''Парфюмни размисли и страсти'' 19

• 19 022
  • 417
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета!Аз днес съм с Хипноуз.Все повече се влюбвам в този аромат и май искам една цистерна с аромата.Дали ще ми стигне  newsm78 Прави ми впечатление,че не е от най-икономичните.А дали в БГ има варианта Hypnotizing Elixir Ще проверя тези дни задължително!Усещам го като много мой аромат.

# 211
  • на последния етаж
Момичета, начисляват ли доставка при поръчка от fragrancex.com под $100? Благодаря!!!

# 212
Момичета, начисляват ли доставка при поръчка от fragrancex.com под $100? Благодаря!!!

Не само да не забравиш да пишеш "free"

# 213
  • на последния етаж
Благодаря paola2! Стана:) И още нещо: за колко дни ориентировъчно пристига пратката (в пощенския клон, нали)?

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 10:26 от Riuia

# 214
От известно време гледам това Sexy little things noir Victoria`s secret изглежда и звучи обещаващо,а в състава си има гуанабана,което е крайно непознато за нас.

# 215
Здравейте момичета, Паола чудно кафенце Grinning, даже си викам - до едното се мъдрят и две парфюмчета - суупер, а то - солничка и ''пиперничка'' Laughing Laughing, привижда ми се вече

Не мога вече да се сдържам и ще ви кажа преди да съм го взела - днес ще стана горд притежател на Лу лу newsm68 smile3508 Two Hearts dance newsm18 smile3535

# 216
честито Тес, ще чакаме отзиви. Аз имам много бегъл спомен за него от преди 15 години  newsm78

# 217
Благодаряяя Grinning, и моят е почти от преди толкова, имах миниатюрка тогава Heart Eyes

# 218
Честито,Тес!  bouquet Лу Лу е страхотен плътен,сладък и много женствен парфюм! Нищо,че аз му се радвах,когато бях на 17-18години.
Аз пък днес се наслаждавам на твоя Too Much...Champs- Elysees. Струва ми се,че няма да ходи вече  при друга съфорумка,не го давам. Wink Герлен отново не ме разочароваха.

# 219
Оооо Тафи при теб ли дойде Too Much Grinning, я виж ти, много се радвам, че сте се намерили  bouquet Благодаря за Лу Лу Flutter, нямам търпение да го прегърна и да ви споделя впечатленията си Peace

# 220
Да,намерихме се,за което много благодаря на едно много красиво и чаровно момиче,с което имах удоволствието лично да се запозная!  bouquet Hug

# 221
Видяла си се с Лина значи Grinning, супер -  много ме радват размените, как всичко си идва на място Heart Eyes

# 222
 Не знам коментирали ли сте "Flowerbomb" - Viktor & Rolf, аз след дълъг размисъл какво да си взема от Сефора си купих него и даже се полакомих за 100 мл, обаче имам чувството, че този иначе страхотен аромат е много нетраен. Или поне аз не го усещам 3 - 4 часа след като се напръскам. Направо ме е яд, не толкова за парите, колкото че ми харесва, но за кратко...

# 223
 Здравей Барбалекс Simple Smile, много пъти е коментиран този парфюм и е от много харесваните Crazy, за пръв път чета обаче, че нетраен, да не би просто да свикваш с него, знам ли Peace

# 224
Не знам коментирали ли сте "Flowerbomb" - Viktor & Rolf, аз след дълъг размисъл какво да си взема от Сефора си купих него и даже се полакомих за 100 мл, обаче имам чувството, че този иначе страхотен аромат е много нетраен. Или поне аз не го усещам 3 - 4 часа след като се напръскам. Направо ме е яд, не толкова за парите, колкото че ми харесва, но за кратко...
Аз много го харесвам. Доколкото помня, когато съм го носила /в разгара на лятото/, показваше страхотна трайност.

Общи условия

Активация на акаунт