съвсем помежду другото подуших това мъжко Версаче, приятно и свежо, разхлаждащо, но не ме жегна, не ми се стори секси и вълнуващ мъжки аромат от който ми се подкосяват краката, сякаш го душа на шията на някой красавец.....съвсем естествено си казах ''нищо особено'', явно на глас, което обаче много нервира продавачката - '' не бих казала, Версаче са висок клас парфюми!!'' Shocked Shocked така ми го каза, сякаш са много неизвестна, но скъпа марка и е много вероятно хората да не знаят за какво иде реч Laughing Laughing - както и да е, мисълта ми беше, че дори при мъжките парфюми не ме влекат свежичките Peace

Аризона писали сме едновременно Grinning, тази мъжка Долче и Габана и аз я харесвам, и ти си паднала в Хипнотичния капан Laughing

Общи условия

Активация на акаунт