''Парфюмни размисли и страсти'' 19

• 19 034
  • 417
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Ходила съм в Дуглас като живеех в Немция  Simple Smile
Е няма такова обслужване...
На воля се пръсках и разглеждах без никакво обезпокояване.
Тес, аз съм имала на J.Lo само Глол и Стил (и то веднага след като излязоха). Десео съм тествала, но изобщо не ми понася. Другите не ги познавам. В нашата БЗ ги няма   Sad

# 166
Десео го пробвах, но вече ми беше малко запушен носа и не можах да преценя дали ми харесва.
А в Дуглас каквото и да съм си купила ми даваха торбичка пълна с пробички на кремчета и парфюми. А тука никога не са ми дали нищо. Само в Pretty Shop ми дадоха 2 виалчета на Мис Диор Шери и някакъв мъжки.
Да не говориме за клиентската карта! Уж ще получвам новини за промоции и тн...ниенте!
И уж служела за специални дни за намалени, но и това не съм видяла да се състои.

# 167
хахахахаххахахаха Laughing Joy, въобще не е смешно, обаче е толкова абсурдно, че чак ме напуши смях - ни новини за промоции, ни дни за намаление, това е положението в нашите ''елитни'' вериги магазини Rolling Eyes

# 168
Те за това не купуват хората! Никой не се интересува от потребителя, че трябва да бъде спечелен като лоялен клиент.  Трябва да има дни за промоции, подаръци за най-лоялните, отстъпки. Да не говориме за първокласното обслужването...
Днес им правих на Технополис нова маркетингова стратегия, защото както знаете те почти не се различават от главният си конкурент. А БЗ разчитат на това, че няма конкуренция...поне за сега!!! Дано дойде Сефора и нещата да се променят радикално.
Не може да си верига с "претенции за качество и лукс" и да те гледат лошо като вземеш някое шише с парфюм за проба

# 169
  • Варна
А, да  newsm78 забравих за виалчетата, и за тестерите, които дават в Дуглас. Онзи ден шефката имаше рожден ден - купихме й ваучер за 200 лв. от притишопа и дадоха само едно виалче на Мис Диор Шери Лио  Crossing Arms

Исках да ви споделя, че действате страшно зарибяващо...
Покрай вашите описания (и моите лични тествания) се сдобих с няколко аромата, четейки ви ей така инкогнито, а и парфюмите ми действат свръх мега гига анти депресиращо.

# 170
Те значи в Pretty Shop си раздават едно и също Grinning  Обаче парфюма ми беше уникално красиво опакован Simple Smile

# 171
Дженифър, много драго ми стана Grinning Flutter, радвам се  bouquet Жаки, кой беше парфюмът Simple Smile

# 172
# 173
Ооо нея ли си я взе от там Grinning, аз нали ви казах, че моя приятелка си я купи само докато чете тук за нея, без да я е подушвала дори Grinning

# 174
  • Варна
Ооо нея ли си я взе от там Grinning, аз нали ви казах, че моя приятелка си я купи само докато чете тук за нея, без да я е подушвала дори Grinning

Ми то човек като ви чете и все едни такива помисли му идват  Heart Eyes Hug

# 175
Сериозно? И хареса ли и?
Аз я взех от там, защото се бях ядосала, че никой не ми обърна внимание в БЗ, a и ми се стори различна там. И имах среща пред Съдебната палата и както си стоях и чаках...и реших да влезна в магазинчето и се "взехме" Grinning

# 176
Влюбена е, а и като е с нея, аз не се отделям Laughing

# 177
Ох и аз съм така все още Simple Smile няма да забравя най-първият път като я пробвах, приятеля ми каза да го махам тоя блотер, защото му ставало лошо Grinning

# 178
Направо ми докарвате допълнителни дертове с тази Хипнотична отрова. За бой сте  Crossing Arms

# 179
A ние даже бяхме и на кино тогава и аз като малко дете само подскачах на седалката и му навирах блотера под носа  hahaha
Аз тогава обаче си бях харесала повече Черният Жасмин....но какво стана....не се получи между нас  Flutter Шегувахме се, че щях да го купя ако беше Черната Жаклин  Joy

Общи условия

Активация на акаунт