''Парфюмни размисли и страсти'' 19

• 19 027
  • 417
  •   1
Отговори
# 195
КМ Коко Мадмоазел ли е Simple Smile
Аз него хич не го харесвах, но приятеля ми се влюби в него и после ми го подари. И така с времето започнах много да го харесвам и аз. Явно понякога човек може да се "научи" да харесва дадени аромати

# 196
  • Варна
Да той е.Истинска тръпка ми е.  Heart Eyes Някога ще го имам...

# 197
Да, и аз определено имам наблюдения, че мъжете много харесват сладко ванилени аромати от типа на Хипнотика, Принцесата, Кода или такива с жасмин, за това и ги смятам за най -секси, и ми прави впечатление, че не са само мъжете в обкръжението ми, а и непознати Flutter

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 11:01 от Tess d`Urberville

# 198
Естествено. Аз незнам дали ви бях писала, но аз имам папка на pc-то, в която събирам снимки на всички неща които искам да имам. И незнайно как, но малко по малко се изпълняват Simple Smile

# 199
  • Варна
Абе имат си вкус мъжете няма две приказки  Mr. Green

# 200
Жаки не знаех Grinning,  - пожелавам ти всичко да се изпълни Grinning

# 201
Ми то вече почти всичко се е изпълнило....трябва да добавям нови неща Grinning След утрешното ходене до БЗ може да има

# 202
  • Варна
Аз пък да взема да си го взема КМ,а за сватбата ми някой ден ще разчитам на вас да измислите нещо  Hug

# 203
Ти за сватба ли искаш да го запазиш Simple Smile Те като ги гледам дизайнерите как нон стоп вадят нови аромати....може да има след време нови шедьоври

# 204
  • Варна
А аз вече ми е време  Mr. Green (шегувам се все не му идва ред разни арманита все объркват работата,но скоро ще го взема да ми мине тръпката).

# 205
tyzarka, усещам че и ти като мен си фен на Армани  Party

# 206
  • Варна
100 процентов фен!И на дамски и мъжки просто Армани си е Армани и после....останалите  Wink

# 207
Добро утро.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 09:21 от paola2

# 208
paola2, благодаря за кафенцето. Наистина ми е необходимо.
Добро утро  Hug  bouquet

# 209

Добро утро, момичета! Чудно усмихнато кафе. Sunglasses
За разлика от отвратителното време навън! #Cussing out Такъв кучешки студ, дъжд и мраз, а аз съм с възможно най-летните си чехли и дрехи. За 5 мин ходене, станах вир вода. #2gunfire Иска ми се в момента да се облея с нещо като Хипнотик Пойзън, за да се стопля.  Което не е много добре, тъй като започна ли да се замислям за даден парфюм, по всичко личи, че нещата ще излезнат извън контрол. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт