''Парфюмни размисли и страсти'' 19

• 19 030
  • 417
  •   1
Отговори
# 180
 Joy Joy хаххахахахаххаха Черната Жаклин, готин каламбур

# 181
  • Варна
Не ви ли харесва Код на Армани повече от Хипнотичната отрова?На мен много силна ми дойде сякаш.Дали да не я пробвам пак?

# 182
Щях да си имам личен аромат Grinning
На мене Кода не ми хареса...усещам го като лекарство. Незнам защо, но много парфюми ги усещам като лекарства....даже и Адикт. Но пак ще го пробвам да не се мина Grinning

# 183
Аз харесвам Кода. повече от Хипнотичната. И тя ми харесва много, но просто Кода ми е някак като много личен аромат.

Жаки пробвай да душнеш Код елексир с помпичката. По интензивен е.

# 184
  • Варна
И аз имам странни чувства към Адикт  Mr. Green Жаки,дай му шанс даже два му дай.На мен това ми е един от най-любимите.Много е траен на мен(АРМАНИТО имам предвид).Преди имах такава любов с Pure poison-много дълга.  Heart Eyes

# 185
Аризона писали сме едновременно Grinning, тази мъжка Долче и Габана и аз я харесвам, и ти си паднала в Хипнотичния капан Laughing
Аз не паднах достатъчно, ама примката около мъжът ми се затегна здраво. Единственото, което чух, след като подуши ароматът, беше едно продължително: "Мммммм...".  tooth

# 186
Aз точно се чудех и последният път в БЗ....как може да има парфюми, които харесваме взаимно, но да има и такива като Кода примерно или Елексира на Герлен, които да са ми толкова ужасни. Аз за това ще ходя до Хемус - да не вземе да се окаже, че там ще ги харесам Grinning

# 187
Ох лелеееееее Crazy Crazy то сега Код ли, Принцеса ли, Отрова, Ангел или Демон ....

# 188
А веднъж ме питаха дали не ползвам парфюм с феромони Grinning Toгава бях с Фентъзи на Бритни

# 189
Иииииииихааааааа, Жаки това е страшен комплимент, но ми се струва, че щяха да те попитат същото с каквото и да си била Grinning

# 190
  • Варна
Ох лелеееееее Crazy Crazy то сега Код ли, Принцеса ли, Отрова, Ангел или Демон ....

Код  Peace

# 191
Определено съм забелязала, че много мъже си падат по аромати, които са сладки и в които има ванилия.

# 192
  • Варна
Мен са ме питали с какъв парфюм съм най-често с Код,Черния жасмин и веднъж с КМ(истинската ми любов,но никога не съм го имала).

# 193
Определено съм забелязала, че много мъже си падат по аромати, които са сладки и в които има ванилия.
И аз имам такива наблюдения. Е не всички  разбира се, но сякаш мнозинството са така. А също и цветни.

Мен са ме питали за парфюма, най-често когато съм била със Жадор и Код.

# 194
Значи възмъжавам. Joy

П.П. Шегувка. Wink

Общи условия

Активация на акаунт