''Парфюмни размисли и страсти'' 19

• 19 051
  • 417
  •   1
Отговори
# 135
 Де да знам, все едно - голяма разлика май не намирам, аз ходя повече в Мола на Стамболийски

# 136
Има една консултантка на Хемус, която е много готина. И си личи, че е много компетентна. С нея веднъж си говорихме бая време за различните аромати. За това обичам да ходя повече там.  А и онази случка, която разказах за Жадор...за това в Мола много не им вярвам. Simple Smile

# 137
  • София
Утре ще ходя в БЗ да пробвам най-после Принцесата Simple Smile нямам търпение
На Vera Wang ли? Моя приятелка го има и помня, че много ми хареса, сладичък е и симпатичен Peace

# 138
Да, Ели  за Принцесата на Вера Уанг говорим, много съм луднала по нея Crazy и не само аз де, та чакаме Жаки да я душне и да си каже мнението Simple Smile

# 139
Същият Grinning ....аз обаче съм една....тайно се надявам да не ми хареса  Joy

# 140
Наскоро подуших мини на този
Еййй, много е готин, направо нямам думи, помиришете го. Обаче на нещо ми напомня вече познато. Thinking

# 141
Нати, той и флаконът е страхотен, ще го пробвам Heart Eyes, на Сен Лоран много обичам мъжкият Джаз

# 142
Може би на горепоказаното ДГ ми напомня...или аз не съм в ред. Crazy Незнам, но определено не е свежарка и точно думичката "секси" му подхожда най-много. Вечерен парфюм.

# 143
Аз да си призная сега, че много искам да имам Хипноуз  Blush
Или някакво друго сладко smile3502....нещо лепкаво, сладко и замайващо глави
Между другото Believe на Бритни се оказа толкова хубав парфюм, от както го нося толкова свикнах с него. И ме успокоява (това го може иначе само Angel)

# 144
  • Варна
Здравейте,сладурки  Hug много пишете и аз да не изтърва нещо всичко изчетох.Няма ли да дойдете и във Варна да направим една парфюмна сбирка?Нещо плажче,моренце,парфюмчета.....  welcome

# 145
Здравейте,сладурки  Hug много пишете и аз да не изтърва нещо всичко изчетох.Няма ли да дойдете и във Варна да направим една парфюмна сбирка?Нещо плажче,моренце,парфюмчета.....  welcome
За Варна също съм на линия  Mr. Green

# 146
  • Варна
И аз Party

# 147
  • София
Аз пък съм в Слънчев бряг,но мога да отскоча до Варна!  Mr. Green

# 148
  • Варна
Здравейте мили момичета,
От известно време ви чета, но не съм поствала...както и да е. Сега, обаче не се стърпях понеже обсъждате Дженифър Лопес, а аз съм й "най-големият фен". Ползвала съм няколко парфюма, но като цяло не ми харсват ароматите й (за разлика от всичко останало, което твори). Интересен ми е и този, който коментираше Жаки - Sunkissed мисля, че беше, но не съм го пробвала.
Можем да направим и една варненска парфюмна сбирка  Hug
 Peace Peace Peace

# 149
Официален ден на парфюмите във Варна и София  newsm18    bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт