''Парфюмни размисли и страсти'' 19

• 19 057
  • 417
  •   1
Отговори
# 120
 Моя това Версаче го има. В началото голяма любов ми беше, но с всеки изминал ден все по-скучно ми се струва /дали е от мъжа/. Rolling Eyes
На вас Del Pozo In White, струва ли ви се нетраен? Чудя се, дали ми се е сторило.

# 121
 Laughing Laughing дали е от мъжа, това ми хареса, не съм ползвала това Дел Позо на кожа, познавам го от пробичка на памуче и памучето доста време ухаеше, на кожа как е не знам Simple Smile

# 122
За Pour elle  и аз подкрепям с две ръце Peace -много е траен и много хубав!  Този парфюм - по-точно предпочитам metal edition Heart Eyes- ме зарежда  изключително позитивно.

# 123
  • София
Много ми хареса и ей това мъжко нещо, на моите приятели Долче и Габана Mr. Green :

Хаха, точно този го поръчах вече, мъж ми има само tonic body splash и да ви кажа, че е доста траен.  В комбинация с парфюма очаквам трайност, шлейф, но не и припаднали девойки  Joy  Въпреки, че е дъртанян, парфюма си го бива  Peace

А на отровата не случайно са сложили отпред Хипнотик, наистина хипнотизира и омагьосва  Heart Eyes

# 124
версията Metal Edition на Ел не я познавам, оригиналът страшно ми допада Heart Eyes Ели - дъртанян Laughing така майка ми казва любовно на баща ми

# 125
  • София
Ели - дъртанян Laughing така майка ми казва любовно на баща ми

Сладури  Grinning Наш'те са на "пуфи" , а ако са ядосани по фамилия  Mr. Green

# 126
 jump Здравейте пак
Току що се прибрах и се разминах с дъжда   umbrella
Тес,  аз преди няколко месеца също пробвах един мъжки на Версаче, но така и не разбрах как се казва. Хареса ми доста, но бяха объркали всичките табелки...кутийки, абе лудница. И като питах момичетата кой е парфюма свиха рамене и толкова  #Crazy
А сега вече не помня дали беше този синият или един черен... ooooh!
Днес се пръснах с Sunset Heat въпреки, че нямам никакво обоняние. Толкова е странно да се движиш и да не усешаш никакви миризми. Обаче ми питаха с какъв парфюм съм  Party...значи все пак е държал

# 127
Еееее Жаки, аз така най -обичам - да ме питат с какво съм bowuu Laughing

# 128
На мене ми се случва уникално рядко. Виж за косата ми нон стоп ме питат  newsm77....ама за парфюм тц!
И те намериха да ме питат като самата аз не усещам нищо Grinning
Аз все си мисля, че никой не ми усеща парфюмите, докато аз обръщам много внимание дръгите какво носят. Няма да забравя веднъж бях в Goody`s (като го имаше още)...и близо до мене седеше някакво момиче абсолютно полято с парфюм. Но толкова хубав парфюм, че направо изпитвах невероятен кеф.

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 19:08 от Jaquie

# 129
Веднага щях да я питам, случвало ми се е да не го направя по една или друга причина и после не мога да заспя с дни за да се чудя кой ли беше този страхотен парфюм Grinning Аз също винаги обръщам внимание - винаги, даже знам по - добре от приятелките ми какви и колко парфюма имат, така имаме позната маниак на тема астрология - помни на всеки родителите, братя и сестри каква зодия са и на коя дата са родени - всеки с лудостта си Laughing

# 130
Ами не я питах, защото беше уникално наконтена мацка и до нея седеше малко по-възрастен господин (май беше грък) Simple Smile
И някакси ми се стори не много удачно....
Иначе се чудих с дни защо на някои хора толкова силно им се усещат парфюмите, а на мене не Sad

# 131
Просто не си го усещаш, свикваш с него, на теб се усеща не по - малко от колкото на другите Simple Smile

# 132
Утре ще ходя в БЗ да пробвам най-после Принцесата Simple Smile нямам търпение

# 133
И аз нямам търпение - ама много ми е интересно какво ще кажеш за нея Grinning

# 134
Надявам се носът ми да е във форма Grinning Направила съм си бая дълъг списък с неща за пробване. Само се чудя дали да отида на Хемус или в Мола

Общи условия

Активация на акаунт